- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
egyenlőre nem találom a letöltő linket mármint az oldalon a leírásnál
ja megvan csak megzavart alatta az include filekey felirat igy élből nem arra klikkeltem
na kiváncsi leszek milyen...
van a családban xperia T meg P
összehasonlitásnak jó lesz
ha valami gagyi bootanimáció lesz,ugyis lecserélem[ Szerkesztve ]
Redmi :)
-
callvote
senior tag
jol néz ki ez az uj xperai rom,és jük az extrák a beállitásokban
jól össze van rakva
dizájnra sem rossz
lehet megmarad egy ideigRedmi :)
-
Miksa1
csendes tag
válasz siminhu #4364 üzenetére
Hali, na nekem pl. naponta 5x indul újra a Stanner 1.5. De nem csak ez, hanem az összes: Stannerek, MIUI-k, Xperia (előző), jiayu.es összes ROMja. Összes ROMcsere SIM nélkül volt, utána egyenként raktam bele a SIMeket, közben mindig volt reboot (Google Play előtt is), 3 db wipe mindig megvolt, 3G-t OFF/ON, MTK Thermal OFF, kifogytam az ötletekből. Gyakorlatilag nincs olyan nap, amikor nem fagy le/indul újra, amikor csak kedve tartja (először azt hittem, h csak a kinti hideget nem bírja az akksi, de szobahőmérsékleten is lefagy) 1/2 SIM, SIM nélkül, tök mindegy. Alkalmazásokból jó esetben csak kidob a menübe, rosszabb esetben lefagyás, utána 4-5. rebootra lehet megint használni. Mondhatnám azt is, h oltárira besz*ptam ezzel a telóval. Olvasom a hsz-eket, és egyszerűen nemtom elhinni, h van, aki probléma nélkül tudja használni. Pedig ismerősnek is ilyenje van, igaz az nem G3T, hanem G3S, és ő sem panaszkodik.
AndyTM - volt fent MIUI nekem is, de valszeg, annyi ROM volt fent, h nekem visszaállt az eredeti logo. legalábbis úgy emlékszem, h ez volt az Köszi egyébként! Flashtool-t nem ismerem, megpróbálom felrakni azt a minideal ROMot (bár nemtom, h az aliexpress-es Desoon hogy fogja értékelni...) aztán küldöm vissza keletre.
-
Henker2
addikt
Majd aki használja ezt az új G3S.XPERIA 4.2.2 -es ROM-ot megtenné, hogy egy kis élménybeszámolót ir róla? Pozitivum, negativum és van-e értelme a Stanner 1.5-öt lecserélni rá?
Köszi és Boldog Karit!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
gydavidka
csendes tag
Köszönöm! Még annyi segítséget kérnék, hogy pár lépésben le tudod-e írni a flashtool használatát. Feltettem ezt a verziót de nem akarja elindítani a firmware upgradet. Az oldalon található leírást néztem, de van még a letöltött mappában pár fájl amikről nem tudom mire valók, mert minden kínaiul van a .doc fileokban. Fel kell tenni valamilyen USB vezérlő fájlokat is?
Köszönöm!
-
iziboy
tag
Sziasztok!
Az a problémám a G3S-emmel, hogy egyik napról a másikra nem működik a jack csatlakozó. Akármilyen hangszórót vagy fülhallgatót (nem headset) beledugok a telefon nem érzékeli és csak pattogó hangot lehet hallani. Mi lehet a probéma? Nem ütődött meg stb.
-
andyTM
őstag
válasz gydavidka #4414 üzenetére
[sp flashtool v 3.1304] - ezzel jó lesz
[MT6589_Android_scatter_emmcG3S] - gyári scatter file
[JY-G3-20130523-102107] - hozzá a gyári rom, ebben van scatter, de ha nem működne, akkor a másikat tallózd be / ezzel elveszik minden utólagosan települt recovery! -
dlaccc
aktív tag
Nekem annyira nem jött be ez az xperia rom. Vannak bugok, meg a görgetés laggol is néha. Kevés az opció is.. Van ami tetszik de összességébe nem nyert..
-
törölt tag
Azt írták a srácok az oldalon, hogy lehetnek hibák, de jelezzétek nekik és megoldják.
[G3S.XPERIA 4.2.2 Fórum] -
callvote
senior tag
nálam több mint 1000 ponttal kevesebbet produkál az xperia rom,mint a stanner...
jol néz ki,tényleg nagyon hasonlit a rendes xperia romokhoz,de én visszaváltottam
pl első telepités után amikor frissiteni kezdett,kicsit megkattant.. a gravitybox el sem akart indulni..leállt állandoan...
frissités után kezdett el ugy ahogy működni,aztán a swiftkey telepités után használhatatlan volt a billentyűzet,amit már irtam is...
megvan az okom amiért azt használom
de akinek tetszik használja,és tegye fel az sd-re a nvram hibajavitó csomagot is talomba,hogyha baj lenne,akkor egyböl recoveryből fel tudja tenni[ Szerkesztve ]
Redmi :)
-
andyTM
őstag
Új [G3S.LENOVO-DKA. V1] Rom Spanyol barátainktól.
CHANGELOG:
Android 4.2.1
Base oficial de Jiayu
Script de mejora de rendimiento
Deodexada
Busybox Instalado
Fluida y estable
Buena puntuación en antutu
Sony audio (5-11)
Boot animation LENOVOAPLICACIONES:
SUPERCAMARA Y SUPERGALERIA LENOVO
Lenovo launcher
One Browser
Calculadora Pro
Walkman audio
FasterGPS
Titanium Backup Pro
Desinstalador root PRO <- NOVEDAD
Sygic GPS
Root Browser
Xposed
Gavitybox
MasterKeyFix
Xtreme booster
Init.d -
GeryX
tag
válasz #18193920 #4426 üzenetére
Kreálhatnának valami olyat is,ami nincs tele fölösleges appokkal
Xperia rom:
Használom már vagy 2 napja, bajom nincs vele igazából, talán annyi, hogy sok a fölösleges (értsd: általam nem használt, vagy az adott célra mást használok) app. Az energiagazdálkodása elég vacak, mivel a wifit sem lövi le,így kb 1-fél nappal kevesebbet bír az akku. Egyébként szépésjó, de nem lett a kedvencem. -
Alteus
csendes tag
válasz #18193920 #4426 üzenetére
Nekem az a bajom ezzel, hogy kb. mindegyik ROM ugyanaz. Launchert cserélni, busyboxot, superchargert, bravia enginet telepíteni, build.propot szerkesztgetni stb. stb. mindenki tud, akinek bent van a kedvencek közt az xda-developers linkje. Az lenne a nagy szám, ha valaki egyszer másik kernelt tudna gyártani, vagy cyanogenmodot portolni, ilyesmi...
-
nagyúr
Es mi ezzel a gond? Semmi.
Cm- met meg elfekedheted mert a forras nincs a kezunkben. E nelkul meg hiaba. Plusz meg kellene megbizhato forditasi metodus is.
Ez MTK...
Talan majd par ev mulva.
A Sony C forraskodja elerheto, azzal probalkozhatsz.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Alteus
csendes tag
válasz cappa72 #4432 üzenetére
A Faea F2S-nek állítólag kikerült a forráskódja, és folyamatban is van a CM készítése (csak győzzük kivárni). Nyilván nem mindenkit érdekel, de szerintem egy működő CM többet ér, mint újabb 15 db széthekkelt gyári rom. Próbálkozni munka és gyerek mellett nem sok idő jut.
-
tiko76
aktív tag
[link]
Hátha valaki ebböl majd tud Cm modot -
jameska67
csendes tag
Sziasztok!
Kellemes Ünnepeket!
Tudna nekem valaki segiteni abban, h Stanner 1.5 van fent amit most sikerült feltenni és annyi kérdés lenne,h van-e valami lehetőség.h a régi sd kártyámról ( Huawei mentés) átrakjam erre a telora a mentett számaim, mert nem látok a menüknél ilyet vagy olyat, h melyik memóriát akarom használni?
Vagy van valami más megoldás, h a több száz számot ne kelljen egyenként beirni?
Nagyon köszi előre is a segítséget! -
törölt tag
Akkor addig csak pufogtassuk tapadós pisztollyal a felhőket az égen
Pont erről beszéltem, lehet nem "NAGY" dolgokat csinálnak a spanyol srácok, de legalább tesznek valamit.
Ezt mondhatja bárki, hogy majd készítek egy Romot, de úgysem csinálom meg.
Ennek nem sok értelme van
Addig viszont akinek tetszik használja a spanyol romokat, akinek meg nem az pedig majd csinál magának(de úgysem)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ja amíg el nem felejtem.
Új ROM a spanyol oldalon (mindenkinek akinek megfelel)
G3S.ROM.DROID.3
Nem próbálom ki mert várok a Jiayu G3S/T CM11 ALTEUS v1-re -
törölt tag
És egy új orosz Rom is készült, hátha valakit érdekel
Jiayu G3S X-Dron ScreencapturesLetöltés:Jiayu G3S X-Dron
-
andyTM
őstag
válasz #18193920 #4446 üzenetére
- ez az alteus hol lesz?
- amúgy van még új a spanyoloktól, stanner alapokra:
[TEAM FORCE MOD 1.7][ Szerkesztve ]
-
dlaccc
aktív tag
Nos ez az xpreia rom is leszerepelt. Sorra fagynak az appok, minden hibát észlel, xperia addons stb nem is megy alapból...
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest