Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • doc

    nagyúr

    válasz Tapsi #2041 üzenetére

    Pont emiatt a mentalitás miatt kell titkolni a bért. Ugyanis az ugyanabban a munkakörben dolgozók teljesen más értéket teremthetnek a vállalatnak. A tapasztalatról, alkupozícióról már nem is beszélve.
    Ha teljesen mas erteket teremt, akkor az mar nem ugyanaz a munkakor. Vagy beosztas, fene tudja minek hivjak ezt "hivatalosan".
    Pl. ha egy junior fejleszto jobban teljesit a tobbieknel, akkor senior lesz, ami nyilvan hatarozott bernovekedest is jelent. Ha a seniorok kozul is kiemelkedik, akkor megint tovabblephet. Pont azert vannak a meghatarozott munkakorok, vagy kategoriak, hogy ne keressen az egyik senior fejleszto haromszor annyit mint a masik. Ha annyival jobb, akkor mas pozicioba kerul (ami persze lehet hogy csak a munkaszerzodes modositasat jelenti hogy uj titulust kapjon, de ugyanazt csinalja mint addig).

    cekkk:
    mashol is igy van, pl. itt Nemetorszagban is ki vannak rakva a ceges hirdetotablara a berkategoriak, allashirdeteseknel is fel szokas tuntetni a nagyjabol varhato fizetes (ami persze bizonyos keretek kozott valtozhat). Megkerestek mar pl. Csehorszagbol is, ott mar a fejvadasz emailjeben is le volt irva a varhato ber, szoval az allasajanlat resze volt a "berajanlat" os.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák