- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
válasz hackman27697 #187221 üzenetére
iTunes fel van telepitve, mert az adja a drivert, de egyebkent nekem semmi ilyesmit nem kert, siman elindult.
-
hemaka
nagyúr
válasz scabiosa82 #187250 üzenetére
-
hemaka
nagyúr
válasz scabiosa82 #187263 üzenetére
Amit linkeltem mukodik, ha nem, szar a neted vagy virusos vagy.
w.miki
Egy program, ami nem olyan szerencsetlen, mint az iTunes es barmilyen hosszu csengohangot felmasolhatsz vele.
Felmasolod az oldalon atkonvertalt es letoltott fajlt a copytrans managerrel es ott lesz a csengohangok kozott a zened.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz DDA40X #187281 üzenetére
Elol nincs is ful, viszont ugye egyben van az egesz folia. Rengeteg olyan iphone-t arulnak egyebkent amit gari lejarta elott kamu hibavan kicsereltetnek, hogy ujkent el tudjak adni. Ez mar-mar divat itthon, eleg szegyen mondjuk, de a magyar mar csak ilyen.
hito
Volt mar ra pelda parszor, hogy emelt dijas sms-t kuldtek, lehuztak a mobilszamokat/uzeneteket/maileket, leporgettek a mobil adatot. Szoval sebezhetove valik sokkal jobban, bar mas kerdes, hogy teged epp betalalnak-e.
Akinek megeri ezzel szorakozni, tegye. Engem nem vonz a JB, semmi olyan pluszt meg tud adni, amire nekem szuksegem volna.
-
hemaka
nagyúr
válasz DDA40X #187295 üzenetére
Nem tudom pontosan hogyan csinaljak, de pofatlanul muvelik. Ezert van az, hogy a normalis garanciaztataskor is sokszor szivoznak az emberrel.
Akinek sok pozitiv ertekelese van azoktol megveheted szerintem. Lehet az is ilyen gariban cserelt, de ha a tobbiek nem panaszkodtak, akkor nem sok gond lehet a termekkel.
-
hemaka
nagyúr
válasz Scrake^;DD #187555 üzenetére
Nyomj egy visszaallitast, es allitsd be ujkent. Ha ugy is csinalja, akkor az erzekelessel van valami a kijelzon. Ha nem, akkor nincs gaz.
-
hemaka
nagyúr
válasz jeromosi #187636 üzenetére
Ok is oda kuldik, csak az meg tobb ido, mert nem szeretnek vele foglalkozni.
Bedobjak egy zacsiba, aztan majd par het utan valaki eszreveszi, hogy je itt egy iphone(meg azota meg par db masik telefon is) mi van ezzel? Akkor elkuldik a szervizbe. Tudom, mert nalunk is ez ment. -
hemaka
nagyúr
válasz atirag #187922 üzenetére
A sima 8 az nem dupla kameras, viszont a nagylatoszogu lencse az X-ben, az ua. mint a 8-ban a rendes kamera. Tehat kepminosegileg nincs kulonbseg. De itt megnezheted.
-
hemaka
nagyúr
válasz norberto_th #187974 üzenetére
Nalam mar a 8-at mutatja.
-
hemaka
nagyúr
válasz norberto_th #187993 üzenetére
En is ugy hasznalom az iphonet i4 ota. Soha nem volt komolyabb problemam, ami miatt beszivtam volna a betaval. Gyorsan le is kopogom.
-
hemaka
nagyúr
válasz mr.tamasbiro #188058 üzenetére
Telekomba ne, az nem szerviz.
-
hemaka
nagyúr
válasz IntelKiller7 #188256 üzenetére
Ha teheted egybol apple szervizbe vidd, telenor fuggot kapsz termeszetesen.
-
hemaka
nagyúr
Nalatok fb messengerben frissulnek a profilkepek?
Nalam mar vagy 2-3 hete ugyan azok vannak, ami gyanussa is valt a sok pozer lany beszelgetesek kozott es be is igazolodott, hogy azota mar 10x valtottak profilkepet. -
hemaka
nagyúr
válasz buvartacsko #188612 üzenetére
Akkor tokom se tudja mi baja lehet.
thomson7575
Mehet siman annyival. Azt hiszem 50% a limit, azalatt csak ha tolton van, akkor engedi a frissitest.[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz IntelKiller7 #188629 üzenetére
Jon a notch cunami mindegyik tipusra, oh god why.
-
hemaka
nagyúr
válasz Hardver Arc #188746 üzenetére
Erosen user error szagu az eset, foleg ugy, hogy az iPhone csak olvasni tudja a SIM kartyat.
A beallitasokban a kontaktoknal be lehet allitani mi legyen az alapertelmezett, icloud, google, kiskutyafule, ott is erdemes szetnezni. -
hemaka
nagyúr
válasz MasterMark #188774 üzenetére
Az meg odebb van, ez ilyen kiszivargott keprol leganyolt valami.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest