- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baritone
tag
válasz arpadmagic #2400 üzenetére
ez egy hasznos leírás volt. köszönöm.
zp980+-ban van magyar nyelv. -
CoolBoy323
nagyúr
Vajon miert be megy nekem a telenoros mobilnet? Sehogy sem mukodik, se widget se beallitasokbol kapcsolva
Vmi tipp esetleg?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #2404 üzenetére
Megoldva, az APN volt rossz.
-
doki0224
csendes tag
hello. probáltam magyaritani a leirásban az van A végeredményt (recovery-vel flashelhető .zip fájl) a \jbart\output mappában keressétek! ott 2 zip file van az egyik a rom amit magyaritani akartam a másiknak teljesen más a neve fetettem azt amelyiknek ugyan az a neve de nem lett magyar. mit rontottam el? tegyem fel a másikat?
-
CoolBoy323
nagyúr
Várom az észrevételeket!!!
-
flash pete
tag
válasz CoolBoy323 #2411 üzenetére
kiváló, tetszik
Mellesleg lámaként innen toltam fel a cwm recoveryt és a legfrissebb G4 romot, most tesztelem. G4H 3000akkuMinden PÜ-re hamar megy a válasz!
-
doongoo
addikt
válasz flash pete #2416 üzenetére
Ha jól értem, neked is G4 advanced 2/32 3000mAh verziód van. Melyik cwm recovery tetted fel? Ha megjön a telóm, ezzel indítanék, hogy legyen egy mentésem. Még egy kérdésem lenne: olyan rádió alkalmazás elérhető valahol, ami tudja az rds-t?
[ Szerkesztve ]
-
framling
tag
Valaki bp-en ráér arra, hogy kipróbáljam a sim kártyáimat a g4-ében, Ill. az övéit az enyémben? Szeretnék egy ellenpróbát csinálni, egy másik készülékkel, hogy az is produkálja-e a hibát.
-
doongoo
addikt
-
Thrawn
félisten
Volt recovery csak visszaállt a gyári?
A CWM megkérdezi újraindításkor, hogy meggátolja e a ROM-ot abban, hogy frissítse a revoveryt vagy sem. a Yes-t kell választani. Nagy baj nincs, Mobileuncle Tools-szal gyorsan vissza lehet tenni a custom recoveryt.doongoo: Itt találsz egy neked való CWM-et: [link]
A beépített rádió nem tud RDS-t? Még ki sem próbáltam[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
Nincs benne, azt írtam volna akkor. Inkább ezt kellene valahogy kiirtani, hogy ne akarjon recoveryt cserélni. Majd kutakodok hátha rájövök valamire.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
doongoo
addikt
Köszi a linket. Youtube-on láttam, hogy feltétel után a linkelt recovery csak egy szép szürke képernyőt adott ki, azaz nem működött (nem látszottak a menüpontok). Azóta javították? Próbáltad?
RDS-t olvastam, hogy nem tudja (ZOPO-m sem tudta alapból, abban cseréltem az alkalmazást). ha nem lesz hozzá, akkor max. megpóbálom a ZOPO alkalmazásával (a belsejük szinte tök ugyanaz, hátha).
-
szhunor
tag
2013.10.28 07:36 Küldemény vám elé állítva
2013.10.28 07:48 Fogadó állomáson feldolgozvaEz most mit jelent ? Átment a vámon ? Megkapom a csomagot?
Olvastam olyat is, hogy volt akinek ezután az üzenet után visszafordították a csomagot a feladónak (Kínába)
Egy Jiayu G4 Advanced-et várok (fekete).Köszönöm a választ előre is.
Jiayu G4 Advanced Black 2GB/32GB
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz szhunor #2436 üzenetére
Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás Ide való a kérdésed!
-
Farcy
csendes tag
Sziasztok!
Most a MIUI-t használó tulajok felé lenne egy olyan kérdésem, hogy google play-t sehogy nem tudok elindítani.. letöltöttem egy külső play-t appként feltette, de ha rányomok azonnal kilép..én vagyok tájékozatlan vagy másnál is probléma ez?
Xiaomi Mi3 --> Oneplus One 16Gb
-
Goose-T
veterán
Ezt telepítetted a leírásnak megfelelően?
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
M1Bali
tag
Na újra telepítettem az egészet.
A cwm rendben van azt nem bántja.
Én telepítettem a GravityBox-ot és az variálta át nekem a recovery-t.
Most minden megy, csak tetszett a GravityBox-ban hogy az értesítési területen ott voltak a gyorsindító kis ikonok. Persze ha úgy állítottam be.
Nem tudtam ez mással előcsalni sajnos.[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
A GravityBox nem nyúl/nem nyúlhat a recoveryhez
A gyorsindítókat szerintem az alap ROM is tudja GravityBox nélkül, persze utóbbival jobban testre lehet szabni.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
M1Bali
tag
Hát nem tudom, de valamit beállítottam, hogy újraindulásnál lehessen választani a recovery-t és akkor csinálta ezt. Most csináltam több mentést is minden telepítés, beállítás után hogy ha valami nem gömbölyű vissza tudjak lépni egy lépcsőt. Most remekül működik.
Azt vettem csak észre hogy mikor befejezem a beszélgetést eltelik pár másodperc mire felébred a kijelző hogy be tudjam fejezni a hívást. -
Thrawn
félisten
Az csak a Power menüt bővíti ki új opciókkal, recoveryt tutira nem cserél.
Igen ez nekem is feltűnt, az előző ROM-hoz képest lassabban jön vissza a kép telefonáláskor, vagyis annak befejeztekor.
-
Thrawn
félisten
Megvolt az első napi használattal végzett akksiteszt az új ROM-mal. Ez még csak az első töltési ciklus volt ezért belerondít a képbe az akksimegzuhanás, de még pár ciklus és be fog állni magától. Mindkét SIM használatban volt és a WiFi-t sem kapcsoltam ki soha, a szinkronizálás folyamatosan ment. Íme:
Ez a nem semmi, majdnem 11 órányi képernyőidő
-
Thrawn
félisten
válasz arpadmagic #2447 üzenetére
Örülök neki
Vannak még vele terveim, de idő és elszántság kellene még hozzá.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
doongoo
addikt
találtam olyan FM-rádió alkalmazást, ami tudja az RDS-t is
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV