- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
6030D Főnök úr, lehetne egy gyors kérdésem?
Karantén okozta 2 hónapos üresjárat után, mi a leggyorsabb módja az állóképesség visszaszerzésének? Hosszú távot mennék(nálam ez 60-65km), de nem tudok, 2 óra után olyan éhes vagyok a festést felmarnám a vázról, hiába csokizok közben, többször megállok pihenni.
Nyilván egekben a pulzusom, hiába mászok óvatosan. November óta, nem voltam ekkora karikán, de azért télen sem hagytam ki 2 hónapot egyhuzamban. Most erőltetni kellene a hosszabb mászásokat, vagy pont hogy kerülni és minél lassabban mászni alacsonyan tartva a pulzust, mert az segít visszanyerni a formám? Utóbbira tippelnék, így is csinálom, de hátha lehet okosabban.Továbbra sem akarok csúcsokat döntögetni, de 60km/1000 szint, alap kellene legyen, éhezés meg komoly fáradtság nélkül, ezt a szintet szeretném elérni még mielőtt jön a második hullám és visszatoloncolnak ismét a lakásba.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
Új hozzászólás Aktív témák
- Dji Mavic Pro + Goggles szemüveg!
- Seiko 5 SRPE51K1 Monokróm Automata Karóra // Teljesen új // Jelentősen ÁR ALATT
- GRETSCH G2622T/TG Streamliner Center Block elektromos gitár
- Seiko 5 Sports - SRPD59K1 - Automata Karóra // SOSEM HORDOTT, FÓLIÁS // ÁR ALATT
- Daniel Wellington Classic Mesh Óra Pakk (2db) // Teljesen ÚJAK // ÁR ALATT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest