Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
válasz markknight #322310 üzenetére
es ez most mar igy is marad
-
Rage47
veterán
válasz markknight #322326 üzenetére
értesítések még mindig random szögletesek a lock screenen?
-
Rage47
veterán
válasz markknight #322349 üzenetére
akkor gondolom kimondhatjuk, hogy bugfix nem volt, csak uj featuroket toltak ki megint.
autocorrect is valszeg 💩 -
Rage47
veterán
iOS 18. Videólejátszásnál, ha a videóra kétszer koppintasz, aztán egyszer, akkor bejön a csúszka úgy, hogy teljes képernyőn van a videó. Ha csak egyet koppintasz a videóra és úgy nyitod meg, aztán megint egyet koppintasz rá, akkor visszaugrik a kicsinyített nézetre.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
-
Rage47
veterán
Durva, hogy már van Beats tok is
-
Rage47
veterán
Tegnap egész nap nyomkodtam az iOS 18-at. Megjavult a magyar billentyűzeten az autocorrect, most már nem dobja be a szót, amit kiikszelünk.
-
Rage47
veterán
Leszedtem a lock screenről a lámpát, mert sokszor bekapcsoltam véletlenül, de most nem tudom, mit rakjak be helyette. Ti lecseréltétek? iOS 18
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz Stauffenberg #322813 üzenetére
Ja ez jó ötlet, lehet átrakom a lámpát jobbra, hátha ott jobb
-
Rage47
veterán
válasz Stauffenberg #322956 üzenetére
Sztem lehetnek bugosak az értesítések. Telegramban mindig jelez egy olvasatlant, pedig mindent elolvastam. Mail app jo szerencsere, de nem gmail.
-
Rage47
veterán
válasz M1995 #323145 üzenetére
Engem a Fotók app nagyon zavar, akkor is, ha csak egy sávot hagytam meg lent. Mindig rugózik, ha fel vagy le akarom görgetni. Ez eléggé lassít mindent. Plusz zavar a jobb felső sarokban a sárga pötty állandóan, mintha valami értesítést kaptam volna, pedig csak jelzi, hogy az iCloud sync éppen leállt (90%-ban leáll napközben), hogy ne fogyassza az akksit.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz markknight #323155 üzenetére
Hát igen, iPadre is néha szenvedés, mire átsynceli a képeket iPhone-ról. Ennyiből lehetne Androidom is és Localsend appal átvinném a képeim ugyanúgy, mert volt már, hogy Airdrop kellett (már ha az is reagál), hogy átvigyem a képeim, annyira leállt az iCloud sync.
Új Fotók app után elgondolkodtam a Google Fotókon vagy a Synology Photos elsődleges használatán...
Egyékbént most eszembe jutott, hogy ha az EU nyitásra kényszeríti az Apple-t, akkor még lehet hogy nagyobb is lesz a verseny és kénytelenek lesznek pöpec appokat és szolgáltatásokat készíteni. Vagy ha nem, akkor könnyebb lesz Androidra váltani...[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz markknight #323251 üzenetére
azt tudom csak, hogy tesom próbálta athuzni a képeit google-bol ezzel az uj szolgáltatással, de félúton ismeretlen hibával elszállt. na jol van akkor mondom marad a manuális módszer… kicsit szánalmas
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz Stauffenberg #323579 üzenetére
uj ios-en mar jo az autocorrect 😄👍
amugy igen, nem olyan egyszeru mar az ios, mint regen, szuleim a facetime gombokat is keresik altalaban, mert nem egyertelmu, hogy meg kell erinteni a kijelzot, hogy elougorjanak a gombok… es kismillio ilyen 🥲 -
Rage47
veterán
válasz Stauffenberg #323583 üzenetére
hat igen sajnos.
szerencsere szüleim nem szeretik a prediktiv billentyűt, ezert nem állítottam be. a gboardot kéthetente lehetne javítgatni, ha eltűnik vagy epp bugos[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz M1995 #323614 üzenetére
Külön velünk az EU biztos nem fog foglalkozni, esetleg arra ráállhatna, hogy az EU-ban minden tagállam ugyanazt kapja a tech cégek szolgáltatásaiban, ha már fizetünk érte. Fogalmam sincs hogy működik pontosan, de volt egy régi szifonos cikk, ahol azt mondták, hogy a GDP szerint nézi az Apple, hogy melyik országban érdemes a nyelvi szolgáltatásokat erősíteni, és hát ha ezt nézem, akkor a mi országunk az EU-ban is az utolsók között kullog már...
-
-
Rage47
veterán
Minimum 4GB helyet fog foglalni az AI, aztán csak hízik. Lehet, hogy nem érdemes 128-as telefont venni már.
-
Rage47
veterán
válasz markknight #323736 üzenetére
Azért van AI, mert csak Kb. ennyi a lényege. De van pár user redditen, akik írták, hogy de jó lesz neki, mert nagyon rossz a helyesírása, és majd megírja az emaileket helyette az AI. Leír egy mondatot helytelenül és máris ír helyette 5 professzionális mondatot az AI. Ettől én rosszul vagyok, de valszeg ez a jövő. AI generált képek is rondák sztem bárhol nézem. Az emojik jók, de egyébként minek.
Az meg igen érdekes, hogy drágábban vesszük a telefont, de a felét tudja csak igazából annak, amit máshol kapnak.
#323737 én is használnám ezekre, de a hírek szerint nem lesz ilyen okos még mindig. Szívesen mondanám az órámnak, hogy indítson zenét a Homepodomon, de még mindig nem tudja ezt sem.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz markknight #323821 üzenetére
hát nem hoztad meg a kedvem a 16-hoz
én nem akarnám kikapcsolni a gombot, ha már belerakták drágán, de nem is akarnám használni, ha útban van... -
Rage47
veterán
válasz Janika--1982 #323858 üzenetére
Bármikor írhatsz az EU-s képviselődnek, és ha akarja, ő majd továbbítja a véleményed.
Sőt, itt bármikor véleményt mondhatsz egyből:
[link] -
Rage47
veterán
válasz Stauffenberg #324009 üzenetére
Szépen levezetted, igen
-
Rage47
veterán
válasz Stauffenberg #324056 üzenetére
Megnyitod az emailt és mondd Sirinek, hogy "remind me about this".
-
Rage47
veterán
válasz mexicanraven #324181 üzenetére
Próbáltad bezárni az appot?
-
-
Rage47
veterán
válasz Janika--1982 #324313 üzenetére
-
Rage47
veterán
válasz 7Heads Drago #324658 üzenetére
Az Apple szerződött egy céggel(otp partnere vagy mi) akik intézik a magyar pénzforgalmat, náluk van gebasz mindig.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz Stauffenberg #324930 üzenetére
Wifin és töltőre dugva szinkronizál.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest