Hirdetés

Hirdetés

  • E61 blog 2. rész

    lo [Előző rész]Folytatnám a történetét a E61-nek. A sztereotípiákkal ellentétben még nem kerültem anyagi csődbe, és nem...

  • Színpadon a hardverzenekar

    ph A hangeszközöké és monitoroké a rivaldafény, de asztali gépekről, komponensekről, notebookról és egérpadról is szó esik.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrikanevem

    friss újonc

    Nincs konkrét kérdés. Érdekel, hogy mások mit gondolnak róla. Én szeretem, ami kifogásolható van, az az, hogy nem mindig ad egyforma mennyiségű őrleményt, elég sokszor fennakad, aztán a következő adag löki le. Ez a probléma gondolom a nem teljesen száraz kávé/nyirkos levegő miatt van azért tud megkapaszkodni a belső “csúzdán”. De lehet akár az is, hogy zsírosabb kávét használok mint amit szeret a gép. Volt olyan, hogy olyan szinten felgyűlt, hogy fentről kellett benyúlni a lyukon, és lelökdösni, mert csak gyűlt gyűlt a filterbe meg alig jutott… Tudom, hogy az én tapasztalatlanságom is bele játszik, de igazi vastag cremas kávéval küzdök, érzem hogy lehetne jobb is, meg stabilabb minőségben, profi kétkaros gépen nagyon jókat főzök, és sokkal stabilabban. Mindig nézem a mutatót, hogy meddig szalad el, ugye ez kávé mennyiségtől, szemcsenagyságtól meg a tömörítéstől függ ha ugyanaz a kávé van benne, viszont hiába csinálok mindent ugyanúgy, ugyanazzal a setuppal, elég nagy a kilengés, van hogy egész gyorsan átszalad rajta a víz, van amikor meg csöpögve jön a fekete arany. Átszámolva ~450 ezer forint volt az ára, szerintem ennyiért elvárható lenne, hogy konstansabb legyen a lefőtt kávé.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák