- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Aktív témák
-
akos90
tag
Vihar Round 2! Jön a fekete felhő fú már a szél már csak egy kis eső kell és kész is a(z)
chocapicáramszünet .[ Szerkesztve ]
-
mcs
veterán
Na valakinek a Samsung 797MB crt monitorom nem kell?
-
fero02
nagyúr
Hogy verjem a f@szom a Kecskemét és környéki viharokba. Reggel 7kor jöttem el itthonról és 15 perce értem haza. Csillió kábelhiba és még csak hnap jön a java.
-
vikcsi
senior tag
[link] ki ismeri fel?
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
akos90
tag
Eladó egy Spire Gigapod VII dobozával együtt + samsung HDD 120gb csak egybe eladó
ára 5000ft
ami érdekel még érte: 5db 1000 ft-os, 2db 2000ft-os + 1db 1000ft-os, 10db 500ft-os, 2db 2000 ft-os + 2 db 500ft-os, 2db 1000 ft-os + 6db 500ft-os,
-
bubi92
őstag
válasz DeltaPower #24362 üzenetére
vagy a kettő együtt
-
csaszi72
senior tag
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
ekrisztian
őstag
-
Riuko
senior tag
Lassan mínuszba megy át a procim
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
DeltaPower
addikt
válasz akos90 #24373 üzenetére
ha el van mentve nektek kedvencnek ez a topic, akkor a jobb oldali listában a cím mellett van egy boríték ikon, azzal kell kikapcsolni a topic értesítést
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
akos90
tag
válasz DeltaPower #24374 üzenetére
áh köszönöm a segítséget
-
Riuko
senior tag
válasz DeltaPower #24374 üzenetére
Ba..er nagyon köszi
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #24380 üzenetére
Na persze.
-
Maximusz
aktív tag
válasz tibibi #24336 üzenetére
Sziasztok!
a don pulival is ugyan ez lett a helyzet... -tavaly rengeteget (90-100) pizzát rendeltünk tőlük, de idén csak 2*3-at, mert elvették a kedvünket... - alig van valami rajta, és lassú, és ... - nem ajánlom - saját tapasztalatból!
viszont az új Jász utcai pizzéria, eddig nem rossz
-
bubi92
őstag
válasz Maximusz #24383 üzenetére
bennük én még egyszer sem csalódtam. na jó egyszer, amikor olyan csípős volt az alap, hogy nem bírtam megenni... de mindig fél órán belül itt van, nem spórolnak a cuccokkal, és nem ilyen összeaszott fél centis valamit kapok.
jó időben mehetek ma is a strandra dolgozni, biztos sokan lesznek
-
akos90
tag
Eladó egy Spire Gigapod VII dobozával együtt + samsung HDD 120gb csak egybe eladó
ára 5000ft
-
akos90
tag
-
TeeBee73
veterán
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz TeeBee73 #24392 üzenetére
"A buli hevében arról elfeledkeztek, hogy az UV sugárzás erősen károsítja a szemet."
Ez de dúúúrva...Csak így tovább, hajrá-hajrá!!!
akos90: jááájjj bááázze, megfertőzted a gípemet "macskavírussal" !!!
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
daninet
veterán
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
GrandeP
addikt
Vatera ákkkcijóóóó!
1 ft-os aukciót nyertem, mert más nem licitált... levélben elfér...
Eladó, utolsó nap módosította az átvételi lehetőségeket..
Így kijött h 751 ft lesz a postaköltség...
Felajánlottam neki h 500 ft-ot fizetek postaköltség + termék ára (1 ft) címen... amiben még így is bőven belefér egy csoki, mert 340 ft lenne, elsőbbségi, ajánlottan... de mondom még az elsőbbségi sem kell, csak ajánlott...
Sajnos nem tudtunk kiegyezni így ment a negatív.... meg írta h milyen getzi vagyok, meg h elfogadtam a szabályzatot meg mindent...
Erre írtam neki h akkor elmegyek érte személyesen valamelyik nap, mert lesz arra dolgom... őőő most épp külföldre készül, meg nem is lesz otthon, meg egyébként is, postázná meg satöbbi...
Ment a kötsögnek a minusz, csak sajnos a vatera nem engedi csak egy nap után...
Pedig már hányszor megfogadtam h nem fogok vaterázni, de aztán mindig becopom...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
bartucc
addikt
válasz GrandeP #24398 üzenetére
Kifogod az ilyen embereket. Vaterán fele ilyen kb, ezért se használom sose, addig éljen a hardverapró, amíg még lehet...
Az új eldzsí milyen?
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
GrandeP
addikt
válasz bartucc #24399 üzenetére
Új eldzsit nem engedték megvenni, mert h idén már vettem 2 telefont, max ha kötök új számot is mellé, akkor használhatom fel a bónusz pontjaimat...
Így írnom kellett egy panasz levelet is... h most akkor vagy van bónuszprogram és vehetek meglévő számomra új telefont vagy nincs, de akkor vége szakad a 1X éves partner kapcsolatunknak!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest