- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A reggeli karcolódásos kérdésre: [link]
-
GALARDO
addikt
Ez a Cameron Diaz, még mindig jó bőr. Érdekes "Apple film" lesz.
r3dsnake:
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Tim82
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
Amúgy komolyan csak nálam nincs spotify-nál album/artist szerinti rendezés a letöltött zenéknél? Itt még mindig csak playlist van, öcsémnél szintén.
-
törölt tag
Lool.
Mozgaserzekelo lampak vannak a lakasban, nekiestem egy horrorfilmnek, majd a folyoson es a nappaliban magatol felkapcsolodtak, majd le. Es ezt megismeteltek. Bejonni biztos nem jott be senki, bogarakra nem erzel, en meg be vagyok tojva. A filmben is epp szellemek basztatjak a hazat. -
manchester85
veterán
Egyik ismerősömnek ellopták a fekete iPhone 4-ét tegnap, volt jelkód, iOS 7-tel, úgyhogy sokra nem mehetett vele a feltehetően mocskos cigány. Ha lát valamelyikotok debreceni hirdetést ilyen feltételekkel, szóljatok mar. Köszi.
PS: Esetleg adhattok egy-két tippet, hol érdemes körülnézni.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #67317 üzenetére
Hadd kukacoskodjak egy kicsit.
"feltehetően mocskos cigány."
Látta ki volt?
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #67319 üzenetére
Ha nem tudjátok ki volt, akkor nem tudom miért kell automatice egy kisebbséget vádolni. Sajnos ez manapság jellemző ebben az országban, ha történik valami már is megvan a bűnbak. Lehet hogy egy eszkimó, vagy egy dakota indián volt, hiszen matematikailag annak is van esélye. Vagy ne adj isten egy europid magyar.
-
manchester85
veterán
válasz Cyberpunk #67320 üzenetére
Csak tudod a tapasztalat nagy úr. És amikor már egy cigány is ezt mondja, akkor azt hiszem, en is megtehetem. Te túlzottan kezded érzékenyen kezelni a "kisebbség" es "előítélet" szavakat. 10 hasonló esetből 9X cigány az elkövető, ez csak statisztika, nem előítélet. Es a kórházak hemzsegnek a cigányoktól, ráadásul ez nőgyógyászat, vagy szülészet vagy mittomen hogy hívják volt, ahol hadd ne mondjam hány százalék roma. Igen, most igy jobban átgondolva minden bizonnyal cigány volt.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #67321 üzenetére
Én nem hagyatkozok előítéletekre. Szerintem butaság bármit kijelenteni úgy, hogy fogalmunk sincs ki tette. Ja mert biztos cigány volt, mert 10-ből 9 esetben cigány az elkövető. Már ez az arány kiveri a biztosítékot nálam. Állítás, amit nem tudsz alátámasztani semmivel. Nem okos dolgok ezek a rasszista eszmék, hidd el nekem! Egyébként ha kiderül ki az elkövető akkor sem szép dolog a származással jönni.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Kikapcsol 6%-nál a szifon, akksikalibrálás után is. Asszem lassan visszaviszem gariba.
-
manchester85
veterán
-
Arcképgyáros
Ma reggel ezt találtam a postaládában. Ilyent Ti is kaptatok?
(hűtőmágnes)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz -secret- #67327 üzenetére
Nem tudom, majd megnézem mindjárt kondiba menet Még mindig jobb, mint a lufi, meg a "kézi szélkerék", amiket eddig láttam (most tekintsünk el, melyik párt osztogatja melyiket, nem azért írtam. Bármelyik osztaná bármelyiket, egy hűtőmágnes akkor is használhatóbb (nekem), mint amiket említettem.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Arcképgyáros
Tudtok valami progit gépre aminek megadom, hogy mittomén.. kapcsolja ki a gépet 2 óra múlva akkor kikapcsolja?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz mondomén #67332 üzenetére
Azt hallgatom, amihez kedvem van épp, ha meg tudom hogy nem leszek netközelben, akkor leszedek 4-5 albumot előre (amiket áltlában sosem törlök, így jött össze a múltkori 8 gb is).
Viszont nagyon utálom, hogy nincs artist/album szerinti rendezés, mert így csak albumokat teljes diszkográfiát shuffle-ben nem. Ezért is várom már nagyon, hogy végre nálam is megjavuljon a spotify.
-
B-L-A-C-K
titán
-> link
-
Cyberpunk
félisten
Hazaérek kéne inni egy pezsgőt vagy valamit. Elvégre születésnap van, csak a meló elvette a kedvemet.
-
Cyberpunk
félisten
Apropó a Múmia 930 elég baba lett.
-
GALARDO
addikt
Cicus:
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
r3dsnake
nagyúr
Tőlem régvótmá, úgyhogy napizene.
Amúgy a té az még mindig cserél, vagy ők javítanak már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest