Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
válasz norbertoth #224182 üzenetére
Az 5G-t elvileg mindegyik modell megkapja.
a tolto szerintem rendben van, en lassan tapetazok veluk itthon.
A fulest tudtommal nem veszik ki (de ha igen sem kar erte).
A 120 Hz maniat viszont nem ertem. Azon kivul, hogy akksi zabalobb, mi haszna van? De most komolyan. Az ne legyen indok, hogy simabban lehet scrollozni a bongeszoben, vagy jobb vele a jatek mert ezek total irrelevansak szerintem.
Szerk.: ugy tunik lesz 120 Hz [link].
[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
Nem tudom nekem sem az iStyle-lal (2 iPhone javítás és 1 Mac javítás), sem az iCentre-rel (bevizsgálás) nem volt bajom. Bevittem, korrektül megcsinálták / megoldották amit akartam, viszonylag gyorsan (1 héten belül megvolt a Mac javítása futárral, telefonok is 2-3 napon belül).
Sőt sogórnőm az XR-jét vitte be iStyle-ba mert elkoszolódott a hangszóró előtti rács, ingyen és bérmentve kipucolták neki. -
burgatshow
veterán
válasz bodorjanos #224235 üzenetére
Beállítások - Akkumulátor - Akkumulátor egészség alatt kell lennie.
-
burgatshow
veterán
válasz mr.tamasbiro #224253 üzenetére
Ráadásul ha többször küldöd el ugyanazt a képet/videót, akkor a háttérben valójában egy iCloud-os linket küldd el, így nem kell többször ugyanazt feltölteni/letölteni.
Szerk: bocsi, eredetileg -secret- -nek akartam válaszolni.
[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
válasz norbertoth #224820 üzenetére
Majd a hamarosan megjelenő új tvOS-sel menni fog. Amúgy s YouTube (Google) sara.
-
burgatshow
veterán
válasz norbertoth #225118 üzenetére
Gondolom nem, kulonben miert csinaltak volna egni es csaladi csomagot.
-
burgatshow
veterán
válasz norbertoth #225120 üzenetére
Beallitasok - neved felul - Csaladi megosztas - vasarlasok megosztasa
-
burgatshow
veterán
válasz norbertoth #225123 üzenetére
“Ha nem szeretné kifizetni az egyik felnőtt családtag által vásárolt tartalmakat, eltávolíthatja a családi csoportból, illetve mindenkinél kikapcsolhatja a vásárlások megosztását.”
-
burgatshow
veterán
válasz norbertoth #225126 üzenetére
En igy ertelmezem.
-
burgatshow
veterán
válasz szabogabor10 #225568 üzenetére
Már kísérleteznek vele, de én is azt gondolom, hogy az ingyenes fiókoknál le lesz tiltva.
-
burgatshow
veterán
válasz icecave #225756 üzenetére
Most bogarászom a developer portált ill. másik fórumon is előjött a téma és ebből valószínűleg nem lesz semmi. Mármint interaktív widget.
Idézet, az Apple Dev oldalról:
"Widgets present read-only information and don’t support interactive elements such as scrolling elements or switches. WidgetKit omits interactive elements when rendering a widget’s content."Persze ez változhat a jövőben, de egyelőre a widget-ek read only-k.
[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
válasz MasterMark #225838 üzenetére
Nincs 1 perce, hogy a szifon foruman ugyanerre a “problemara” reagaltam volna valakinek hozzad hasonloan.
Ettol en is ki vagyok allandoan. -
burgatshow
veterán
Sokkal nagyobbak az appok. Ugyanakkor en elvagyok 64-en, az iOS maga plusz a gyari appok olyan 8-10 GB-ot foglalnak. Ha nem pendrivenak hasznalod szerintem eleg lesz.
en most 43-at hasznalok aminek a felet elviszi a DJI dron app, osszesen van 103 appom.
Ugyanakkor az is igaz, hogy en a fotokat es videokat otthon a NAS-omra mentem es a telefonon nem tartom meg oket. -
burgatshow
veterán
válasz kushwavez #226050 üzenetére
Szerintem meg nem vigyázol rá eléggé. Én a 11-em a mai napig a iPhone 5-höz adott kábellel töltöm és azon kívül, hogy a műanyag ennyi év alatt megsárgult, más baja nincsen...
Egyszerűen nem tudom elképzelni emberek mit csinálnak, hogy fél évente elhullik a kezükből a kábel...
-
burgatshow
veterán
válasz gisssa #226075 üzenetére
De írtad, hogy frissítetted 14-re. Az elmúlt kb. 3 napban kb. minden oldalra jut egy "gyorsan merül" / kevesebbet bír hozzászólás, amire mi, öreg iPhone motorosok minden egyes alkalommal leírjuk, hogy a frissítést követő 1-2 napban normális, ha kicsit jobban merül, a temérdek, frissítés utáni háttérfolyamatok miatt.
Lesz jobb.
-
burgatshow
veterán
válasz WhiteAngel89 #226279 üzenetére
iPhone 11-re es XR keszulekre visszavontak valami miatt.
“iPhone XR, iPhone 11, and iPad (8th generation) are not supported in iOS & iPadOS 14.2 beta at this time. Support will be added soon.”
[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
válasz FIREBLADE78 #226259 üzenetére
Most mar nem tudod. Az Apple visszavonta az iOS 13.7 alairasat.
-
burgatshow
veterán
válasz #40993792 #226289 üzenetére
Sajnos muszáj volt meglépni, a WidgetKit teljesen másképp operál, mint a régiek.
A régi "widget"-ek inkább voltak mini alkalmazások, mint rendes widget. Ezért van az, hogy például az interaktív elemeket amiket egy fejlesztő kirakna a widget-re, maga WidgetKit már le sem generálja.
Ennek hozománya az is, hogy NEM lehet interaktív widget-et csinálni.
-
burgatshow
veterán
válasz FіkuszKukіsz #226368 üzenetére
Nem tudom, 4 telefon van itthon, mindegyiken iOS 14 de egyik se teljesit rosszabbul akksi idoben mint a 13.
Pedig a legregebbi egy 7+, van XR, 11 es 11 Pro.
[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
válasz allein #226596 üzenetére
1. A kepernyo tukrozes menuben megjelennek amugy a tevek? Ha nem, akkor 2-es pont. (A Living Room teve nalam egy LG NanoCell keszulek.)
2. A teve tud AirPlay-t? Ha igen, lehet ki van kapcsolva. Ha be van kapcsolva akkor 3-as pont.3. Egy halozaton kell lennie a 2 keszuleknek, de a csatlakozas formaja mindegy. A lenyeg, hogy a 2 keszulek ugyanabban a halozati szegmensben legyen. Ha ez oke, akkor 4-es pont.
4. A routeren esetleg nincs tuzfal bekapcsolva?
[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
válasz odrif #226650 üzenetére
Gyakorlatilag meg nem. Ez nem Android meg OTP Simple.
Igy mukodik az Apple Pay, Apple Pay c. fejezet.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest