Hirdetés

Aktív témák

  • #68216320

    törölt tag

    válasz ---Lasali--- #19672 üzenetére

    Nem vagyok járatos a márkák terén. Az elmúlt 6 évben szinte nem is volt szerelve semmi a bringáimon (szerencsére). Megvettem, mentem, eladtam, másikat vettem. Egyedül a gumikba fújtam levegőt. Ilyen módon nekem a fő szempont az volna felni ügyben, hogy ne kelljen foglalkozni vele. Szeretném több okból is,ha a két felni egyforma lenne, ezért akarom az elsőt is kicserélni. Van valami felirat rajta és nem akarom, hogy elüssön a hátsótól. Talán sokaknak nem lényeges kérdés ez, de az autón sem néz ki jól, ha mondjuk más felni van elöl, mint hátul. Ahogy néztem hátul szükséges még pár küllőt is kicserélni.
    Tehát:
    2db fekete alufelni átlagos használatra volna, ne legyen a legvacakabb, de nem akarok átesni a másik oldalra sem. V-fékek vannak, olyan kellene amin frankón tapadnak a fékbetétek. Ez a szegecselés nem mond sokat. Gondolom strapabíróbb a szegecselt, de én országúton és döngölt földúton használnám, alapvetően túrázás céljából.
    Esetleg ennyi infóból tudsz már javasolni valamit? Vagy menjek be egy boltba, vegyem le ami tetszik és ennyi?

    szentkuti11: Szeretném, ha azonos tulajdonságokkal bírna, ugyanúgy nézne ki, mint az első. Ami most van, olyat pedig nem találok neten és ugyanolyat már nem is akarnék.

    ludsimon: Nem történt nagy gond. Én mentem egyenesen egy úton. Jobbról egy egy autó bevágott éppen elém. A mögötte érkező autó elöl eltakart ez idő alatt és ő is kikanyarodott gyorsan, de ez alatt én már pont elhaladtam volna előtte, de nekem jött. A hátsó kereket kapta el félig jobb oldalról-hátulról. Félreálltunk, megbeszéltük. Teljesen korrekten állt a dologhoz. Ennyi. Ja, Budapest a helyszín.

    belaazallat: Igen, Ő állja a költségeket. Visszaélni nem szeretnék a helyzettel csupán ugyanolyan esztétikai és minőségi állapotban tudni a bringámat, mint volt. Mondjuk a sok idő, amit az apróságokkal eltöltöttem (beállítgatások, gumiválogatás, defektvédelem felszerelése) megfizethetetlen, de nem zavar, megcsinálom újra szívesen. Ezt nem is bíznám szervizre. Szeretem látni, tudni valami hogyan van megcsinálva.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák