Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
válasz INMOTEP #304507 üzenetére
Van rá mód, hogy magadnak helyreállítsd egy általad megadható telefonszámra, de az időben hosszú átfutással jár. Nincs rá mód, hogy a emailbe csatornázd be a 2FA-t.
#304511 markknight: Lehet a support is tudhat segíteni, de szerintem ők is azt fogják mondani, amit én leírtam. De ne legyen igazam.
[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
válasz Treff #304530 üzenetére
A rendelkezésre álló tárhely ennél kevesebb, tényleges mérete több tényezőtől függ. A normál konfiguráció körülbelül 12-17 GB tárhelyet használ az iOS 17 rendszerrel, annak legújabb funkcióival és a törölhető Apple-alkalmazásokkal együtt. A törölhető Apple-alkalmazások körülbelül 4,5 GB tárhelyet foglalnak, és később ismét letölthetők az App Store‑ból. A tárhelykapacitás a szoftververziótól, a beállításoktól és az iPhone-modelltől függ.
Forrás: apple.com -
burgatshow
veterán
válasz madkiller #304534 üzenetére
Ez ilyen kinek mennyit fogyaszt a kocsija jellegű témakör, kár a győzködés meg az érvelés mert mindenki másképp használja. Nekem a 12 miniből 64-es volt, világ életemben elég volt, sose voltam tele, a 13 mini-m is csak azért 128-as, mert itt már nem volt kisebb. Jelenleg 30 GB-ot használok tokkal-vonóval.
-
burgatshow
veterán
válasz kchris78 #304544 üzenetére
Nem kontroll kerdes, hanem funkcionalisan mas a cel. A Google inkabb a backup / mentes vonalat nyomja: tedd fel a felhobe ott meglesz.
Az Apple meg a szinkronizaciot: minden cuccod mindenhol elered, es barmit eszkozolsz akarmelyik eszkozodon, az replikalodik a tobbire is. -
burgatshow
veterán
válasz Stauffenberg #304618 üzenetére
Már megint itt tartunk, hogy valaki leírta mit szeret, erre szétekézitek mert nem tetszik nektek. Hihetetlen komolyan...
Core funkciók a Google-nél sem szoktak megszűnni, de ezt megadom, hogy a kevésbé populáris dolgokat időnként beszántják és valami más formában térnek vissza, ami rohadtul idegesítő, ha pont használtad.
Azért pl. egy üzenetküldő szolgáltatást eléggé core-nak érzek, de a Google féle nem tudom mit kezdjek a chat platformom igen beszédes: a Google Talk - Google Hangouts - Google Chat / Google Allo / Duo vonal... -
burgatshow
veterán
válasz markknight #304800 üzenetére
Geprol synceld fel a Music-ba a telefonra es akkor at tudod huzni orara utana.
-
burgatshow
veterán
válasz M1995 #304872 üzenetére
Én folyamatosan sötét módban használom, ez inkább egyéni preferencia kérdése.
Abban igazad volt, hogy érhet valamit, mert érdekesség: ha valóban feketét használnak sötét szürke helyett (ugyanis az OLED-nél a fekete színt úgy érik el, hogy azok a pixelek konkrétan ki vannak kapcsolva).
-
burgatshow
veterán
válasz alba-regia #304874 üzenetére
Ez igaz volt kb. 10 évvel ezelőttik. Bár való igaz, hogy a PAL szabvány 25 FPS-t ír elő 50 Hz-en, ez inkább a tévéadásokra és a műsoros programokra volt igaz.
Ma már minden tévé (amit az elmúlt 8-10 évben) gyártottak, valamint médialejátszó "megeszik" mindent.Szóval inkább amit korábban írtak az a mérvadó, hogy mire akarja az ember a felvételt használni...
-
burgatshow
veterán
válasz Stauffenberg #304883 üzenetére
Arról már nem is beszélve, hogy az 50 Hz hálózati feszültség ma már kevésbé tetten érhető, mert a LED fényforrásokat már nem közvetlenül, hanem tápegységen keresztül hajtják meg. Persze a tápegység minősége azért befolyásoló tényező.
-
burgatshow
veterán
válasz autotaxmo #305016 üzenetére
Ilyenkor igazán elővehetnétek a gyári összehasonlító weboldalt.
iPhone 11 / iPhone 11 Pro / iPhone 15 összehasonlítás (a 3. telefon muszájból van mert 3 modellt kell kiválasztani).
-
burgatshow
veterán
válasz atees #305070 üzenetére
Amelyik toltofej le tud adni 30 wattot, USB-C az aljzat van rajta es tudja a Power Delivery szabvanyt az mind jo neked. Ez alapjan tudsz valogatni a penztarcadnak megfeleloen. A kabel pedig innentol egyertelmu USB-C - USB-C / Lightning kell attol fuggoen milyen telefonod van.
Vezeteknelkuli megoldas eseten viszont csak a gyari MagSafe toltovel tudod kihozni a maxot, minden mas eseten a Qi szabvany 7,5 wattja mukodik csak (szemben a 12-15 wattal MagSafe eseten).
[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
válasz herdsman12 #305116 üzenetére
1. Nyiss meg egy fotót a Fotók alkalmazásban, majd válaszd ki a megosztás ikont.
2. Válaszd ki a Mentés a Files appba opciót.
3. Válassz ki egy tetszőleges mappát.Ha ezután esetleg megjelenik akkor szerintem bugot fogtál.
Cyberbeni meg is előzött.[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
Szerintem az, hogy egyes funkciók csak bizonyos készülékeken érhetőek el iOS szintjén az nem indokolnál azt, hogy ennyi hiba legyen. Simán ott vannak a hardver inventory-ból lekérdezhető képességek ami egy buta if-else-vel (ha van UWB akkor mehet a precíz lokalizálás, egyébként meg nem) kezelhetőek. Mert ha megfigyeled a legtöbb hiba nem is azokban a funkciókban van amik újak, hanem a régiekben. Billentyűzet, kereső, UI stb.
