- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #72399 üzenetére
Voltak igeretesen hangzo cikkek mostanaban a temaval kapcsolatban. Persze biztosat csak akkor lehet tudni, ha megjelenik konkretan.
-
törölt tag
Pár napja egyébként kint a TeeVee 3!
A 2 már nagyon gáz volt, nem szuperált valami jól. Azt is gáznak tartom, hogy ilyenkor külön appot csinálnak, nem lehet frissíteni az előző verziót, vedd meg megint... paff. Na de mindegy, kintvan.
TeeVee 3. -
mondomén
őstag
válasz #51177472 #72408 üzenetére
csúsznak majd fél évet és még mindig nem tudom használni, mert 4s-en eltakarja a billentyűzet a login gombot. mérgemben megvettem a 60hz appot is, de az meg rohadt lassú. újraraktam, hátha észhez tér, erre már elindulni sem akart. egyébként a teevee-t nem kell megvenni újra, ez csak egy frissítés. viszont az tényleg gáz, hogy az előzőt hagyták hónapokig kijavítatlanul...
-
r3dsnake
nagyúr
Miért nem TVShow time? A TeeVee elég szarnak tűnt ahhoz képest, amikor kipróbáltam.
Amúgy az iCloud control panelnél miért nincs olyan gomb, hogy don't fucking remind me ever? Kezd zavaró lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
Tud valaki olyan oldalt ahol erdemes apple gepet hirdetni? lehet 1-2 heten belul eladova valik az iMac
-
Gergőke88
addikt
G2 felhasználok mit szoltok a g3-hoz?
-
törölt tag
Egyébként fú, olyan q*rva király házi kolbászt és füstölt sajtot vettünk, hogy az valami isteni.
Egyből elmulasztotta a betegséget! -
B-L-A-C-K
titán
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Egész pofás hátteret találtam a Zedge app-ban: KÉP
-
GALARDO
addikt
válasz Cyberpunk #72418 üzenetére
Ja, elszaporodtak....
...Oh wait!
Gergőke88: Nem estem hasra tőle, a hátlap nekem még mindig egy kérdőjel. Jó tudom, ezerszer jobb annál a tejfölös doboznál, de akkor is.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
törölt tag
Kaptunk egy komolyabb Real Racing 3 updatet!!
-
SÖ
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Write the code.
Change the world.
Vmi háztartási dolgot kapunk az apple-től....
Szerintem
4k kezelő mac mini is elég lenne nekem[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Arcképgyáros
-
SÖ
addikt
válasz -secret- #72433 üzenetére
...és olcsóbb lesz, figyeld csak meg. Annyit kell tenni, hogy ellehetetlenítjük a Newyork Times-ot, és az összes kapitalista multik által irányított médiabirodalamat, és könyörögni fognak egy Magyar, Nemzetért, amiben minden második mondat az olcsó iPhonról fog szólni. Ezt hívják táv szuggesztionak. Nálunk működik
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz vadászcsiga #72435 üzenetére
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #72435 üzenetére
Hát ja, de a verbális metakommunikacio az én világom, gifhez nincs nincs türelmem. Idáig is csak sírva követtem az eseményeket, mert szervizbe volt a BlackBerry. Másfél hónap száműzetés után újra bekerülök a kibertér áramába. Paplanokat a kezek fölé, éljenek a csajok
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Durva mennyi pluszt jelent akksiban, hogy push-t használok gmailre és nem 15 percenkénti fetch-t (két fiókra). 7 órája vettem le a töltőről, olvasgattam valamennyi 9gag-et, kis messenger, instagram és 84%-nál vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Én amúgy egy valamit hiányolok, és remélem i6-ra rárakják...Az előlapra egy kis fényjelző értesítőt, nem igaz nem bírtak rárakni már az i5/5S-re se. Szerintem nem lenne nehéz dolog egy ilyet kivitelezni...
-
vadászcsiga
félisten
Mi ez a 64 bites rendszer és mi értelme?
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #72448 üzenetére
Az A7 proci már 64bites, ami az architektúrájára vonatkozik, ugyanúgy, ahogy az asztali prociknál is van 32 és 64bit, nagyobb teljesítményt eredményez nagyon leegyszerűsítve a dolgot.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #72448 üzenetére
Itt van elég szépen leírva, hogy pontosan mi is a 64-bit, de a végigolvasását csak akkor ajánlom, ha tényleg érdekel a programozás/hardveres felépítés, mert elég szaknyelvi
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest