Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nitro16

    senior tag

    válasz Sanyaaa26 #15181 üzenetére

    Én is online voltam, szerintem az jobb mint a tantermi mert saját ütembe lehet tanulni, van teszt stb, de tény kinek mi jön be. Én is kisvárosba élek ahol egyetlen lámpa sincs, de ha egyszer normálisan megtanulod akkor menni fog az bárhol.

    "Itthon kicsit gyakorolnék, de sajnos itt a környéken nem lehet elmenni sehová, főképp nem a parkolásokat gyakorolni aminek lenne is értelme." Ezzel az a baj, hogy egyrészt nem lehet, másrészt még ha forgalomtól elzárt területen is van, ha csak nem ugyan olyan kocsitok van mint amivel tanulsz akkor teljesen más az egész. És csak bezavarna mert az hosszabb, meg dizel, stb.....sok tényezős dolog.

    Ha a parkolás nem megy akkor szólj neki, hogy nem érzed úgy gyakoroljatok többet stb. Lassan kell csinálni és nem szabad kapkodni, a kuplung csúsztatás meg ha jól megy akkor könnyű lesz parkolni. Sávváltás meg nagy forgalomnál ott is türelmesen kell és időben kiteni, hogy beengedjenek. (Most még míg tanuló autóba ülsz, még többször fognak engedni átsorolni majd amikor már civilbe nyomod még annyiszor se.) Ha meg nem engednek be esetleg vizsgán vagy és nem engednek be, nem kell beparázni mindjárt elmész másfele és kész, kapsz egy hibapontot és kész. Annyi a lényeg, hogy szabályosan menjél arra.

    Én az idő alatt míg tanultam vezetni akaratlanul is emlékeztem na most, erre hogy miként megy az út stb. Gondolom ott is sokszor elmentek arra amerre jártál már, és ha valami nem ment az úton mert benéztél valamit, ha haza mész felmész google maps-ra és megnézed, hogy akkor most mit is rontottam el. (Nálam is volt ilyen, pl annyira szétvolt málva az út nem láttam a záró vonalat és átmentem rajta aztán ugye oktató szólt, hogy ott az van hazamentem és megnéztem azon át.) Szóval lehet ilyeneket, vagy az aznapi útvonalat amerre mentetek végig követed és újra nézed stb. Ezzekel is tudod fejleszteni magad szerintem, és nem gáz az, hogy így megnézed ha valami nem ment.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák