- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
-
fpeter07
veterán
Többek közt arra is, mondjuk néha még engemet is meglep, milyen tudatlanok közé járok. Filmnézésnek mostanában kevesebb a szerepe. A számítógépes játék örök, de most már mértékkel csinálom. Az internet annál jobban rabul tud ejteni mostanában, de könnyű megoldani a dolgot: nem kapcsolom be a gépet. Az olvasás is hasznos dolog, ami nem egyenlő a tanulással. (tanulni általában muszáj) Hát no, 300 oldalas könyvet sem egy délelőtt elolvasni. A sorozatokat jobban szeretem mostanában a filmeknél. Egyik nyáron 3 nap alatt végignéztük a szökés 2. évadját. (vagy évadát )
szerk: ja és a napi 9 óra alvást is meg kellene említeni.[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz feka007 #14658 üzenetére
Azért egy átbulizott éjszaka után jól esik egy hosszabb alvás.
Vagy egy húzós hét után a suliban, amikor az ember nem bírja rendesen kialudni magát stb.
Meg az is igaz, hogy fizikai aktivitástól függ ez az alvásidő.
(#14633) fi:zi'k
Hát attól függ, hogy hol veszi az ember. Ezért sem mondtam el még, hogy mit vettem és mennyiért Jó lesz az majd ha karácsonykor mondom el, akkor készítek képet is, ahogy feltettem a bicóra.
Meg nem csak gumi fog jönni a biciklihez
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz Vasinger! #14661 üzenetére
Én elvből nem bulizok, legalábbis úgy nem ahogy a kortársaknál szokás (szétcsapatja magát midnen hétvégén, aztán beírja fb-re, hogy "hűűdefáj" stb, ettől szétmegy a fejem), alapból nem az én műfajom a disco shit, inkább vmi zene..
Persze, nem is arra értem. Mindenkinek más az igénye. Ismerek embert, aki 5-6 órákat alszik, mert sokat kell suliig utazni stb. Holott ott a környéken is lett volna aránylag jó suli, de inkább ide jön 25 km-re..[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
-
félisten
Sziasztok!
Altrix Spider felnire próbáltatok már széles gumit felrakni? 37-est vagy még szélesebbet.
Az a helyzet, hogy van itthon egy pár 44-es külső, és ha lehetséges, akkor inkább elhazsnálom, minthogy eladjam és újat vegyek. Ugyanakkor egy 13mm belső szélességű felnire félek kérdés nélkül 44-es gumit rakni.
Milyen problémákkal kell szembenézni, ha mégis megpróbálom?Köszi!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
rétisün
veterán
az ebike oldalán (is) van felni/gumiszélesség táblázat, aszerint 13-as belső szélességű felnihez max. 28-a külső ajánlott.....
sztem meg se áll 44-es külső ilyen keskeny felnin, ha mégis, akkor majd kanyarban fog lefordulni róla.mod: közben megkerestem a schwalbe oldalán is az ajánlást.
(#14667) szki: jó utat neked is, addigra én már újabb bejegyzéssel gazdagítom a bringásnapló-blogot meg km-ekkel a sportypal/endomondo accountomat
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rii
nagyúr
utánfutók terén még a hátsó tengelyhez, vsgy a nyeregcsőre rögzített a jobb megoldás?
tengelyre tereztek oldalirányú terhelést, de a nyeregcsőre nem
van őőő meg ez, jobban "tetszik" csak ez utóbbihoz mindig le kell csavarni hátul az anyákat? nem egy instant megoldás
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
szki
őstag
A csomagtartóra szavazok inkább, ha jól rögzíthető. Sokkal kevesebb vele a macera, és az is terhelhető. Persze nagy kiterjedésű tárgyakat nem bír.
Utánfutók közül a hátsó tengelyhez rögzíthető, de két kerekes megoldás tűnik mérnöki szemmel jónak. De ki kellene próbálni mindegyik verziótSzerk: hegesztettem már utánfutót kapálógéphez saját célra. Csinálhatnék a bicajhoz is, mert van hozzá alapanyag, de nincs rá szűkségem...
