- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vicu21
tag
válasz #18193920 #6257 üzenetére
ne szivasd őket!
na én jbart 1.7-est használok,demár van frissebb is!
innen letölthető
csak a lefordított rom van itt, előtte felkell raknod az "oroszt"
meg tudomcsinálni(frakkis!!!),hogymár atelepítőbe visszaírom,de érzésem szerint,ezmost jobb így...
ha ezt végig tudod játszani,akkor a következő még könnyebb lesz, illetve ez a fordítás sem 100 %-os, azaz, ahogyfinomítgatunk rajta, javítgatjuk, a javításokatisígy kellmajd felraknod...
azaz,wipok,orosz felmegy, reboot,wipe nélkül a belinkelt zip... -
törölt tag
fogalmam nincs, hogy miről beszélsz
jBart lefordítja és kész, semmit nem kavartam vele
a képeket amit készítettem nem igényelnek semmilyen extra dolgot
1. adott egy rom
2. JBart lefordítja
és kész
mi van az orosz rommal és a többi keveréssel?[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz hevizms #6250 üzenetére
Vica verza:
(Nézd meg ezt hevizms!)
-
-
ÁrPi2
senior tag
válasz siminhu #6239 üzenetére
Melyik Romot használva ilyen pozitiv a gps? (és csak az énMegyekkel, guglimap-os nav pedig veszít??)
És mobilnet nélkül volt olyan? ( ugrálásnélküli és pontos...
Nekem miui van és a v4.3.4 OTA föl sem akar menni ...de már valamelyik januári OTA óta a gps még csak nem is hajlandó fixálni kizárólag mobilnetkapcsolattal...
Az YGPS -t indítva nehány másodperc múlva ilyet ír:
"SI_REQ is rejected due to no network connection"
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Most vettem észre, de ahogy látom már ez a második amit nem evilgodd készített.
LewaOS5 от 07.03.14 by Qweeter
Mérete is kisebb mint az előzőek voltak.Az evilgodd féle 328 mb volt ez csak 270.
G4-es port, már töltöm és kipróbálom még ma.
Mindjárt belepillantok mi maradt ki belőle, miért változott a méret.[ Szerkesztve ]
-
Henker2
addikt
Srácok!
Arra a hibára, hogy felül körbe "lötyög" a kijelző ha megnyomom, van megoldás a garanciába visszaküldésen kívül?Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
törölt tag
Ez az eddigi legjobb és legteljesebb port
Szuper egyre "magyarabb" a ROM
[leWa140307ROM] -
Terentius
őstag
Nekem az AOSP v3.2 van most fent és nincs hangalapú bill. Csak hangalapú kereső van.Fel lehet tenni?
OnePlus 12 16/512
-
Brain75
senior tag
válasz #18193920 #6274 üzenetére
Bocsánat.
Én úgy oldottam meg hogy fogtam a műszerész hőlégfúvómat és 160 fok beállításával jó alaposan átmelegítettem egy csíkban a kijelző tetejét.
Csak ott melegítettem ahol a touchscreen alatt ragasztó van, tehát csak a szélét felül.
Mikor jól megmelegedett óvatosan egy puha ruhával végignyomkodtam a megmelegített részt és próbáltam lent tartani addig amíg az üveg teljesen ki nem hűlt.Ezzel egy kicsit megmelegítettem a ragasztó réteget ami így jobban rányomva már kellőképpen tapadt a helyére.
Most a touchsreen kicsit beljebb van érzésre mint a felső fém keret és így a jó, mert nem tudom most már kézzel benyomni a helyére és nem is jön ki már 1,5 hete.
Szerintem most ragadt meg rendesen a helyén a digitizer.
Üdv
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
törölt tag
Igen, már van benne óra és időjárás widget is végre.
Itt eléred, ha szeretnél tesztelni egy kicsit[ Szerkesztve ]
-
Brain75
senior tag
válasz #18193920 #6277 üzenetére
Sajnos pont a hajszárító tesz benne kárt mert annak a kiáramló levegőjét nem nagyon lehet összpontosítani.
Üdv
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
GrandS
senior tag
válasz #18193920 #6283 üzenetére
Tesztelem a LeWa-t. Egy képernyőn két hiba, igaz ettől még tökéletes.
A Beállítások, Gombok alatt: Gombok helyett Gomnok van kétszer is, illetve ugyanitt " A telefon felébresztése neélkül" felirat is hibás.
Természetesen maximális köszönetem az eddigi munkádért is![ Szerkesztve ]
-
Brain75
senior tag
Valaki tudna nekem linkelni egy gyári 2013-08-as ROM-ot amiben gyárilag van Magyar nyelv.
Sajnos a gyári mentésem eltűnt és nincs meg az eredeti ROM.
Minideal-es a telefon és mikor jött a 201308xx-es ROM volt rajta Magyar nyelvvel.Kérek szépen valakitől egy linket.
-
Brain75
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest