Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #98690560

    törölt tag

    Sikerült ma kávézóban (Foton, Veszprém) kóstolnom a CM La Cristalina Kolumbiát, kellemes meglepetés volt, hogy hasonló eredményt kaptam én is az otthoni setupon, ez most jót tett az önbizalmamnak, annyi volt a különbség a kávézó javára, hogy a szilvás, fügés ízvilág sokkal határozottabban érezhető ki náluk, mint otthon, ahol valamivel jobban egybefolynak, laposabbak, ennyire nem kivehetők.
    Közben megy egy tesztpörkölés is itthon, ami bár jó eredményeket adott, elég sokat szívtam vele, aztán tegnap rossz program gombot nyomtam a gépen és előáztatás nélküli, klasszik 8 bar lefolyás indult, és kiderült hogy ennek a kávénak sokkal jobban áll ez a fajta elkészítés, mint a hosszú előáztatásos beállítás. Elég savas, bogyós gyümis cucc, szerintem ez a mostani kenyai tételük egyik tesztje lehet. Kellemes nagyon.
    Az utóbbi 4-5 kiló CM után tervezem, hogy kicsit váltok, már kezd sok lenni az ő ízviláguk, de közben látom, hogy érkezik egy elég menő guatemalai tételük is, szóval :))

Új hozzászólás Aktív témák