- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz lacy86 #72250 üzenetére
Mindenkinek a saját döntése, h beleszól-e a politikába vagy sem, de azért nem kéne még büszkén hangoztatni is,h sz@rtok az egészbe magasról, így szabotálva a demokrácia működését
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
Amúgy eddig useless dolognak tartottam a kinectet, de így fél óra Kinectimals után egészen másképp gondolom. A Kinect Sports meg eléggé fárasztó, de továbbra is zavarónak érzem egy Wii-hez képest, hogy nincs semmi a kezedben.
-
Totheground
addikt
Én még mindig a kötelező szavazást és az "egyik sem" négyzetet támogatom.
Addig meg mindig a legkevesbbé szarra szavazok.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
B-L-A-C-K
titán
-
Totheground
addikt
Az x-elgetéstől azért előbb fog változni valami, mint a fórumozgatástól.
-
madgie
titán
válasz Totheground #72263 üzenetére
Akkor lottózz.
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #72258 üzenetére
Pont van, de látszik,h fogalmad sincs a társadalom és a demokrácia működéséről, ezért is hangoztatod ennyire nagyban ezeket a nézeteket
Hogyha mindenki úgy állna hozzá a dologhoz, mint te és még elég sokan sajnos, akkor semmi értelme nem lenne választásokat kiírni és általános választójogot adni, hiszen lenne 10-20%-os részvételi arány, ergo nem a társadalmat képviselnék a parlamentben, hanem annak a 10-20%-át. Jelenleg is ez a probléma, hogy 50% alatti a részvételi arány csomószor és a szavazatok kevesebb, mint felével nyernek pártok, ergo kb a szavazásra jogosultak 25%-ának akarta érvényesül az országban.
Ez ellen egyes-egyedül úgy lehet bármit is tenni, ha elmész szavazni, minél több embert biztatsz erre és felszólalsz nyilvánosan, ha van rá lehetőséged...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Totheground
addikt
válasz r3dsnake #72269 üzenetére
Oh fucking wow.
Ha azzal, hogy elmész szavazni, hülyét csinálsz magadból az ismerőseid előtt, akkor a fotóidon gyakran szereplő kutyák valszeg magasabb szellemi színvonalon állnak náluk...
@Xero
Lehet a jelenleginál jobban lejáratni?@Black
Sehonnan, de ha nem mentél el szavazni, kuss van, akárki járatja is le.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Totheground #72270 üzenetére
+1
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
B-L-A-C-K
titán
Digitális detoxban kezelik a netfüggőket
Így derül ki, hogy ön mennyire függő?
1. Megnézi-e a mobilját reggel, mielőtt felkel az ágyból?
2. Küld sms-t evés vagy edzés közben, esetleg társaságban?
3. Ideges, ha megszakad az internetkapcsolat?
4. Ha éjszaka felébred, megnézi a telefonját?
5. Feldühíti vagy éppen lehangolja, ha nincsen térerő?
6. Pánikba esik, ha nem találja a mobilját?
7. Kényszeresen nézegeti a telefonját napközben?
8. Lefekvés előtt a mobiltelefonjával foglalkozik utoljára?
9. Legalább 20 alkalmazás van a mobilján, amiket rendszeresen használ?
10. Éjszakára nem kapcsolja ki a mobilját?
11. Gyakran érzi úgy, ha nem néz a telefonjára, lemarad valamiről?
12. Fél attól, hogy útközben lemerül?
13. Magával viszi a mobiljár a fürdőszobába, vagy akár WC-re?
14. A mobilja karnyújtásnyira van egész nap?
15. Nehezen viseli, ha nem látja a Facebook-profilját egy napig?Ha 1-3 kérdésre válaszolt igennel, akkor ügyesen tartja a határt, és el tudja képzelni a napjait állandó online lét nélkül.
Ha 4-6 kérdésre igen a válasz, akkor alakul a függés. Itt az idő ezzel szembenézni, és mielőbb változtatni, hogy megtaláljuk az optimális megoldást.
Ha 7-9 kérdésre igen a válasz esetén már nagy szükségünk van a kilépésre, a kör megszakítására.
Ha 9-nél több kérdésre válaszolunk igennel, a pszichiáter azt javasolja, érdemes szakember segítségét kérni.Én szerintem mind a 15 pontra igent írhatok....
Bocs a dupláért...
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz B-L-A-C-K #72273 üzenetére
Onnan, hogy aki az elmúlt x évben nem járatta le, az valószínűleg továbbra sem fogja, aki meg megtette eddig is, az továbbra is meg fogja tenni.
Azzal viszont, hogy nem mész el szavazni, elveszted a jogodat a véleménynyilvánításra, hiszen semmit sem tettél annak érdekében,h változzon a helyzet.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Totheground
addikt
válasz B-L-A-C-K #72274 üzenetére
A 15.-öt leszámítva mind igen. De manapság ez a norma az emberek nagy részénél. Bár társaságban csak ritkán nézek a telefonra, ha fontos hírt várok, vagy hogy mennyi az idő.
@ GALARDO
Ezzel óvatosan, mert páraknál ki lehet húzni vele a gyufát. De egyetértek.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Én szívesen csöndbe maradok, és eljátszom a patkány esetét a süllyedő hajóval. Sajnos azt a fontos dolgot nem választhatjuk meg, hogy hova szülessünk.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Totheground #72276 üzenetére
Én nagyon sokat netezek/gépezek amúgy, a monitort majdnem egész nap bámulom...
Legérdekesebb, most voltam szemészeten, régen (10+ éve) +2.5-3 as volt a szemem, leraktam a szemüveget mert utáltam (kontaktlencsém se volt), erre most megnézettem 0-ás a szemem, azaz szemüveg se kell. Hogy hogy javult meg ilyen gusztustalan sok gépezés mellett nem értem... -
lacy86
addikt
Ez miert van?! :/
( Nem mutatja mennyit volt hasznalva , stb ... )[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz B-L-A-C-K #72278 üzenetére
A +os az közellátó, míg a számítógép az középtávol vagy mi a franc erre a szemészeti szakszó van, így a sok monitorbámulás a távollátást befolyásolja maximum, a közellátást nem.
Amúgy a 2 közül a közellátás az, ami meg tud javulni, hiszen ebben az esetben túl kicsi a szemgolyó és ezért van rossz helyen a fókuszpont, ezért a gyerekkori közellátás gyakran megjavul a növekedés hatására, mondjuk felnőttkorban érdekes, hogy tudott megjavulni.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Totheground #72270 üzenetére
Nem azzal, hanem, hogy hangoztatom. De látom nem sikerült értelmezni a mondatomat.
-
lacy86
addikt
válasz Totheground #72282 üzenetére
akkor meg1x fel kell tolteni 100%-ra!
( most csereltem benne akksit ) -
Xero
nagyúr
1. Nem
2. Nem
3. Igen
4. Nem
5. Dühít
6. Nem (Find my iPhone )
7. Igen
8. Nem
9. Igen
10. Airplane
11. Igen
12. Igen
13. Nem (iPad-et viszek )
14. Igen
15. NemSzóval annyira nem vagyok vészes.
(#72285) B-L-A-C-K: Nem kicsit irigyellek. Elvileg nekem részlegesen rendbe lehetne rakni lézerrel, de a tengely ferdülést nem tuti, hogy meg tudják oldani, így hagyom a francba. Sokszor azért zavar még a lencse is. Pl a vízilabdát is többet között ezért hagytam abba. Macerás úgy eltalálni a kaput, hogy nem is látod.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Én már most megműttetném legszívesebben, de elvben még jobb lenne várni pár évet, legalább egyetem utánig, úgyhogy addig még lencsével kell kihúznom.
Nekem alapvetően nincs a lencsével bajom, de azért mégiscsak kényelmesebb, ha az sincs, mert amikor már 15-20órája bent van, akkor azért elkezd kiszáradni
Amúgy mostmár van tudtommal vízálló lencse is, haverom is abban vízilabdázott.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Cyberpunk
félisten
1. igen
2. igen
3. nagyon
4. nem, ha egyből visszaalszok
5. igen
6. nem mondanám, de ideges leszek
7. igen
8. igen
9. igen, de rendszeresen napi szinten csak néhányat szoktam
10. igen
11. igen
12. igen
13. igen
14. igen
15. nemJa kritikus eset vagyok tudom, de itt a többség az.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
B-L-A-C-K
titán
Azért nekem sem rózsás a helyzet, mivel egyik szememre tompa látó vagyok, ami azt jelenti hogy a szem ép külsőleg, de amúgy meg nem látok vele szinte semmit (úgy látok vele előre mintha folyamatosan néznéd az orrod), és ezt műteni se lehet. Kiskoromba lehetett volna vele kezdeni valamit, de akkor még azt se tudták mi baja. Viszont a másikkal ugye úgy látok mint a sas ( ), és az javult meg magátok...Bár engem ez a tompa látás sose befolyásolt semmiben, mivel így születtem így szoktam meg, de ha a jó szememmel valami baj lenne egyszer, tuti öngyilkos lennék...
Asszonynak meg nagyon mínuszon, kontaktlencse nélkül semmit nem lát, meg is akarja akarta műteni, viszont sokan nem nagyon ajánlják ezt a műtétet...
-
Cyberpunk
félisten
válasz B-L-A-C-K #72290 üzenetére
Ugyan ez sajnos a bal szememre én is tompa látó vagyok. Képtelen a fókuszálásra elég szar, de hát ezt a lapot osztották. A jobbra kell vigyázni nagyon, mert ha azzal történik valami, akkor gyakorlatilag félvak leszek. Sajnos a jobb is -1,5-ös.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz B-L-A-C-K #72290 üzenetére
Van kockázata a műtétnek, ez tény, mint minden orvosi beavatkozásnak, de a legtöbben nagyon elégedettek az eredménnyel, az utóbbi pár évben nagyon sokat fejlődött ez a technológia is Apám is fél éve műtette meg a szemét -8-ról és végül -0,5-re állt be, amit tudtak volna még korrigálni, csak akkor olvasáshoz kellett volna neki szemüveg, szóval inkább nem feküdt még egyszer "kés alá", de ő is nagyon meg van elégedve a műtéttel.
Xero: nekem szinte minden nap 17-18órát volt bent suliidőben, mostanában csak 14-15-öt mondjuk, de nekem 15 órát még simán bír kiszáradás nélkül. Az tény, 10-15éve még abban se vagyok biztos,h félkemény lencsén kívül volt-e más Amúgy azt múltkor mondta egyik ismerősöm,h ő havi éjjel-nappalit használ, szóval 1 hónapig napi 24órában bent van neki, elég komoly, nem tudom, az mennyire jó a szemnek, de ő nagyon szereti mondjuk.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Cyberpunk
félisten
Na Tompánál tornádó volt [link]. Ilyenkor azért irigykedek.
-
Totheground
addikt
-
törölt tag
válasz Cyberpunk #72291 üzenetére
Én konkrétan szemüveg nélkül semmit nem látok, éjjel-nappal ebben vagyok már. -4-es..
Még várni kell vele, de amint lehet megműttetem. Nincs idegesítőbb, mint amikor szar az ember látása.
De amint lekerül rólam, az egy méterrel előttem álló valakinek nem látom a szemét, hogy merre néz. -
Cyberpunk
félisten
válasz Totheground #72296 üzenetére
Hát én kalóz sem voltam. Nekem így volt természetes, utólag derült ki, hogy nem az, de akkor már későbánat. Az erek jó része be vannak tokosodva már, szóval ha csak nem szemgolyó átültetés, ami ugye nem megy ma még, akkor bukta ez már.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest