Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Paxker315

    addikt

    válasz Massmurderer #145099 üzenetére

    én egy szerelőben annyira megbízom, hogy kis túlzással a látásjavító műtétet is rábíznám, szigorúan flex-szel, nem flancos fantázianevű lézerekkel.

    Elég egyszerű a képlet: a srác hegesztett extra 2.5cm-t a villanyakamra, kifúrt a villából 2 ahead rózsát (kettő volt benne.. én expanderrel használom, így kell a francnak..). Kiflexelt a hajtókarom hátuljából 1mm-t, hogy jó legyen rá a vastag kovácsolt tányér. Leflexelte az átdobókonzolt, ami terhelés alatti váltáskor többször elhajlott.

    Volt, hogy az elferdült-elhajlott kovácsoltvas papucs váltófülét visszahúzta szépen. Volt, hogy a berohadt alu tányércsavarokat fúrta le. De a várositrekkingem első kerekét is helyrehozta, pedig egy teherautó ment át rajt' (taposás, kalapács, csőfogó. szépen kihúzta a behajlott részeket, még hónapokig használtam a cuccot utána.)

    Ha flexelni, hegeszteni v szakszerűen kell valamit tákolni, felbecsülhetetlen a megbízható-pontos kéz és térlátás. Én megbízom benne. ;] Hja, meg imádok fizetni SZOLGÁLTATÁSÉRT. Fodrász, benőttkörömkioperálás, ilyesmik.

    ja, és van olasz BB-hez menetmetszője& PT hajtókar leszedője.. ;)

    [ Szerkesztve ]

    https://dynotech.hu/ - Új, kultúrált környezet, könnyen megközelíthető : )

Új hozzászólás Aktív témák