Szóval az van inkább szerintem, hogy architektúrálisan változtatnak ezt-azt a rendszer legmélyén, amely szépen gyűrűzik felfele és vagy nem akarják, vagy nincs kapacitás mindent újratesztelni.
-
burgatshow
veterán
válasz Stauffenberg #305318 üzenetére
Az a baj, hogy ezeket amugy technikailag mind tudja a gyari is (auto correct, swipe, 3 lehetoseg stb.) csak az ekes anyanyelvunk a gatja az egesznek amit amugy tokre nem ertek miert.
Nezz meg egy videot, ahol mondjuk angol nyelven gepelnek a gyarin. Besza-behu…
[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
válasz Keszi86 #305466 üzenetére
A képet vedd le vagy legközelebb takard ki a gyermek fejét. Erre nagyon kell figyelni!
Tartsd nyomva az ujjaddal a zárolt képernyőn a kijelzőt és amikor megjelenik, válaszd ki a Testreszabás gombot. Utána válaszd ki a zárolt képernyőt és utána pedig az órát megérintve megjelenik az órára vonatkozó testreszabás (betűtípus, szín, méret stb.).
Az nem világos a képről nekem, hogy az áttetszőséget vajon a mélység effekt adja-e vagy sem. Ha igen, akkor azt kapcsold ki, bár ekkor az óra nem fog a gyerek feje "mögé" elbújni.
-
burgatshow
veterán
válasz bozsozso #305699 üzenetére
Még mindig nem az Apple ID-tól függ, hanem attól, hogy az egyik ill. a másik készüléken mit állítasz be elsődleges szolgáltatónak a naptár és a névjegyek szinkronizálásához a Beállítások - Naptár alatt ha a rendszer biztosított naptár alkalmazást használod és a névjegy szinkronizációt csak arra a szolgáltatóra engedélyezed, amelyikbe menteni szeretnéd...
-
-
burgatshow
veterán
válasz norbertoth #306491 üzenetére
A MagSafe a 12/13 miniket 12W-vel, a nem miniket 15W-vel tölti... Nyilván, ha ezt egy 10W-os adapterbe dugod akkor nem fogja ennyivel tölteni, de ha már ennyire védeni akarod, akkor töltsd kábellel, a MagSafe-nél melegedik is a cucc.
[ Szerkesztve ]
-
-
burgatshow
veterán
válasz sgeza #306593 üzenetére
Elolvastam pontosan es tovabbra sem ertem. Peldaul nekem nincs Q betuvel kezdodo nevjegyem es annak rendje es modja szerint a Q betut at is ugorja amikor huzom az ujjam a listan es a P utan rogton az R jon.
Az oran is… Szoval most vagy nem ertem tovabbra sem a problemat, vagy en vagyok a szerencses kivetel, akinel mukodik. Mindjart kocsiba ulok es ott is megnezem CarPlay-en. -
burgatshow
veterán
válasz Aszpirin #306598 üzenetére
A jelenséget értem, azt nem értem nálam miért jó. Oké, a CS/GY/SZ stb. betű megjelenését értem, nekem az valóban nem volt korábban mert angolul használom a készüléket.
Most explicit átállítottam magyarra, de telefonon IS, Watch-on is és CarPlay-en IS úgy működik, ahogy elvárom, tehát annál a betűnél kötök ki, amit kiválasztottam.... Csatoltam videót is.
-
burgatshow
veterán
válasz sgeza #306611 üzenetére
Na tudtam reprodukálni. Érdekes hiba. Minden kettős mássalhangzóval kezdve felvettem egy kamu névjegyet, így már valóban elcsúszik a lista és nem azért mert rosszul rendezné (hiszen a telefonon szépen vanank CS / DZ / DZS / GY / stb. csoportok a listában, egyedül az ABC gyors navigátoron nincsenek meg a betűk kivéve a CS-t!!! Szóval valami magyar locale specifikusan lesz.
Angol nyelvre állítva egyébként teljesen jól működik, annyi változással, hogy a kettős mássalhangzók becsoportosulnak a kezdőbetűhöz (CS a C-nél, a GY a G-nél stb.).
Ami itt hibádzik, hogy a magyar nyelvi beállításnál a magyar helyesírás szerint ahogy ti is mondtátok, lennie kéne a CS mellett GY, TY, stb. kategóriáknak is. Az viszont rejtély, hogy ez a CS után miért nem működik...
Nyitok nekik rá hibajegyet (mert a locale specifikus dolgokat egyébként komolyan szoktákt venni), meg adok nekik mellé példakódot is, mert csináltam...
[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
válasz Balazska15 #306626 üzenetére
Ha a B-Tel hivatalos Apple értékesítő, és gari időn beül vagy, rögtön mehetsz az Apple-höz vagy APR-hez, spórolva egy kis időt magadnak.
-
burgatshow
veterán
válasz sgeza #306622 üzenetére
Amúgy tökre zavar, hogy olyanokat is belegenerál, amikre nincs is találat... Szóval pl. nálam van az Ö mellett Ü is, holott nincs kontaktom egyikkel sem...
Szerk.: Nem tudom milyen feedback-et adtál korábban, mivel én fejlesztő vagyok én ott szoktam visszajelezni. Talán az egy hangyányit jobban van monitorozva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest