Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dexar007

    veterán

    válasz #27070592 #4729 üzenetére

    Ellenerveket meg nem olvastam.Ez itt a lenyeg. ;]
    Ha nem majom-melo akkor aruld mar el,hogy en fel ev utan,hogy a francba tudok mar most egesz uton fülesen keresztül zenet,audioblogot,radiomusort,hangkoskonyvet hallgatni? Egy oka lehet csak: Unatkozom,es valamivel el kell foglalni magam,mert nyilvanvalo,hogy a vezetes nem köti le a figyelmem. Egy-ket kivetel van: varosi vezetes,hegyvideki,es mondjuk cegkereses kozben sem szeretem.
    Mi kovetkezik ebbol? 95%-ban ki lehet valtani a munkamat egy csimpanzzal,vagy eppen egy robottal. Aki ezt tagadja az bolond,vagy felti a szaros kis allasat.Amikor szoba kerültek a robotkamionok,olyan ervek jöttek,hogy ,,na de ki fog tankolni? ki fog rakodni?" En meg vakartam a fejem,hogy most ez komoly? Ennyit sikerült felhozni ellenervkent?
    Egyebkent nincs ezzel gond,szerintem az emberek 90%-nak sem er semmit a munkaja,csak most eppen meg azert dolgozik,mert koltseghatekonyan nem lehet levaltani.
    Peldanak fel lehetne hozni a programozokat is. Ami egy baromira jol fizetett szakma,hiany is van belölük,kezdö fizu mar lassan fel milla,tobb ev tapasztalattal kulfoldon a csillagos eg. Megis elterjedt naluk az a kifejezes,hogy:
    ,,Code Monkey" Aminek a jelentese: ,,means doing coding so simple a monkey could do it" :DDD
    Csak ott van fejlodesi lehetoseg.Mert mindenki monkey-kent kezd,de van aki tovabblep.

    Give me your cum,bull!

Új hozzászólás Aktív témák