Hirdetés

Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz lorcsi #37258 üzenetére

    Nem csak azok, de általában dupla áron vannak.
    Ez A kategóriás conti. Kézzel gyártott Németországban. Azon felül ez a supersonic változat, ami a könnyített kategória. Főleg versenyzésre, vagy súlybuziknak.
    Egyébként azért tetszett, mert a mintázata alacsony, így talán nem mászik úgy mint az előző gumin. Meg ki akartam próbálni egy olyan gumit, amit ha leteszel az útra, akkor nem egy tök vízszintes felülettel érinti talajt. Mint azok a gumik amiknél az oldalsó bütykök egyenesen az út fele állnak és oldalról függőlegesek. Mert az zavart, hogy én a 60 pár kilómmal túl könnyű vagyok ahhoz hogy maga a gumi anyagát elhajlítsam, így ezeken az oldalsó nagy barázdákon megcsúszkált a bringa ha mondjuk egy 45 fokos talajon mentem. Ha érted mit akarok mondani..
    Igazából csak próbálkozom, nem vagyok nagy montis. Mindig is országútiztam. Csak most hogy a trekkingemet ellopták, valahogy annak a megszállottja lettem, hogy a montimat feltuningolom egy olyan szintre, amit úgy mindig is szerettem volna, hátha megtetszik ez a műfaj is, mert amúgy szeretem az erdőt, a természetet.

Aktív témák