Hirdetés

Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz #68216320 #19667 üzenetére

    Márkában vagy színben, profilban stb tulajdonságokban egyező felnit ha beteszel hátra, attól még nem lesz az annyira gáz, van aki eleve más felnivel kéri a hátulját. Szóval csak azért átfűzni az elejét is, ha az hibátlan, mert nem passzol a hátsóval, nem sok értelmét látom.
    Egyébként ezt így ennyiből nem lehet mondani, hogy most milyet.
    Milyen árkategória, felni vagy tárcsa fék? Súly, strapabírás, tartósság, mi a fontos stb..
    Valamint ha nem akarod hátul az összes küllőt is kicserélni, akkor olyat kéne választani, amihez jó ugyan az a küllő méret, na ez a nehéz dió.
    Egyébként én így nem emelném ki a mavic ot, hogy hú az a jó, jó a mavic kerékben, de az ő felnijeik közt is akad ugyan úgy, olyan ami idő előtt szétrepedt stb. Ott van még hatvanhat márka, Sun, Alex, DT, stb, ezek is ugyan olyan jók, ha nem jobbak.
    Ha az előbb írtak nem jelentenek neked semmit, és csak bringázni akarsz, akkor lényegében totál mindegy milyen felnit fűzetsz be, csak lehetőleg a gagyi noname eket kerüld, meg próbálj nem bele esni egy egy rossz szériába. Pl foglalkozhatsz olyannal hogy szegecselt, meg nem szegecselt, ezek is olyan dolgok, hogy láttam már iszonyat sokat elment szegecseletlen felnit, meg olyat ami szegecselt volt és igen hamar berepedt a szegecs mellett..
    Meg vehetsz egy kerámia fék felületeset, de mi a bánatnak ha dupla annyiba kerül mint egy sima, amiből vehetsz kettőt, és lehet többet elmegy mint a kerámiás... stb.. szóval ha nem nagyon van elképzelésed róla, és nem akarsz sokat rákölteni, akkor nem lehet megmondani ebben a témában a frankót szerintem.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák