Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Outlander

    őstag

    válasz daninet #66222 üzenetére

    Az android rencccer úgy caar ahogy van, ellenben elterjedt.... :U

    A gyári romoknál csak a főzött romok a carabbak....
    Kedvencem mikor boldog, boldogtalan neki áll mókolni, mert talált leírást a péhán és "kiadja" a bugos, foshalmazt, ettől kiver a víz. (Név nélkül, van itt a péhán 1-2 szakértő rangú felhasználó, aki mindig csinál romot az aktuális telójához, ez kb olyan szinten sikerül, hogy szerencséd van, ha hardveresen nem bacca el a telót, természetesen negatív kritika soha sincs....ha van, akkor ott valamit elbactál, de minimum másik típusra erőltetted fel, és a haverjai meg copkodják )

    A valódi 4.3-4.4, nem a cm meg skinezett romok, ezeket úgy emlékszek h te kevered, szaaal a valódi google licences 4.3-4.4 az most úgy ahogy megy, de abban is van csomó érthetetlen "újítás" és még mindig nem képes rendesen együtt működni a fat32 vagy ntfs formázott sd-vel.

    A winphone 1,5 év alatt többet fejlődött mint a froyo a kitkattig 4-5 év alatt.
    Csak ezt meg sznobság miatt nem alkalmazzák annyira széleskörűen.

    Ettől függetlenül a miu az meg gyakorlatilag a gyógyós gyerek fejlesztő android, a hányinger elkap gyógyós óvádosos ikonjaitól, meg ez az átláthatlan / értelmetlen menürendszer is?! Ki képes azt használni hosszabb távon? :U :F

    severance
    A Hötöc desire, ha az a típus amit elsőnek hozott a google (van belőle több is, jó lenne egy pontos típus), de ha 1 ghz 1 maggal, meg 512 ram... akkor arra rá lehet rakni éppenséggel a miui-t, egy jó fél - 1 nap szenvedés után.
    De kb akkor lesz az első sírás, mikor teszed fel a programjaidat...
    Míg régen 5-6 mb ramot evett pl a facebook, ma már 90-100-at és ráadásul kötelezően fel kell rakni mellé a messengert is, ami szintén 50 mb körül zabál-.... és mind emett a kinézet szinte alig változott.. tehát érthetetlen h miért eszik ennyivel többet.
    Szóval felrakod ezt a kettőt és már döcög is a rendszer, mert a miui maga is megzabál 300-400 megát...

    Lényegében ha szeretnéd megoldható, de csodákat ne várj, illetve a "visszaalakítás" is fizetős... mert már megjöttem ebből a rom probálgatásból....
    Mikor 10 perc után mondják, h caaar... mire közlöm h te választottad, addigra már mutat másik 4-5-6 romot, amit próbáljunk már ki. :U

    Igazából az ilyen jocóka-ultimét-mortalkombát-spesöledisön-gold romokat egyáltalan nem preferálom, jobb szeretem a gyári romokat, pláne ha neves a gyártó, mert ott még télleg optimalizálják..

    Így neked is inkább azt javaslom h az utolsó gyári romot + OC kernelt tedd fel és sokkal jobban jársz.

    [ Szerkesztve ]

    Work until You no longer have to Introduce Yourself.

Új hozzászólás Aktív témák