Hirdetés

Aktív témák

  • Ulkesh

    őstag

    válasz blueMerle #3274 üzenetére

    "Jailbreakelt iPhone-t visszaküldtünk gariba"

    :)
    Hát aki Restore nélkül visszavitte, az ne csodálkozzon. Mindenhol le lett írva, hogy szervizbe csak gyári állapotú szoftverrel szabad vinni.

    Restore után meg nincs semmi nyoma az előzményeknek, mert gyakorlatilag a Restore olyan, mint mikor a PC-den egy Ghost image-t visszaírsz a vinyódra. Ami előtte ott volt, az nyomtalanul eltűnik.

    ----

    Atlantis:

    "minden egyes alkalmat, iPhone-nal kapcsolatos topicot kihasználsz, hogy ebbe az irányba tereld a társalgást."

    Ne haragudj, de tévedsz.
    Én egyetlen egyszer nem kezdeményeztem vitát egyetlen topicban sem, csupán válaszoltam ha valaki téves információkat írt le.

    "Tessék azonban elfogadni, hogy másoknak eltérő lehet a véleménye és ne próbálj mindenkit "megtéríteni"."

    Ha elolvasod az utolsó hozzászólásom, ebben az ominózus témában, akkor láthatod, hogy nincs szó semmiféle térítésről, csak mondjuk úgy "tiszta vizet szerettem volna önteni a pohárba".
    Azt még hozzátenném, hogy ugyanígy vitába szállnék, ha más általam jól ismert készülékről/témáról írna valaki valótlanságot, vagy mondana sommás véleményt kellő ismeret nélkül, ez nálam reflex és nem kötődik az iPhone-hoz :)

    Egyébként az a véleményem, hogy néha szükség van az ilyen pár hozzászólásig tartó kulturált hangvételű vitára, mert a témában tapasztalatlan olvasó sokat tanulhat belőle pro és kontra egyaránt. Így elkerülhetők az olyan vásárlások, mint pl. bepe79-é.

    "a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

Aktív témák