Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    Köszönöm mindenkinek a bátorítást,valójában ezért is osztottam meg. :R
    Kis emelkedőn kiálltam,a kormányszarvakat fogva,majd mikor felértem egy kapualjból gyerek lépett elém.24-26km/h körül gurultam egy Gödi utcában és pont az a tizedmásodperc hiányzott ami ahhoz kellett volna,hogy átfogjak a fékekre.Így nem maradt más választásom mint megpróbálni elkerülni a gyereket,ami végül úgy sikerült,hogy vállán a pulcsiba megakadt a kormányom,jobb irányba kifordítva első kerekemet.Bal lábammal olyan szerencsétlenül repültem előre,hogy egyenes térddel értem földet.Az már csak hab a tortán,hogy melegében megpróbáltam helyre tenni furán álló térdemet.A többi már a szokásos.Beszállítás,azonnali műtét,10 nap kórház,1db. térdleszívás stb... most meg jöhet a hosszú,gyötrelmes felépülés.
    A kormányszarv melyen nincs fék VESZÉLYES! Csak teljes egyenes,biztonságos helyen fogható.Tanuljatok legalább az én hibámból mert én már sajnos most nagyon megfizetem a tanulópénzt.
    A jó hír,hogy a gyerek megúszta egy karcolás nélkül.

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák