Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bsh

    őstag

    válasz Chaser #93070 üzenetére

    na, van neked egy komoJ szaGmai laptokos kérdésem:
    hp probúg valami izék. hp softpaq mánáger azt mondja, hogy van "synaptics (validity) fingerprint driver", ebből 4-5 féle verzió is, van wbf is. meg ajánl olyat is, hogy "validity fingerprint driver" (synaptics nélkül)
    ezek közt most mi a különbség?
    mer én csak azt látom, hogy a sima validity driverrel (vfs495) lehet regisztrálni ÚLLYlenyomatot, és be is enged lépni vele meg minden működik (már amikor 5-ből 1-szer sikerül neki felismerni az ujjamat).
    de ha a synaptics (validity) szarokat rakom fel (amik újabbak), akkor megy vele a regisztráció, tehát elvileg működik, de belépni már nem lehet vele, mert mindig azt mondja, rossz a minőség. :F
    szerintem ez a synaptics(validity) izé ez nem is ehhez a szenzorhoz való, vagy nem tudom. vagy ez a driver máshogy tárolja az ujjlenyomatot, mint a sima validity, és nem kompótábilisek, vagy tökömtudja. de a lényeg, hogy vissza kellett állítsam a sima validity drivert, hogy működjön ez a fosch.
    de ha meg nem is ehhez a szenzorhoz való ez a synaptics driver, akkor meg mi a zannyának ajánlja fel egyáltalán a hápé? :W ez költői kérdés volt.
    hogy vannak ezek most? :F

Új hozzászólás Aktív témák