- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecs@
addikt
válasz paolinho #2200 üzenetére
Van gyári rom is magyar nyelvvel. Én semmi rosszat nem gondolok, és semmi rossz indulat nincs a fejemben.Csak szeretnék tisztában lenni a dologgal, hogy pl gyári rom-e a készülékemen, ami rajta van. Pár hsz-el lejjebb írtam az alapsáv stb verzióimat is. Mivel otthon vannak a micro SIM kártyáim, csak a pici belső memóra tudok dolgozni.Lehet kevés a hely egy Backupnak? Valamit tuti én nem csinálok jól..Nyomok még egy backupot, és lefotózom mit ír ki recoveryben.
Le is futott . Utolsó 4 sor :
Backing up System
Backup of System completed
Backing up data
Error while making a backup image of /data!Ezzel zár le a backup. De van a clockworkomode mappában mentés, csak nem tudom elég-e, vagy valami nincs mentve még.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Lecs@
addikt
Szeretnék még egy dolgot kérdezni . Ha butaság, sorry. Jiayu G4T 3000 mAh készülékre jó minden Jiayu G4 Custom Rom ? Ez ugyanúgy mint pl a Motorolla Razr MAXX - nál, csak az akksi, illetve a prociban más készülék, és az alap készülék összes custom romja jó rá ? Tehát hogy mit kéne keresnem, nehogy rossz Romot töltsek le. Én csak egy Romot szeretnék találni, ami mindenben stabil és azt használni: Ha valaki tud valamit ajánlani, nagyon megköszönném.
ITT egy G4T Rom sincs.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
SZACSKO
tag
Sziasztok!
Látom, hogy sokan ódzkodnak a fehértől, én is ezt tettem, de mivel ilyen volt, hát megvettem. Fekete szilion tokkal bitang jól néz ki, szerintem jobban, mint a fekete, tehát bárkinek nyugodtan ajánlom (felszabadult így egy fekete eredeti vadiúj flipes tokom, ha valakit érdekel, mert azt is rendeltem hozzá)
Fényképezőt teszteltem, aki szerint kínai átlag, az erősen túloz. 100 képet lőttem mindenféle beállítást kipróbálva, és hát sajnos azt kell mondanom, hogy 5 Ft-ot nem ér, a 100-ból egy sem lett olyan, amit büszkén mutogatnék másoknak (kb a 5230-as 2mp-es nokiám lőtt ilyen képeket, vagy jobbakat)
Videó fronton más a helyzet, az elég tetszetős lett, azonban ha zoomolva veszek fel valamit, akkor ugyanaz a helyzet, 1.5-közelítésnél már tiszta pixel)
Úgyhogy akinek a fotó létfontosságú, ne ezt válassza, amúgy minden más szempontból kitűnő masina (fotót azért is sajnálom, mert amúgy jóféle funkciók vannak, pl. panoráma, körbe fényképezés, stb) dehát ez van... -
Lecs@
addikt
válasz easy...rider #2207 üzenetére
"a modelt meg ne a szoftverbol hanem az akksi alatti szambol lehet megallapitani" rengeteg szám van.Segítsen pls valaki, hogy melyik a modell száma, mert nem szeretnék rossz gyári Romot felrakni a készülékemre ! Ty !
512 GB
-
-
Nwis86
aktív tag
Helló!
Jiayu G4-et szeretnék venni, de csak minidealon találtam magyar nyelvel, vagyis ott fel van tüntetve, másik kb 10 boltba pedig nem írják a magyar nyelvet, van ahol képernyőmentés is van a választható nyelvekről és ott sincs benne a magyar. Szóval az lenne a kérdésem hogy tud-e valaki olyan boltot ahonnan rendelhetnék fekete G4-et 3000es akkuval, magyar nyelvel a minidealon kívül?
-
Easy.2K12
tag
Valakinek ötlete megcsináltam a gps fixet de a navi programok nem mennek és a Gps test is csak annyit ír hogy in view 9 és in use 0 . Segitségetek megköszönöm
Eladó !! ZOPO ZP780,fehér 25e !! kitünő állapot.
-
válasz Easy.2K12 #2222 üzenetére
Nekem a következő módszer működik:
Bekapcsolom a wifit és a GPS-t.
Frissitem az EPO adatokat.
A GPS test-ben nyomok egy clear AGPS-t
Kicsit várok majd egy Update AGPS.
Ez után a GPS test fél percen belül talál holdat. A programból kilépve a navi is működik.
Semmi más hekkelést nem használok. Gps.conf file-om nincs létrehozva -
flash pete
tag
Nekem van egy vadi új, pénteken érkezett. Fehér, fekete szilikon tokkal, dobozban, garancia papírral, töltő meg fólia meg ami van hozzá.
G4H, 3000-es akkus gyárilag, gyári magyar nyelvvel. Tesztelt, hibátlan működéssel, mind GPS, wifi és egyéb terén.Minden PÜ-re hamar megy a válasz!
-
Lecs@
addikt
-
Lecs@
addikt
válasz flash pete #2229 üzenetére
1.5 procis slim van-e ?
G4H - 1GB RAM, 4GB ROM 3000mAh ez van nekem.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
KisBundi
őstag
G4L-re nincs valakinek magyar nyelvű romja? Nagyon sürgős!
Sima G4 1850 mAh akkuval! -
flash pete
tag
válasz KisBundi #2231 üzenetére
easy_ridernek vannak fent romjai, 4-5 oldallal korábbi hszben írta.
[ Szerkesztve ]
Minden PÜ-re hamar megy a válasz!
-
Lecs@
addikt
-
-
KisBundi
őstag
Egyetlen egy tetves romot nem találtam ami tartalmaz magyar nyelvet..
Hiába töltöttem le a az 5.15-öset abban sincs benne.. -
-
flash pete
tag
Aki nem tudna, screenshotot a power+hang le gombbal lehet kesziteni.
Minden PÜ-re hamar megy a válasz!
-
KisBundi
őstag
válasz flash pete #2239 üzenetére
Lehet, hogy van, de miután letöltöttem és felraktam a telefonra nem volt benne!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic