Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz trialboj #131155 üzenetére
Értem, ha majd szénné hajtottam a Recon-t, vagy épp nincs amire a "zsebpénzemet" költsem, akkor veszek egy Rebát . Minden Reba tokenezhető? Most viszont addig így nem tudom minimum mennyire merjem belőni a nyomást, jelenleg 85 psi-n terepen 40km/h fölött sem mozog többet 50mm-nél, de ha felkapom az elejét és izomból ráhasalva rakom le, akkor kb 99mm-t kimozog . Mivel én nagyokat nem ugratok, kb. ez lenne a maximum, amivel terhelem.
A féktisztítót én ajánltam? Emlékeim szerint én csak lánctisztító spray-t meg benzint használtam erre a célra, de már ezekre sincs szükségem a Squirt miatt. Féket én sem tisztítottam eddig soha ilyesmivel, csak mosás után száraz bugyival törölgettem át, de most fékolaj csere után befújtam a tárcsákat vele és áttörölgettem. Hát kb. sz*rt sem ért, az olajat valszeg nem vitte le rendesen, mert továbbra is vonyított, tiszta száraz rongyal alaposan megsikáltam, az többet segített. A betétekre én nem fújnék semmit, ha olajasak, akkor a mosogatós-csiszolós módszered segít, igaz nálam azzal sem lett elsőre tökéletes a fékerő, de végül bekopott. Azért elhasználtam én is a spray-t végül de nem féktisztításra, hanem az agyak csapágygolyóit takarítottam meg vele, meg ilyeneket . A biztos, hogy többé nem veszek ilyen sprayt sem.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest