Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Irukanji

    csendes tag

    válasz AMD Power #1407 üzenetére

    AMD!
    Nincs azzal semmi gond, ha az oktatód első órán kivisz a forgalomba. A szabályzat szerint nem tilos, csupán ingerszegény környezetbe kell kezdeni a vezetést.( mondjuk egy elhagyott mellékutcába, hogy életszagú legyen a dolog) Ezért viszi a normálisabbja tanpályára a versenyzőit. És szépen a fokozatosságra építve, eljut addig, hogy a tanuló, már alig várja, a forgalmat, és minden percét élvezi. DE! Van a mélyvíz módszer is. Egyszerűen kilöknek a csónakból, hogy ússzá' vazze! Na, ebből lesz a víziszony. Nem tudod, hogy mit miért, hogy , merre, és legnagyobb baj az, hoyg nem vezet rá a dolgok összefüggéseire. És az olyan lesz, mintha a telefonkönyvet kéne bemagolnod. Tudás lesz, csak éppen használhatatlan.
    Javaslom, ha már így oktat, kérdezz bátran, hogy mi miért, hogyan. Azért vag yTE a tanuló, mert nem tudsz., köbvetkezésképp kérdezel. Ő meg azért oktató, mert tud rá felelni.
    A végére egy személyes megjegytés, (amire fogadom, hogy I_am ráveti magát, azzal a felkiáltással, hogy én is egy agresszív állat vagyok) ha engem megütne az oktató, az hétszentség, hogy visszakézből szájonvágnám.

    Minden egészen addig utca, míg ki nem derül róla, hogy mégsem...

Új hozzászólás Aktív témák