Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bambano

    titán

    válasz Rommel6600 #2283 üzenetére

    Hegyvidék más tészta. A motorfékkel az a bajom, hogyha kedves átlagos bikkfalábú tódor sofőr hagyja motorfékkel lassulni az autót és pánikban van, akkor simán előfordulhat, hogy lefullasztja. Akkor pedig kormányszervó, fékszervó, fékrásegítő, fékerőelosztó, pánikasszisztens, menetbiztonsági elektronika egy pillanat alatt kaput és akkor jön csak az igazi pánik. 40 kilós plázacica jellegű sofőrök nem tudnák még egy corsa kormányát se elforgatni meg egy kis féket se betaposni, hogy megálljanak...

    Függetlenül attól, hogy a motorféknek lehet hasznos oldala is, emiatt én kiirtanám. Változtak az autók, változzon az oktatás is.

    A kormányfogással kapcsolatban a 9 óra 15 perc 30 fokkal több kormányforgatást engedélyez. Ennél csak az a rosszabb, ha valaki egy kézzel 12 óránál fogja a kormányt. Ezzel az a baj, ha eldurran a lufi, akkor a saját ökle töri be az orrát. Pakoljuk szét a kezünket, hogy elférjen a légzsák. Ne könyököljünk ki az ablakon, mert a kidurranó oldal/függönylégzsák esetleg szétlöki a vállízületet. Kell a biztonsági öv is, anélkül a rendes légzsák guilotineként üzemel.

    Nagyon mások az autók, mint 20 éve, másképp kellene tanítani.

    Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Új hozzászólás Aktív témák