Hirdetés

Aktív témák

  • rolcsibácsi

    őstag

    sziasztok.
    kb egy hete van meg a telóm. témobilnál vettem két évre ikon 400zal.
    diákhitel lassan lepereg tehát kb ugyanott vok a havi 10000rel mint eddig..
    nagyon király a teló. sok fura dolog van benne, eddig mindig SE fan voltam.
    rengeteg telóm volt már, moto v535, SE k700 k750 w800 w850 p990 k800, nokia n73, n95 stb de már majdnem egy éve csak a w800zal éltem. Agyon volt tuningolva a kicsike és nagyon is meg voltam vele elégedve. nem is fogom eladni sztem soha, jó lesz az még sokszor, jó barát volt:) az agybadugós fülest használom most is az iphonehoz (HPM-70).
    kipróbáltam egy AKG-t is ami jobban ment hozzá (fehér) az is agybadugós 8500 ft és állítólag az volt 2008 legjobbja de nekem nem jött be a walkman után ugyh vettem egy olyan cuccot amit ide linkelt be vki pár hsz-el ezelőtt. így a hossza is pont megfelelő. a w800 is elég hangos volt tuninggal de az iphone sokkkal hangosabb ígyis, sose használom ki de jó h van majd ha megyek vmi szar buliba akkor jól jön:)
    és ezzel a füles kombóval elég tákolmányosnak tűnik de állatul szól legalább, nekem kell a basszus... minőségibb is mint volt, nem torzít az applecucc szóval okés, kézi eq lehetne de mindegy van elég sok..
    garanciát leszartam mer általában úgyse jó sokara a gyakorlatban és azt hallottam h vissza lehet tenni restorerral az eredeti softot ugyh nem is látszik (hát azér remélem h így van) de jailbrakeltem. egyszerű volt kb 2 perc alatt sikerült.. 2.2 van fent és eddig nem volt semmi gondom... talán csak az elemlámpa funkció hiányzik néha belőle ami a w800ban benne volt, lehetne benne egy led... tudom a kijelző is elég fényes nem is használom maxon soha mer az má bántja a szemem:) de attól még nem egy led..
    egyedül a fájlátvitel az idegesítő nekem a telóban h nem lehet háttértárolóként bedugni a gépbe pedig 8 gigán lehetne tartani vagy filmeket átpakolászni. remélem lesz rá vmi hack.
    itunest hála istennek meg pár programozónak. nem is használom max arra h átnézegessem a progikat az appstoreban..
    winamppal teszek rá zenét- könnyebb, és sztem gyorsabb is mer nem szinkronizál össze vissza mindent...
    t-pot nevű pluginnal a total commander is látja a teló összes fájlját de abban még nem jöttem rá h zenét is lehet e mert azokat láttam amiket már feltettem de teljesen másra nevezte őket a teló a saját kódnyelvére...nemtom oda be lehet melléjük rakni TC rel? csinált már ilyet vki?
    képeket esetleg így lehet felrakni? egyenként?
    és isteni hack módok vannak amikkel még a fizetős cuccokat is leszedhetem ingyé:)
    meg sokminden hibára találtam megoldást és imádom tapicskolni, királyak a játékok is (brothers in arm, x-plane, ironman crash kart....) tök jó grafikájuk van telóhoz képest...
    sok irodai cucc kiváltotta a laptop előtt eltöltött időmet...
    szal csak ez a fájlcipelés gáz, meg kicsit a kamera de olyan jó rajta nézegetni a képeket h úgyse teszem fel őket gépre, azon meg jól néznek ki...
    ennyi:) várom a hszeket:)

Aktív témák