[ Szerkesztve ]
-
Flow
senior tag
válasz rétisün #14673 üzenetére
Már mutogattam korábban fotókat róla... Pill, előkeresem. Megvan + kulacsok
Más: teljesen meg vagyok feszülve (már vagy 2 éve), hogy el kéne menni nyáron valami neves kaptatóhoz. Eddig a Stelviot nézegettem, de akkor (még) ahhoz voltam közelebb. Magyarországról már több, mint eltökéltség ( + egy nagy valag pénz + idő) kell hozzá, hogy csak azért odamenjen valaki.
A Grossglockner is igen mélyreható élmény lehet, ráadásul közelebb van, lehet időt mérni, talán kisebb a forgalom rajta, stb.
Csak mint ötlet érdekel a véleményetek, és persze a kérdés adott: lenne valakinek hasonló ~2-3 napos túrához?
Van autó (bírná az emelkedőket súllyal is ), tetőcsomagtartó + két biciklitartó, de bővíthető a dolog.[ Szerkesztve ]
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
klaczi
aktív tag
Ez érdekes!
[link]Minek is az a fék?
-
rétisün
veterán
holnap benézek az egyik bicajboltba, a tulaj volt már tour-on meg talán giro-n is, mint néző. ha jól emlékszem, meg is másztak pár hegyet ha már ott voltak, megkérdezem, hogy is volt ez....
az igazat megvallva, én nem igazán szeretem az emelkedőt, de azért megnéznék egy ilyen brutál hegyet közelebbről aztán lehet, hogy a nézésnél nem is jutnék tovább 42/27-es áttétellel bár van egy 39-es lánctányérom, arra az alkalomra fel tudnám tenni, itt a környéken a 42-vel is felmászok mindenhol.mod: így már emlékszem a bicajra, akkor valahogy elkerülte a figyelmemet, hogy a te új bicajod gratula hozzá, ha eddig elmulasztottam volna
ma délután nyugodtan leveheted a görgőről, kiviheted kicsit "levegőzni"mod2: szki-t is biztos érdekelné egy ilyen túra, sajna nyárra valami költözködést említett, nem biztos, hogy részt tudna venni benne
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Djuree
félisten
válasz feka007 #14658 üzenetére
beszélj a magad nevében, én most keltem fel nekem a 10 óra az ideális. 6-ot 7-et szoktam aludni, nagyon kevés nekem, sokszor hazajövök melóból és le is fekszek még délután is aludni. igaz csak akkor fáradok így le, ha nincs mit csinálni melóban egész nap, szétunom magam, na akkor nagyon le tudok fáradni és a tél sajna ilyen.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
ludsimon
veterán
undefined
-
Vasinger!
nagyúr
válasz feka007 #14662 üzenetére
Természetesen én sem az a fajta vagyok, aki minden héten tök részeggé issza magát, de néha-néha ki kell ereszteni a gőzt, elmenni a haverokkal kicsit lazulni, ami könnyen az éjszakába nyúlhat, legyen szó bármiről. Akkor azért jól esik egy kicsit több alvás.
Nah de ez már nem ide tartozik, a többi pü.-ben
-
rétisün
veterán
azért érezni, hogy lopakodik a tél, Nagylengyel pl. úgy nézett ki, mintha éjjel estt volna ott egy kis hó és máshol is volt, ahol jócskán deres volt a fű az út mellett.
de az út menti pocsolyákon figyelő vékony jégréteg is ezt mutatta. viszont a kulacs még nem "jelezte", szóval idén azért bringáztam már hidegebben is.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
fpeter07
veterán
válasz rétisün #14683 üzenetére
Hát aki Nagylengyelig megy el tekerni... Én meglehetősen csúszósnak éreztem a talajt ma. Egy kis montizásra mindig lehet időt szakítani. Ugyan a sáros talajt még mindig nem cserélném le a nyári szárazra, de már annyira nem keresem az egérutakat a pocsolyáknál. Sikerült megtalálnom egy (igazából többet) 20 cm-es gödröt, vízzel feltöltve. Métereket nem tudok ugrani, repülni pedig még annyira sem, tehát maradt a gázolás.
Szerencsére sík volt a terep, az első emelkedős résznél majdnem elestem. -
rétisün
veterán
szárazak az utak, egyedül nagylengyelben, egy árnyékos, érezhetően hidegebb részen volt nedves az aszfalt, de ott se volt lefagyva.
de gondolom amúgy se arrafelé mennél (jönnél)[ Szerkesztve ]
-
lecsokolbi
aktív tag
Varasodott annyit a pénteki baleset óta a térdem(meg pihent is), hogy nem bírtam ma itthon ülni
Feltekertem Kékesre mert olyan gyönyörű idő lett, hogy ezt vétek lett volna kihagyni.Megpróbáltam rétegesen felöltözni már amennyire van lehetőségem Nagyon meglepődtem, hogy így ment ennyi kihagyás után. Látni kellett volna azoknak az embereknek az arcát akik Veronika rétnél(sípálya alja) > ez most oda fel o.O?! neba... de azért a szánkózók is nagyot néztek. Leszálltam párszor fényképezni bele is fagyott a hó a stopliba veregethettem. Kicsit elszámítottam magam mert mire felértem -6°C ból -10et éreztem hála a szélnek. Kicsit megmelegedtem felöltöztem és jöttem is lefelé(nem a sípályán ), az olcsó kamásli pont annyit ért amennyiért vettem az öcsémtől elkunyerált termo kesztyű szó szó. Bár szerintem nem létezik olyan kesztyű ami -6°C ba 60-70nél meleg lenne.
Siettem haza, hogy megtudjam menteni a lábfejem és ne ájuljak el Sikerült!Íme pár kép:
- Mindenki hazudik! -
-
feka007
veterán
válasz lecsokolbi #14688 üzenetére
Kúl a Kelly's Milyen a külső rajta?
#14682 Vasinger!: ok
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz lecsokolbi #14690 üzenetére
Ja azt néztem. Maradok a Schwalbe-nél sztem.
Hogyhogy? Saját cangád nem jön be? Add nekem.. Jó lesz második bicajnak. Illetve 3-nak, mivel a Caprine még meglesz lesz tavaszig sztem
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz feka007 #14691 üzenetére
Nah azért álljunk meg, csak a vázat dobnám kukába. Nem merek rá tárcsaféket rakni hátra mert úgy eltörne mint a pinty hule kocsog kellys ropiváz Anno egy Kelly's Magnust vettem és ez lett belőle. Stucni, nyeregcső, első váltó ezek maradtak meg belőle. Hátsó papucs keresztbe átrepedt cserélték a vázat erre, a többi alkatrész cseréjét a versenyzés szép lassan megkövetelte meg ha lúd legyen kövér.
- Mindenki hazudik! -
-
rétisün
veterán
válasz lecsokolbi #14692 üzenetére
nekem is kelly's-em van, igaz outi.....nekem bejövős az enyém, bár pont tegnap éjjel álmodtam, hogy elkezdtek róla kis darabok letörni
de csak a "máz", alatta a karbonszövet úgyanúgy megmaradtamúgy jól tetted, hogy a mínuszok ellenére is bcajoztál ilyen apróság, mint pár mínusz, ne tartson vissza
-
feka007
veterán
válasz lecsokolbi #14692 üzenetére
Shit happens Nekem ez a második Kelly's-em és meg vok vele elégedve, még virsligumikkal is jól néz ki. Na de jövőhéten tuningolom tereppel
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Djuree
félisten
-
rétisün
veterán
esik a hó
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok