Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple Watch
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Van egy domain, ahhoz adnak email címet. Viszont nincs szolgáltatói emailem a nethez, így a kimenő leveleket valami nyílt smtp szerverrel kellene megoldani. Mit tudnék használni ami működik normálisan?
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
válasz alázógyík #31104 üzenetére
gmail jólehet megpróbálom. emez se rossz de 20 napi mail kevés
outlander: tárhely/domain szolgáltatók smtp-t nem adnak kimenő levelekhez csak pop3at bejövőhöz. ez tárhelyfüggetlen
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Outlander
addikt
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
akom
őstag
SMTP-t internetszolgáltók szoktak működtetni... LÁMÁK!
-
Outlander
addikt
Na, megtalált az első ...., akit privátba is le kellett tiltanom....
Nagy pcguru, driver geniust használ, rengeteg gépet szerelt már, ért hozzá, neszóljak be neki, de nem tudja h mi az autorun,vagy msconfig, meg
"win7 alatt nem tudom hogy van e é ilyen menű pályafutásom alatt még nem találkoztam vele"
Ez az F8 menü volt.
Gondolom, akkor télleg jó sok gépet szerelt már.Most meg meg is van sértődve....
Most komolyan, nem baj az ha segíteni szeretnénk, de ezt tartsuk be,...
Nagy kinyalatkoztatást olvastatok.. ...
szerk: jól van ment a moderátor topikba is....
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
KTU
addikt
10 hozzászólás összement 1-be és sötétebb is lett, valahogy
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz alázógyík #31120 üzenetére
És amúgy is, amelyik nem "aláírós" módon küldi, azzal nem szabad foglalkozni, van sok másik eladó.
Voltam ma (is) a lidülban, csak vettem egy ilyen "villogós" bringás sisakot.
Korrektnek tűnik.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Outlander #31122 üzenetére
Múltkor nem volt rajtam.
Monnyuk lehet, hogy csak az S/M méretűt kellett volna vennicsak először azt hittem, hogy az a sado/mazo, az pedig nem igazán érdekel. Bár ahogy látom csak a pánt hosszával variálnak, mert tökéletesen illeszkedik a buci fejemre M/L-es beállításon és egy kis áll-heveder "tuning" után.
Amit mondjuk a kisebbel is meg kellett volna úgyis csinálni.
Azért meg remélem nem bacc meg a pandúr, mert villog (is) a lámpája a sisaknak...[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
Devid_81
félisten
Eztetet talaltam.
...
-
bsh
addikt
válasz M_o_g_y_i #31124 üzenetére
világítós sisakot vettél?
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Devid_81
félisten
Ugy vettem eszre, Ti batran linkeltek itten!
...
-
faragojof
őstag
Ez most valami "Csontvázak szigete 4 - A kaszváns@ggűek támadása" filmelőzetes? Itt még a pasik ilyen műrocker kinézetű "levandolgozvaazsíromhogyalegjobbanmutassak" formák. Csinálnék nekik egy jó kis kolbászos-szalonnás tojásrántottát reggelire, egy hétig mind gyomorrontással feküdne!
Devid_81: Nem bátor linkelgetés. Ha megnézed, névnapra kaptunk ilyet. Ez a csontvázas link valószínűleg a hobbi fotósainknak szólt, mire figyeljenek fénykép, illetve video készítésénél. Ha megint beindul a p@csa linkelgetés nyakra-főre, abból megint háború lesz. A legutóbbi villongás óta elég jól elvoltunk, volt is megez-megaz. Nem kéne felrúgni a nyugalmat.
Természetesen ez saját vélemény, ha rám hallgattok, akkor mindenki azt csinál amit akar!
"Formicate Under Command of the King,,
-
daninet
veterán
-
Devid_81
félisten
válasz faragojof #31140 üzenetére
Mostanaban nalunk is csak finoman mennek a dolgok, es nem nagyon volt baj!
Persze, ovatosan kell mindent, es talan tarthato ezzel a "nyugalom"
Tolunk mostanaban csak Fero-t szedtek ki, de Ot sem azert mert elszabadultak a picsak a forumban...
Valami 20 eves tapasztalattal rendelkezo autoszerelovel gyult meg a baja, aki amugy 20 eves, szoval fiatalon kezdte a palyafutasat a fiu, nah azzale' voot valami haboruja, de mar ez is regi tortenet, ki emleXik ra?...
-
-
faragojof
őstag
válasz daninet #31143 üzenetére
Arról én tudnék legelőször...
Devid_81: Emlékszem rá, talán még linkelve volt az összeugrásuk is. fero02 vehemenciáját ismerve, nem fogta vissza magát!
A kiegyezés óta nyugalom van, ha ez most fel lesz rúgva, nekik lesz igazuk. Azt meg nem szeretem, ha a másiknak van igaza. Ne adj támadási felületet, és nem tud beléd kötni.
bsh kolléga meg nem válaszolt, mi a baj. Ezek után valószínűsítem, hogy a feslett kárpitos székéből kiálló rugóba ült bele, nem velem volt baja...
"Formicate Under Command of the King,,
-
Devid_81
félisten
válasz faragojof #31147 üzenetére
Fero mar csak ilyen!
Egyebkent, en csak poenbol jegyeztem meg, hogy Ti lazan linkeltek, es persze nem akarok en itt linkelgetni mindenfelet, nekem is jobb, nektek is jobb ha csend van!
Arrol nem beszelve, hogy birom itt ezt a kis kecsoi tarsasagot, meg ha nem is tudok mindig irkalni ide, de azert figyelek am ratok (is) es sokszor melohelyen a sok napi kapott szar alatt, az itteni poenok felhozzak a napok(m)at!...
-
M_o_g_y_i
őstag
TeeBee73 kolléga kérem olvasson privátot ill. válaszoljon rájuk, köszönöm!
-
Devid_81
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Windows 11
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Projektor topic
- xDefiant
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest