Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ripla

    őstag

    mondom :D
    első körben nem tudok a telefonon létrehozni külön könyvtárakat a filmeknek.
    második körben nem tudok az itunes-on belül létrehozni könyvtárakat a filmeknek, mert ha listákhoz akarom hozzárendelni a filmeket, akkor azt elvileg megcsinálja, de mivel nem találom sehol, ezért vagy nem csinálta meg, vagy úgy eldugta hogy nem találom. ha meg játéklistát csinálok a filmeknek, akkor azt berakja a zenék közé (lol).
    illetve ami még zavar az egész rendszer átgondolatlanságával kapcsolatban, hogy a telefonról nem tudok kép könyvtárakat egyben törölni, csak egyesével. 200+ képnél jó móka (nem).

    ezt pedig meg nem fogom leírni még egyszer, mert pár hete már megtettem, de ez az egész itunes egy akkora összevisszaság, hogy az valami elképesztő. külön opciók a filmeknek, külön opciók a zenéknek, külön opciók az alkalmazásoknak, stb. ebből a szempontból az android sajnos toronymagasan lekörözte az iphone-t. miért nem lehet olyan egyszerűen megoldani a dolgot mint az androidnál? csinálok a gépemen zene/film/képek könyvtárakat, azokon belül külön alkönyvtárakat, felmásolom az itunes-ra, az összeszinkronizálja a telefonnal és csókolom. nem, ez itt nem megy, hiába csinálok könyvtárakat szépen okosan elrendezve, miután be akarnám pakolgatni őket az itunes-ba, ő fogja és egy kupacba beba***a nekem az egészet. hát kösz.... :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák