- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toomy
senior tag
válasz Szakbarbár #10428 üzenetére
Az a MERIDA váz ha jó akkor nagyon meg leszel vele elégedve. A lényeg, hogy azért tüzetesen át kell vizsgálni, nincs e valahol repedés rajta.
-
Solad
addikt
válasz tatabánya #10450 üzenetére
Roppant egyszerűen szoktam megoldani ha autó jön szembe és mögöttem is: nem az út szélén megyek hanem 30-40 centivel beljebb, így esélyt sem adok neki hogy kicentizve megpróbáljon elmenni. A duda hangját meg szeretem
[ Szerkesztve ]
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Xantomas
őstag
válasz madmike #10416 üzenetére
Úgy tudom ismerősöm lótifuti bringája.
Kijöttek a bunkók a Morisonsból, nem kaptak pin..., nagyon erősek voltak, és míg taxira vártak, meggyepálták. Elrepedt a váz is, tönkrevágták a lakatot (telenyomták ragasztóval, meg apró vasdarabokkal), inkább otthagyta, ahhoz, hogy elvigye erővágó kell.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
kk831228
addikt
válasz planbmokus #10432 üzenetére
Üdv!!
Nézegetem én is a bicókat ,és az lenne a kérdésem hogy használ-e valaki alacsony emberke mint én (164cm) 29-er montit itt a fórumon?? Kíváncsi lennék hogy mennyire jó választás 29er ilyen magasághoz vagy egyáltalán nem ajánlott...
Üdv!!
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Errol a hirdetesrol mi a velemenyetek? (Nem az en hirdetesem)
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
HollyBoni
veterán
Mitől függ hogy leesik e elől a lánc durva terepen vagy nem? Két ismerősöm bringáján elől sima alap Acera első váltó van, hátul 8 sebesség, merevvázasokról van szó. Állandóan ledobja a láncot terepen. Nekem valami full alap Sram 5.0 első váltóm van, ráadásul egyforgáspontos fullyról van szó, ahol folyamatosan változik a lánc feszessége, mégsem dobja le.
-
D.Orion
veterán
válasz HollyBoni #10463 üzenetére
Valószínűleg annyira laza lehet a lánc ill. a hátsó váltó feszítője, hogy így ledobhatja a láncot elől. Érdemes lehet ellenőrizni ezen kívűl még az első váltó pozícióját is. Gondolom egyik gép sem igazi terepre termett, csak az ismerőseid szeretnek vadulni vele. Olcsó megoldás lehet egy megfelelő láncfeszítő beszerzése.
-
fpeter07
veterán
Megvolt a tekenyei bringaverseny. Úgy alakult, hogy különszámban indultam: kb. 4 km kerékpár és 10 km futás sétával elegyítve. Fasza köves volt a verseny elején a talaj, meg is lett az eredménye... Vissza is fordulhattam volna, de ha már eddig eljöttem, nem szállok ki 20 perc után.
Tanulság, XCO-n kell részt venni legközelebb.
-
dqdb
nagyúr
válasz superecneB #10447 üzenetére
Specialized Rib Cage, de megkérik az árát. Nekem valami nagyon hasonló kivitelű noname műanyag van, 5/7 dl-es kulacs még nem esett ki belőle terepen, miközben kézzel nulla erőkifejtés kivenni.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
SOAD19
addikt
válasz kk831228 #10457 üzenetére
Én maradnék a 26-osnál a helyedben. Nyár elején vettem egy 28-as kerekekkel felszerelt cross bicajt, és első próbánál eléggé meglepődtem. Nehézkesen ment a tekerés, úgy érzem, hogy nagyobb kerekekkel ellátott bicajok tekeréséhez nagyobb erőnlét kell. Rémlik is, hogy kisebb emberkéknek nem biztos, hogy jó választás a 29er-es bicajok. Én se érzem, hogy lényegesen tempósabb lenne a tekerés a cross bringámmal a montihoz képest, bár az is benne van, hogy sokkal nagyobb különbséget vártam a két kategória között.
-
ludsimon
veterán
hahaha Elég idegesítő lehet, hogy ő nyugodtan teker és beszélget a többi meg már foson van. XD
undefined
-
Toomy
senior tag
Hogy egy ilyen outit miért nem találok a közelemben?
-
ludsimon
veterán
hulladék tiagra/sora fékváltókar, meg szar fos kitudjamennyikm-t használt kerékszettel max 130-150 ezret ér. még jó hogy nem vetted meg. Jó dolog leírni, hogy 200 ezerért vette a vázat meg a mittudoménmit, csak épp mikor kihozta a boltból esett az ára 100 ezret. Új eladhatatlan új árban. Az a hajtómű meg valami turkált fos ami rajta van.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
Toomy
senior tag
válasz ludsimon #10473 üzenetére
Akkor te nem olvastad el a hirdetést!
Idézem: "Shimano ultegra minden, kivétel a féktestek, az dura ace. "
És szerintem a hajtómű is ultegra csak kicsit régebbi modell.
Tudsz ám fikázni. De előbb olvasnád el figyelmesen a hirdetést.Amit a Süni linkelt tesztet az alapján elég jó a váz. Én kibékülnék vele.
Lehet hogy inkább magamnak fogok egyet építeni. Már régóta nézegetem a bringákat és a vázakat.[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Olvasd el végig a hirdetést!
" A fékváltókart és a kerékszettet használtan vettem"Genya egy eladó, érdeklődést sem érdemel!
Nem szabad itthon venni vázat!
Alibaba, villával együtt full carbon váz: 80-90k. Ha vámolnak 130k-ba kijön egy fél milliós váz villával.
4 ismerősöm van akik kínai vázat, 1 ismim aki kerékszettet használnak és több ezer versenykilométer felett vannak és azzal is edzenek.[ Szerkesztve ]
undefined
-
-
Tomi_Sci
őstag
válasz ludsimon #10476 üzenetére
Végre valaki aki nem kezdi rögtön a Chinarello hypeot Bizony, csak utána kell járni, és nagyon jó és olcsó vázszetteket lehet kapni kínából. Persze ehhez az kell, hogy rengeteget olvasson utána az ember, mert csak olyat modellt szabad venni ami évek óta a piacon van, és nem voltak vele integritási problémák. Továbbá minden batch-ben javítják az előző hibáit, tehát egy 4-5 éve árult modell szinte problémamentes. Amire figyelni kell azok a kiegészítők. Ugye csak a váz mold-okra sikerült lecsapni a kis kínaiaknak, a kormányokat saját mold-dal csinálják, ééés hát azokkal vannak gondok.
Ami a legjobban tetszik bennük (az ára után) az a felületkezelés. Semmi felirat, semmi festék, csak a lakkozott karbon. Egyszerűen gyönyörű. Nekem is egy Dengfu lesz a következő vázam, de úgy érzem a Bianchi még sokáig jó társ lesz, egyelőre én vagyok a limitáló faktor.Szerk.: Még amit hozzá kell tenni, igaz, hogy a közvetlen kínai vázak sokkal olcsóbbak mint a c12 által árult kínai vázak, de te mint magánember, sokkal drágábban fogod felszerelni mint a c12. Szóval lehet a végén nem is jársz olyan jól.
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
HollyBoni
veterán
Országútira miért jobb az SPD?
(#10484) Tomi_Sci : Én a sima, nem beakasztós pedálhoz képest gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Sci
őstag
válasz planbmokus #10456 üzenetére
Üdv!
Én léptem oda, csak a nick lemaradt. Élő szóban elég bután hangzikHollyBoni:
Sima SPD? Lehet benne járni, kevésbé kopik, könnyebb belelépni a kétoldalas pedálba.[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Szakbarbár
aktív tag
A Merida vázra még holnap rákérdezek, de ha olyan jó vétel lenne, nem lenne kint már egy hete. Fogadjunk, hogy holnap fogják előttem elvinni
A mostani outid hogy fogod árulni? Garázsban tartott, keveset futott megkímélt állapotban?
Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
Toomy
senior tag
válasz Szakbarbár #10487 üzenetére
Az megmarad edző bringának.
Bár az előző tulaj azt mondta, hogy visszavásárolná.[ Szerkesztve ]
-
planbmokus
senior tag
válasz kk831228 #10457 üzenetére
Általában 170-175 cm-től szokott kényelmes lenni a 29", hacsak előtte nem hajót hajtottál.
Ha kedveled a hosszú és magas gépeket, akkor futhatsz vele egy kört, sosem lehet tudni.
Egyik csaj ismerősünknek is bejött, aki ~165cm.."Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
ludsimon
veterán
válasz csabi94 #10491 üzenetére
Na, de ez a lényeg, hogy neked tetsszen és ne legyen buzirózsaszín, vagy valami hülye minta ne legyen rajta, a többi nem számít. Kényelmes legyen, feszüljön és jól érezd magad benne, ennyi.
Nyilván utolérte a divat már ezt a sportot is, de azért a pénz dominál itthon, maradjunk ennyiben.
Viszont ha már összehasonlítás.
Csapatmezem Elastic-tól van. Hihetetlenül gagyi beütésű és kemény 7-8 ezret fizettem érte, a Lidl-sért meg már nem is emlékszek, talán 1600Ft-ot?A zipzár, a gumi az ujjnál fodros, tiszta gagyi beütésű. Eladom és csináltatok velük egy olyat mint a Lidl-s, elviszem nekik mintának és csinálják ugyanazt meg, csak a csapat színeiben.
Azért nem csak az ár a fontos, hanem a minőség is, és 7000Ft-ért nem kaptam minőségi munkát, maradjunk annyiban. Én hanyagolnám az Elastic-ot, majd megpróbálom elkérni a csapatmezdesign-t és a GESU-nál megcsináltatni. Na ők a profik gyártás során!
[ Szerkesztve ]
undefined
-
kk831228
addikt
válasz SOAD19 #10469 üzenetére
Köszönöm a megerősítést!! Én is így gondoltam hogy nem túl jó választás nekem a 29er...
(#10492) planbmokus: Köszönöm a választ!!
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
HwAdokVeszek
aktív tag
Ma indul a BAM
Szombaton voltam a Sport Directbe, de nem vettem semmit, inkább rendelek a webshopból, mert ott olcsóbb, és nagyobb is a választék.
Érdekesen vannak árazva a dolgok itt, de arra jó hogy felpróbálja az ember, és akkor már tudja mit és milyen méretet kell rendelni[ Szerkesztve ]
-
hefi_
csendes tag
válasz rétisün #10474 üzenetére
Itt pedig elolvasható mi a véleménye a C12 vázról a hegyi OB bajnoknak
-
hefi_
csendes tag
Indult egy őszi kerékpár szépségverseny a TestBike Fotón, ahol Ritchey WCS országúti kormányt, meg hasonló értékes nyereményeket kap a legszebb kerékpár fotójának tulajdonosa
Nevezzetek ti is!
-
-
hoffman_
nagyúr
elég szegényes ez a kiírás. nekem rengeteg képem van a gépről és ride-okról, de egyik sem kifejezetten a bringa szépségét akarja elkapni, hanem a hangulatot. szóval nem tudom, hogy ha indulok egy ilyennel vagy ilyennel, az jó-e például.
az meg a ráadás, hogy az ellenőrző fotót lakásban kell csináljam, mert egy kézzel a folyosóról se tudom kihozni jelen állapotomban
#10502:
na igen, ez jogos
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest