Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
Topikgazda
Okéjó, elég is lesz. Politika témának nincs ebben a topikban helye, azzal legyen kedves mindenki fáradjon át ide:
https://mobilarena.hu/tema/politika/friss.html------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
aktív tag
ma voltam bent egy nem kis forgalmú dohányboltban (Újpest központ aluljáró), ahol meglepetésemre semmilyen Heets nem volt kapható, csak az üres polcok. megkérdeztem az eladót, aki megrökönyödésemre közölte, hogy már nem is lesz, nem rendelnek többet.
tudtok erről valamit, általános a dolog, vagy csak az új eladó kolléga dezinformációs kampánya lehet? (más, ismerős eladó sajnos nem volt bent, egyedül volt épp) -
viralmind
aktív tag
válasz Salamander #4006 üzenetére
Igen, hamarosan. Ugye ahogy irtam a heets-et mar nem is gyartjak , raktarrol ODBE megy kifele de kb 3-4 fajta van mar csak raktaron , aztan a boltbol is kifut, es van olyan bolt aki mar eleve be sem rendeli hanem kifuttatja. Terea izesitett-bol jo sokat legyartott a Pm es be van raktarozva, vagy pedig lepapirozzak hogy bemehessen a raktarakba , de hivatalosan mar nem lesz betarazhato az odbe-ba az izesitettbol, az gondolom tovabb huzza majd. Aztan azok is kifutnak, es marad a dohany izu terea, a Delia, es emelle jon a Levia, ami itthon nem tudom meg milyen neven fog futni. Ezekbol lesz izesitett es mentol, azt pedig hogy ezt tealevellel vagy pg-s nikotinos izesittett lotyivel atitatott filterrel oldjak -e meg az hamarosan kiderul.
[ Szerkesztve ]
-
tothbe
addikt
válasz Salamander #4006 üzenetére
Nem lesz. Az Iluma az nem változik. A Levia pedig egy teljesen dohánymentes cellulóz alapú termék, amit pont azért vezetnek be, mert az ízesített dohánytermékeket ki kell vezetniük a piacról és ezzel tudják helyettesíteni őket, hiszen ezekben nincs dohány.
Amúgy USA-ban és néhány európai országban (pl. Cseh vagy Görög) is már elérhető a Levia két ízben. Electro rouge (áfonyás) és Island Beat (egyfajta lágy mentolos).
Viszont addig nem érdemes rohanni érte, amíg az Iluma-d meg nem kapja az ehhez szükséges firmware frissítést, ami alapján megismeri a Levia-t, mert azt máshogy (kevésbé) kell hevítenie. Most használva kicsit égett, kormos mellékíze van a Levia-nak. Nem borzasztó, de nem is jó.By(e) Tothbe
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van infója, hogy Olaszországban mennyiért lehet kapni a Delia-t és Terea-t? Köszönöm!
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
Nightmare666
tag
Valakinek van esetleg infoja, hogy lesz-e esetleg készülék akció a közeljövőben?
-
tothbe
addikt
Akit esetleg érdekel, Szlovákiában áremelés volt. Mostantól 4,7 EUR egy doboz Terea.
[ Szerkesztve ]
By(e) Tothbe
-
Nordik
őstag
Tönkrement a 3 Duo készülékem, szerencsére van még 1 hónap a garanciából. Kaptam csere kódot.
Ilyenkor teljesen új, dobozos minden tartozekkal együtt adnak új készüléket? Vagy csak felújított?
A telefonba azt mondtak semmire nincs szükség csak magára a készülékre.
-
Nordik
őstag
Nemrég kaptam e-mailt is, hogy hamarosan lejár a garanciam és mivel már a 3 Duót nem forgalmazzák iluma primera cserélik. Egyébként már többször probléma volt vele csak nem foglalkoztatott a dolog aztán most végleg meghalt szerencsére időben.
Gondolom akkor teljesen új készüléket kapok. -
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Szlovákiai árakról tudtok esetleg mondani aktuálist?
[ Szerkesztve ]
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
ronin79
addikt
válasz sarkanyolo2 #4019 üzenetére
Terea / Heets 4,70 €
Delia 4,30 €
Fiit 4 €
Levia csak jövő hónaptól 4,50 €. -
-
SztiviVander
őstag
One-on alapbol nincs bekapcsolva minden rezges, de pc-n az iqos appal be lehet. Lehet hogy mobil app + bt is megy, de azt nem probaltam. Negyfele rezgest lehet kulon ki/be kapcsolni, "hevites kezdes", "hasznalatra kesz", "hevitesbol fel perc vagy par slukk van hatra" es "hevites vege (off)". prime -ot neztetek mar az appban? lehet az is tudja csak szinten be kellene kapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Tudjátok esetleg az aktuális horvátországi árakat? (Egy hónapja még 4,1 € volt.)
-
pourri
aktív tag
Eddig ódzkodtam a delia-tól, de ma vettem egy pirosat, és szerintem sokkal jobb mint a Terea, és még olcsóbb is.
-
ronin79
addikt
válasz Endless #4035 üzenetére
Büdös már felbontás után megcsapta az orrom a szag egyből, olyan savanykás, rothadó gyümölcsre emlékeztet. Legerősebb dohány íznek van titulálva, nekem Bronze után nem jön be de ízlés kérdése, lehet valakinek bejön mint a Delia, nekem az is büdös.
Talán a Delia Redhez lehetne hasonlítani.
Egy pozitívum esetleg, h színben passzol a lila Prime-hoz
-
trebrona
Topikgazda
Készülék és kiegészítő árak mától:
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
kosmoo81
tag
sziasztok
engem mindenkeppen olyan erdekelne, ami nikotin es dohanymentes. jol tudom hogy az iqosnal ilyen nincs?
a tobbi markat nem ismerem, ezt nyugodt szivvel vennem, de igy elbizonytalanodtam. -
zoltan6
őstag
Szlovákiai fórumtársak!
Ennél a promociónál csak 4 kartonnal lehet venni? és 4 különbözőnek kell lennie?
Illetve ha valakinek nem kellene a kód,szivesen elfogadnám,a párom email fiókja megtellet,ls nem kapta meg.
-
donmackó
addikt
Mivel érdemes az iluma töltő érintkezőit megtisztítani? Mostanában sokszor van hogy vissza helyezéskor nem kezd el tölteni a hevítő, ha kicsit megmozgatom akkor elkezdi. Sokszor szoktam olajos/piszkos kézzel használni, és gondolom hogy összefogdostam.
Ezt csak így itt hagyom ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest