Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowfax

    addikt

    válasz L.T. #2468 üzenetére

    Én úgy tudom ők a Lipóton vannak...
    A Lipótot bezárták. Az elmebetegek egyrésze az utcára került.
    A személyiségzavarosok meg sose kerülnek ilyen intézménybe, mivel ők úgy érzik, velük nincs semmi probléma, csak a társadalommal van.
    Pszichiáter ismerősöm szerint minden 3. ember személyiségzavaros Mo-on (ez lehet nárcisztikus, vagy kényszeres személyiségzavar is, de akár a társadalomra legsúlyosabb fajta, az antiszociális szem.zavar, azaz a pszichopátia...)
    Ha a PÁV-ot eltöröljük, s a rántópadon megfelelt pszichopaták lesznek kamion-, meg mentősofőrök, mi lesz itt? :U

    Halkan megjegyzem, hogy a magyar kamionsofőrök évtizedek óta a legbiztonságosabb kamionosok egész Európában (utána lehet nézni). Valamire csak jó az a PAV, nemde? ;)

    Igaz, hogy megfizetett színészek vannak,
    Igen valóban látszik játékon kívül mind a forma 1ben indul jövőre

    Arra céloztam, hogy megfizetett emberek, megfizetett szöveggel. Ki tudja, mi igaz abból, amit mondanak. Meg a műsor csak akkor érdekes, ha kellően bénák.

    Ja, s mégegy: a balesetek 90%-át nem ezek a bénázók okozzák, hanem a KRESZ szabályait be nem tartók (legyen ez gyorshajtás, ittas vezetés vagy akár a kanyarodási szabályok be nem tartása). Pusztán tehát az, hogy valakinek jók a reflexei a rántópadon, nem biztosítja azt, hogy nem fog balesetezni... (Nem a szar reflexei miatt, hanem az agyatlansága miatt...)

Új hozzászólás Aktív témák