Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bLaCkDoGoNe

    veterán

    Sziasztok, én arra lennék kíváncsi, hogy van-e annak valami oka, hogy hiába vagyok a lapcsalád egyik oldalán (jelen esetben a Prohardveren) bejelentkezve a fórumba, a többi társoldal fórumában külön-külön be kellene jelentkeznem. Ha a fórumfiók ugyanaz, akkor nem lehetne ezt is valahogy együtt kezelni, vagy valamilyen technikai oka van hogy nem így működik? Esetleg ennek kellene működnie, csak nálam nem jó valami?

    Rettenetesen zavaró, hogy hiába szűrök le egy rakás delikvenst a fórumról (akiknek szerintem amúgy az a dolguk, hogy mindenbe beleokoskodva a prémium tagság felé tereljék a népet [/sarcasm] :D), ha nem PH!-s hírt olvasok és megnyitom a hírhez tartozó fórumtémát, akkor két másodperc alatt nyomják fel a vérnyomásom, mert a MA/IT/GP fórumba nem vagyok bejelentkezve.

    Köszi.

    [ Szerkesztve ]

    "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Új hozzászólás Aktív témák