Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Már több mint 1000km óta nem volt defektem (a bergán), pedig szinte minden alkalommal járok olyan részeken az erdőben ahol nincs kitaposott, út, szeder és más indákon, ágakon, stb keresztül, tök jól megúsztam.

    Ma kiértem az erdőből, és egy kis hurkot írtam le, majd visszamászásnál a sűrű fű miatt leszálltam h feltolom a végét, 3 lépés után áttoltam egy megszáradt szeder indán, 1 tüske épp csak beleállt a hátsó kerékbe, és ahogy kihúztam a tüskét szisszent is egy szépet, tudtam h rábsztam. Azt hittem tökön szúrom, magam, ennél csak az lett volna nagyobb fricska, ha aszfalton kapok defektet.

    Még mentem vele kicsit, mert lassan eresztett le, ismét volt alkalmam próbálgatni jjeahh alacsony nyomás fétisét, mindenen átgurul ez tény, de ha 20 felett elkezdesz s kanyarokat agresszíven venni, lefordul a gumi a futófelületről az oldalára, mintha híg foson mentem volna, nem tudom mekkora nyomáson volt, de tiszta erőből 2 ujjal kb félig tudtam benyomni a gumit, szerintem ez már a veszélyes szint, egyáltalán nem éreztem a bringát.

    3 nap 2 defekt más bringa más gumi... tavaly is szezon elején volt pár defekt és annyi, remélem idén is hasonló képlet jön ki, mert azért ilyen sűrűséggel nem jó buli foltozgatni.

    (#133646) 6030D
    Kösz, típus alapján meggugliztam, és találtam itthon is :D fura hogy a nagy külföldi oldalakon nincs, de itt meg elérhető.
    A súlyra te nem vagy kényes? A KRATOS majdnem olyan nehéz mint a drótos Xkingem, 760g. Engem inkább ez érdekel hátra Mitas Scylla TD V96 29x2.25 57-622 Black Tubeless Supra neked is ilyen van? Ez ugye majdnem olyan jó aszfalton mint a RK, de mennyivel rosszabb a tapadása az ikonnál? a Scylla 29x2.25 oldal szerint 615g lemérve (ha bárkit érdekelne)
    Jelenleg még nem aktuális, de azért ma én is megdöbbentem, hogy az ikon benyalta azt a tüskét, úgy hogy NEM ültem a bringán, csak áttoltam rajta, puha füvön...

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák