- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz lecsokolbi #14450 üzenetére
Majd valós körülmények között lesz érdekes.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
fpeter07
veterán
válasz lecsokolbi #14450 üzenetére
Persze, kapásból a drágaságra. Level A6 + jobb (és piros) színű teló... (sajnos nem örömömben fújkálom az orromat)
-
Vasinger!
nagyúr
válasz lecsokolbi #14438 üzenetére
Nem néz ki rossznak, csak kicsit drága. 9k/db áron már inkább Noby Nick
Hm, akkor lehet mégis csak Sport Contact lesz a másik bicajra, elég sok jót hallottam róla, de azért Meméék véleményét kikérem majd a boltban, hogy rámenne e mielőtt megveszem.Gumileszedőm meg természetesen van, fém és gumi is.
runner 125:
Kb. első két sorodat olvastam el, mikor megláttam a külső nevét. Onnantól megáltam.
Ismerem a külsőt, iszonyat jó, nagyon tetszik, de kb. 10-12k per darab. Ami már tényleg kiesik a keretből.
Esetleg 10, max 12k-ig tudok felmenni/pár, de csak ha nagyon megéri...
Manitou: Speedking elvetve úgy érzem, nekem sem volt szimpi a mintázata.
Panaracer Fire XC Pro 2.1 -gyel az a bajom, hogy kb mindenkit szidja beton, már egy méter után is.
Tioga Factory XC 2.1 erről a márkáról még nem hallottam és a képen már ez a bordázat túl ritka lenne, ha betonon mennék.
fi:zi'k #2
maxxis ignitor eléggé szimpatikusnak néz ki és az ára sem vészes.Köszi mindenkinek, most fel lett adva a lecke (legalábbis ami a terep kategóriát illeti)
-
csabi94
őstag
Aztaaaa!! Ilyen topik is van? Mától itt fogok élni meg persze a görgőn
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz Vasinger! #14453 üzenetére
Nem tudom hol nézted, de ezt is nézd meg ott van Ritchey Z-Max Premonition Comp 26x2.1 Ebike ár: 2990Ft
Noby Nick van havernak Ha csak erdőbe használnád oké, de mivel nem a kezedbe viszed el addig nem ajánlom, mert lekopik gyorsan a jó réteg róla + a sírás is elfogna mire odaérnél az erdőbe a gördülése végett.
2 éve használom mindenféle körülmények között. Első évben volt pénzem és olcsón hozzájutottam a Pro -hoz az egy álom erdőben, viszont anyagra puhább beton hamarabb megöli mint az olcsóbb testvérét a comp -ot. A 2.1 es comp verzióba nem fogsz csalódni még mindig azt mondom.- Mindenki hazudik! -
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz fpeter07 #14452 üzenetére
Nem a drágaságra csak már a következő pácienst keresgélem, mert sokat számítana ha nem merev lenne a seggem alatt Most egy majdnem full xt s merem alum van de nem tudok csak vázat venni mert a kiegészítők sem passzolnak méretben villa is ehhez a vázhoz lett vágva( most már tudom hogy nem kellett volna olyan rövidre )
- Mindenki hazudik! -
-
csabi94
őstag
Hát beszámolóként csak annyit tudok mondani, hogy egy ilyet vettem barátomtól használtan 30.000-ér úgy, hogy kétszer használta. Ez volt 1 hónapja, és azóta heti 4-5-ször napi fél órát tolom, pulzusilag 185-190-ig szoktam elmenni. Nem tudom, hogy most jobban menne-e ha kimennék (mert nincs olyan ruhám amiben ilyen hidegben ki tudnék menni bicózni), de a lábaimon látom a fejlődést!
Biciklista barátom azt mondta, hogy tavasszal nagyon meg fogok lepődni, ha tényleg csinálom rendesen, úgyhogy engem ez inspirál, de nagyon.
OFF: ha lesz 5 percnél több időm, már tudom, hogy kinek a blogjában fogok olvasgatni
[ Szerkesztve ]
-
szki
őstag
válasz csabi94 #14458 üzenetére
Akkor csak így tovább! Az edzések fontosak. A szuperkompenzációnak nézz utána, hogy optimalizálni tudjad az edzésmunkát!
De a hidegtől nem kell megijedni, hisz nincs is most hideg decemberben.A blogomba majd januárban kerül új bejegyzés, mely összefoglaló lesz az évről. Addig meg elég sűrű lesz az élet, és lesz nagy bicajtúra, gyalogtúra, meg futás is még
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
[link] A bikemagos cikk után egy kicsit mélyrehatóbb téli ruha körkép. Nem bántam volna, hogy ha nyomtatott formában is hozzá lehetne volna jutni.
-
Vasinger!
nagyúr
Ez tény, hogy nincs hideg annyira, de nekem már 0 fok körül is lefagy a fejem. Az ellen Ti mit használtok?
Mert a többi testrészem nem fázik, egyedül a fejem: arc és fül ami kritikus, hiába van rajtam kötött sapka. Egy idő után, megy egy 25-26-os menetszél már a szememből is kiszed pár könnyszemet.
[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
Őő... igen, de nincs egyenlőre arra sem pénzem, hogy egy normális villát vegyek, nem hogy öltözetet, és megmondom őszintén, ilyen szempontból kicsit félős vagyok. Egyik biciklista ismerősömnek 10 év bicózás után meglehetősen károsodtak a térdénél levő izületek a hidegtől, és volt olyan időszak, hogy meglehetősen fájlalta a lábát, és alig volt kedve bicóra ülni. Ezért úgy vagyok vele, hogy inkább edzek itt bent, azt mondják unalmas, de legalább tudok közben zenét hallgatni.
-
szki
őstag
válasz fpeter07 #14460 üzenetére
No igen. Még lehetne még mit vennem a télire Jó cikk ! Köszi!
(#14461) Vasinger! : Két téli sapkám van. -5 C fokban is jók voltak. Ha fázna a fejem, akkor egyszerre 2 sapka Sisakot nem hordok mostanában, hisz nem száguldozok most. Meg sok helyet foglalna a melóhelyi öltöző szekrényben.
0 fok alatt símaszkot is felveszek többnyire. És november eleje óta síszemüveget használok éjjel-nappal. Sál is van persze
Sokáig tart beöltözni, de muszáj.(#14462) csabi94 : Majd 10 év múlva megmondom hogy bírta a térdem. Most mindig ellenőrzöm az ízületeim hőfokát bicajozás után, hogy tényleg nem hűltek át. Olyan megoldás kell, hogy melegen tart, de mégse izzadsz bele, és még szélálló is.
Ha lehet -20 C fokban sífutni órákon át, akkor lehet bicajozni is 0-5 C fokban![ Szerkesztve ]
-
szki
őstag
válasz Teasüti #14464 üzenetére
Nincs jelentősége, mivel nem városban közlekedek, hanem országúton. Meg éjszaka úgyse látok oldalra Hátra miért kell nézni? Különben elég széles a látószöge a síszemüvegnek.
Na jó, ha nagy ritkán városban tekerek, akkor felhúzom a kobakomra a szemüveget, hogy jobban lássak.
Ki kell próbálni! -
Teasüti
nagyúr
H van-e mozgás mögöttem irányváltoztatáskor, mi másért?
Gondolom országúton is azért megnyugtató, ha látótérben vannak az érkező kocsik.(#14466) csabi94
Egyszerű cserélhető lencsés napszemüvegben tolom, mit kell ezen cicózni? Az ember szeme ritkán fagy meg.[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Jaj, az a stucni, jaj, az a nyereg, jaj, az a nyeregcső. Amúgy ahhoz képest, hogy ronda, nem drága.
Hopp, lemaradt a link.
[ Szerkesztve ]
-
szki
őstag
válasz Teasüti #14467 üzenetére
Látótérbe a szemből érkező kocsit lehet érzékelni. Hátulra nem lehet figyelni, hisz akkor előre nem látok! Előre figyelek, és sasolom a kátyúkat, vadakat, kutyákat, gyalogosokat, részeg bicajosokat. Teljesen más környezetben bicajozunk!
Próbálj meg normál (nap)szemüvegben 90 percet bicajozni -5 C fokban, és 25+ átlaggal!
Na de majd rétisün megmondja, hogy ő milyen szemüvegben nyomja a 3 órás tekeréseket. Bár -5 C fokban nem teker, mint én -
fpeter07
veterán
15k km-ről akarsz írni? Sok sikert hozzá, én a Dynamo-maratonról is képes lennék egy kisebb regény összeírni. Persze minden részletet megemlítve.
Szerencsére tényleg nincs hideg, nulla fok alatt viszont nem tudok mit kezdeni a lábfejemmel. Most fizetetlen szabadsággal lógok a suliból, próbálok minél előbb meggyógyulni.
-
rétisün
veterán
tehetek én róla, hogy ilyen enyhe telünk van? (hál' isten)
shimao equinoxom van. ( dioptrizálható (de szép szó : )) ) bicajosszemüvegből nincs túl nagy választék....)
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Xantomas
őstag
válasz fpeter07 #14477 üzenetére
Csak akkor, ha nagyon gyorsan tekersz, és a kulacs be van bugyolálva egy vizes rongyba.
Kamionosok alkalmazzák ezt a módszert, hogy a tükörre lógatnak egy pet palackot, betekerve vizes konyharuhával, és a menetszél miatti párolgás következményében piszok módon lehűl a palack tartalma, még a legnagyobb forróságban is."Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
rétisün
veterán
válasz fi:zi'k #14488 üzenetére
akkor bizony én nem nagyon vagyok edzett, mert nem igazán tudom rászoktatni magam az orron lélegzésre
persze könnyebben menne, ha 3 percenként kifújnám az orrom ilyen időbenwar...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Djuree
félisten
válasz fi:zi'k #14488 üzenetére
nem az edzettségtől függ ez.
én is szájon át veszem a levegőt. miért?
1. nagydarab vagyok, nagy tüdővel, viszont az orrom meg nem nagyobb mint egy kisdarab embernek, nem tudok az orromon elég levegőt venni.
2. van egy kis orrsövényferdülésem, az egyik orrlyukam nem nagyon szelel.
3. megszokásLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
nagyúr
Azért remélem láttátok a mosolyfejet a mondat végén.
A kivétele pedig erősítik a szabályt.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
nagyúr
válasz venember83 #14492 üzenetére
De még keresni sem kellett, jött magától.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
-
szki
őstag
válasz Vasinger! #14482 üzenetére
Mostanában kevésbé intenzív aerob zónában tartom a pulzusom Azaz nem tekerek olyan gyorsan, hogy szájon át (is) kelljen levegőt vennem. Így elég csak az orromon át lélegezni. -5 C fokos levegő sem volt így hideg (símaszk nélkül!). Hozzá lehet szoktatni a hideghez a tüdőt, szervezetet. Símaszkkal meg elég kényelmes lélegezni, és néha használom, de csak az arcbőröm miatt
Futni viszont nem tudok így, hogy csak orron át lélegezzek. De nem is vagyok még jó futó. -
rii
nagyúr
kerékpáros utánfutót hol érdemes nézni?
teherszállításra alkalmast
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
drága :-/
http://apro.bikemag.hu/browse/rekumbens/utanfuto-ketkereku-l43102.html#
http://apro.bikemag.hu/browse/szallito-tarto/utanfuto/kerekpar-utanfuto-l18198.html
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
runner 125
nagyúr
Nem olcsó.
..de, az első is home made, nincs valami lakatos szaki ismerős? Szerintem a feléből ki lehet hozni egy ilyet, pláne, ha tejes ládát raksz bele - ahogy abban is az van.Hajt a kíváncsiság, mit akarsz te ebben szállítani?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok