- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki46
senior tag
Sziasztok, ilyen telefon vásárlásán gondolkodom, nagyon megtetszett a külseje és ahogy utána olvastam hardverileg se egy rossz telefon. Konkrétan EZT néztem ki, vagy spóroljak még a 2GB RAM-os verzióra? A hétköznapokban elég az 1 GB is? 2 éve nem volt androidos telefonom kicsit lemaradtam...Esetleg 1-2 észrevételt tudnátok írni erről az oldalról? Illetve aki rendelt külföldről VÁM ellenőrzés mennyire gyakori? Előre is köszi!
-
Lecs@
addikt
válasz csoki46 #2251 üzenetére
Szia! Nekem még "csak" egy hetes tesztidőm van.Elég sok készülékkel a hátam mögött. Ugyanezt az 1GB Ramos verziót használom, 3000 mAh-val teljes megelégedéssel. Nekem pl kis negatívum, hogy a fekete készüléknél, alul a hardveres "érintőgombok" nem látszanak. Sajna nincsenek megvilágítva. Attól függően, te milyen felhasználó vagy, és mire szeretnéd használni a készüléket, nekem zökkenőmentesen, vajsimán működik a rendszer. Elég az 1.5 procis, 3 mAh-s készülék nekem simán. Én nem vagyok Kínai teló guru, de ha lenne kérdésed, szívesen megnézek bármit. Kínai vásárláshoz nem értek sajna.
Üdv
512 GB
-
Lecs@
addikt
El-el dobálja a wifit nekem. Van valami heck, mód, tweak vagy modemcsere, valami megoldás erre?
512 GB
-
Thrawn
félisten
válasz flash pete #2240 üzenetére
Arra a kombinációra rá kell érezni, egy darabig kísérletezgettem mire rájöttem, hogy is kell nyomni a két gombot. Aztán feltettem a Gravitybox-ot és a Power menübe bevarázsoltattam vele a Screenshot funkciót.
Lecs@: Nálam úgy van beállítva a WiFi, hogy sose dobja el, még akkor sem ha sleepben van a telefon. (Keep WiFi on during sleep -> Always) Nem is dobálja.
szerk: modemcsere is lehetséges, a 4pda oldalon voltak erre próbálkozások, találtak is egy a jelenleginél újabb modemet ami működik. Ne kérdezd meg mit csinál vagy miért jó lecserélni mert még nem jöttem rá. Ott leginkább 3G problémák miatt szórakoztak vele.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
float_away
csendes tag
Egy láma kérdés: a hívásinfókat (főleg az összes hívás idejét) hol találom? Eddig nem kerestem, most viszont szükségem lenne rá. Másik ilyen érdekes dolog a hívások átirányítása, amit szintén nem találok sehol. Anybody?
(augusztusi magyar rom van a telón) -
szoporiz
tag
válasz csoki46 #2251 üzenetére
Szia többször is rendeltem minidealről. Soha semmi vám nem volt. Múlt héten is jött csomagom 0 vámmal.
Átlagos felhasználásra tökéletes az 1 gb ramos 1.5 procis. Bár a gps nem egy leányálom és a kamera is átlag alatti, szerethető kis telóHa írok légy oly kedves és válaszolj! Van egy negatívom igen: A vásárló szerint nem kellően csomagoltam:/ Tanultam belőle! Korrektség mindenek előtt! Ettől különbözik a sikeresség a nyerészkedéstől!
-
lesprit
csendes tag
Hi,
kéne egy kis segítség, G4 adv(tehát ha jól tom, akkor 2g/32g jelent) tulaj vok én is, etotalkról rendeltem sp posttal, 2,5 hét alatt meg is jött, kértem h gyerektelefont írjanak rá 8-10 euró értékben. A postás meg is hozta, vám+áfa megúszva.
Eddig nem találkoztam android rendszerrel, el kezdtem utananezni h is mukszik ez. ROM-ot cseréltem, sikerült.
DE, most többszöri ROM csere után -CWM-ben már mindent megnyomtam- nem látja a 32gigas belso kartyamat! Can't mount sd card meg a többi.. Csak külső sd kartyaról tudom felrakni a romot. Elakadtam. Lécci vmit írjatok v linkeljetek, amin elindulhatok. -
Huszti74
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta én is tulajdonosa vagyok egy 1/4 G4T-nek. Magyar nyelvvel, rootolva (ha jól sejtem LEWA rommal) de lefuttattam a kínai app eltávolítót is. Viszont a naptár még mindig kínai, illetve
az email program mindig leáll.(el sem indul) A Playről letöltöttem a magyar megfelelőket,megpróbáltam lecserélni, de a "gyárira" azt írja hogy rendszeralkalmazás, így törölni sem tudom. Van rá mód hogy ezektől a maradékoktól is megszabadítsam a telefont? ( Vagy a kínai app removert futtattam rosszul? Lehet??? ) Netán át lehet pakolni valami kevésbé zavaró helyre? Jó lenne ha nem lenne útban, de nem merek ész nélkül törölni...Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Huszti74 #2262 üzenetére
A kínaszoft eltávolító csak a gyanúsnak ítélt (MTKDRoidTools alapján) appokat távolítja el.
Az egyéb kínai cuccokat MENTÉS UTÁN lehet eltávolítani/cserélni.
Csak óvatosan az eltávolításokkal, néhány kínai tyúklábas dolog lehet a rendszer része.
Ha törölsz olyat, amit nem kellene, akkor el sem fog indulni a telefon.[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Lecs@
addikt
válasz cappa72 #2263 üzenetére
Szia!Ha már itt vagy ( remélem még igen ) Nagyon sok Romot letöltöttem már.Légyszíves egy konkrét letöltőlinkkel segíts ( ha gyári Rom, akkor az ) melyikkel használjam a telefont. Szeretném végleg belakni. G4T . A linked nem jó az előző hsz-ban. Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Huszti74
csendes tag
válasz cappa72 #2263 üzenetére
Köszi cappa72!
Akkor lehet hogy a technológiai sorrend nem stimmel? Bocs a lámaságomért...
A MTK DT telepítése után még egy CWM-et tettem föl, majd a Tools-al telepítettem az SD-ről az eltávolítót.
Visszaállításra alkalmas mentést az MTKDRoidTools-al tudok csinálni?
Esetleg valami nekem való szájbarágós leírás a "mivel-hogyan"-ról?
Vagy a legbiztosabb az ha egy láma mint én is megtanul ezekkel együtt élni?...
A telefon egyébként egy bő 3 éves Nokia 5800 használata után igazi élmény! -
nagyúr
válasz Huszti74 #2266 üzenetére
A mentésekről a blogomban csináltam pár bejegyzést:
Flashtoll-lal
MTKDroidTools-zal
dd parancs segítségével.Visszaállításra alkalmas mentést az MTKDRoidTools-al tudok csinálni?
(Igen, de nem mindenben teljes értékű.)Vagy a legbiztosabb az ha egy láma mint én is megtanul ezekkel együtt élni?...
Kb. egy éve csöppentem ebbe bele én is. Tehát nem lehetetlen megtanulni.@#2265) Lecs@
Sajmos ROM ügyben nem tudok segíteni, mert nincs ilyen telefonom (csak egy napig volt nálam)
A Jiayu.es oldalon elég sok dolog van fent, haszon és fontos (angol nyelv választható)Az előző link az nem link akart lenni, hanem igazából figyelemfelkeltés volt a célja a kiemelésnek
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Lecs@
addikt
Megnéztem, a kínai app remover ezeket távolítja el :
delete("/system/recovery-from-boot.p");
delete("/system/etc/install-recovery.sh");
delete("/system/media/bootaudio.mp3");
delete("/system/app/caivs.apk");
delete("/system/app/PinyinIME.apk");
delete("/system/app/PinyinIME.odex");
delete("/system/app/KaiXinAccountService.apk");
delete("/system/app/KaiXinAccountService.odex");
delete("/system/app/RenRenAccountService.apk");
delete("/system/app/RenRenAccountService.odex");
delete("/system/app/Sougou.apk");
delete("/system/app/Sogou.apk");
delete("/system/app/androidmarketu.apk");
delete("/system/app/SmsReg.apk");
delete("/system/app/SmsReg.odex");
delete("/system/app/MobileLog.apk");
delete("/system/app/ModemLog.apk");
delete("/system/app/ModemLog.odex");(#2267) cappa72 köszönöm!
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Huszti74
csendes tag
Jelenleg nincs nálam a telefon, (ha hazaérek megnézem a rom verzióját) de ez szerintem Minideal-os magyaritás lehet, a Lewa romot pedig abból sejtem, hogy a 3 választható témából az egyiknél a Google Play ikon helyett valaki "véletlenül" Lewa feliratú ikont szerkesztett. :-)
(Bár az is lehet, hogy a kettő között nincs összefüggés...)
[ Szerkesztve ]
-
Huszti74
csendes tag
válasz Lampard19 #2110 üzenetére
Szia!
Megpróbáltam letölteni a hozzászólásodban említett 09.07.-es magyar romot illetve a jó cwm-et a linkről, de sajnos már nem él.Ha esetleg újra fel tudnád tölteni, nagyon örülnék...
( G4T 1.5 1/4 3000mHa, remélem erre való... )Előre is köszönöm! :-)
[ Szerkesztve ]
-
szhunor
tag
2013.10.07.-én rendeltem a Mixeshop-tól egy fekete Jiayu G4 Advanced-et.
2013.10.11-én kaptam Singapore Post nyomkövetési számot.
Van olyan oldal ami, semmi infot nem ír ki, a Singapore oldalán írja.Mixeshop azt mondja, hogy úton van a csomag, de ennyi idő alatt már szokott info lenni a csomagról.
Írtam nekik emailt, de senki sem válaszol, ti milyen email-en tudjátok felvenni a kapcsolatot a Sing Post-tal ?
Köszi.[ Szerkesztve ]
Jiayu G4 Advanced Black 2GB/32GB
-
Huszti74
csendes tag
Szia Lecs@!
Köszi a segítőkészséged, de meglett a 09.07-es rom amit kerestem.
A kérdésem, hogy az eddigi tapasztalataid alapján használat során stabilabb mint az én jelenlegi G4H 20130515-202809 -es "Lewás- MiniDeales" romom? A magyarosítása jobb? Érdemes lecserélnem?Csináltam recovery módban egy backupot a mostani rendszerről. Ha jól sejtem, ezek után az SD-kártyára másolt ZIP fájlt telepítve elvileg minden gond nélkül tudom majd frissíteni az új rommal. Kell hozzá valami egyéb is?
HA viszont valamiért mégsem ok, akkor egy recovery-s restore-ral a kártyán lévő mentésből vissza tudom majd állítani a jelenlegi romot? ( Illetve annyit megnéznél, hogy a widgetek között megvan a "bárányos" időjárás app? A 9 éves Lányom nagy kedvence, így ez "nagyon fontos" kritérium... )Előre is köszi!
-
Lecs@
addikt
válasz Huszti74 #2279 üzenetére
Ha a letöltött ZIP filehoz oda volt írva, hogy CWM. Mert ha SP Flashtoollal frissítendő Romot töltöttél le, az is Zip file. Amúgy a mentést jól csináltad. A bárány widget meg létezik mint olyan
Lewa nagyon jó, sajna nincs benne magyar. Te kell eldöntened, mit szeret jobban a készüléked.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
arpadmagic
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Most érkezett meg a G4-em. 2GB/32GB verzió a minidealról. Az általuk telepített magyar nyelvű Lewa G4HG 20130816-151656 verziójú rom használhatatlan. Akadozik a net, több másodperces késéssel indul a hívás, hiányzik több alap dolog.
Melyik romot érdemes feltenni? Van stabil magyar nyelvű rom? Előre is köszönöm... -
M1Bali
tag
válasz arpadmagic #2281 üzenetére
Szia!
Én ezt használom.
jBart segítségével magyarítva.
Nekem tökéletes. -
Lecs@
addikt
válasz cappa72 #2284 üzenetére
Köszönöm, de én már sajna itt elakadtam. Nem találtam hova kell beírni, hol kell ezt a filet keresni stb
"Miután letöltöttétek a jBart-ot a hivatalos oldalról, csomagoljátok ki valahova, majd
a jbart\data\settings\repo.android.v4 fájlba ezt írjátok be:.................
................."Mivel, és hogyan kell beleírni a sorokat amiket ír ott ? PC-n, vagy telón ? Így nem is tudtam tovább lépni.
jbart\data\settings mappám a PC-n. Melyik a repo.android.v4 fájl?
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Lecs@
addikt
-
Lecs@
addikt
válasz arpadmagic #2291 üzenetére
https://github.com/hungi/Android-JB-Translation=Hungarian Translation for Android JB (by Hungi)
https://github.com/hungi/LeWa-v4-Translation=Hungarian Translation for LeWa 4.x (by Hungi)Ezt a 2 sort bemásoltad ? Nekem működik.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
flash pete
tag
A 20130515 202809-es rommal a gyári email program nem megy. Beállítom az email accountot, megjönnek a levelek, eddig oké. Amint rákattanok egy levélre, hogy elolvasom, belenézek, azonnal azt írja ki, hogy az email alkalmazás sajnos leállt. Van valakinek hasonló jelensége, vagy hogyan lehet ezt megoldani? Ötlet?
[ Szerkesztve ]
Minden PÜ-re hamar megy a válasz!
-
Lecs@
addikt
-
Lecs@
addikt
válasz arpadmagic #2297 üzenetére
Én az összes többit kitöröltem onnan. Valószínű nem számít, de nekem lefutott ugyanezzel a beállítással.
Nem vagy láma. Nálam is volt hogy valamelyik Romnál kiírja. Sajna még én sem tudom miért.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Lecs@
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?