Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMarci
addikt
válasz Jackie_Chan #97695 üzenetére
App Storeban megkeresed a programot, és nem buy, hanem felhős nyilacska ikon lesz mellette, csak le kell töltened.
(vagy beállítások, itunes, és app store, automatikus letöltések)
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
válasz r3dsnake #98550 üzenetére
"A világszerte elérhető Apple-program nem hosszabbítja meg az iPhone 5 jótállási idejét. A program az érintett iPhone 5-akkumulátorokra érvényes az adott készülékek első kiskereskedelmi értékesítésének dátumától számított két évig vagy 2015. március 1-jéig, a hosszabb érvényességi idejű lehetőséget figyelembe véve."
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
válasz boratsagdiy #98987 üzenetére
Attól függ, mire használnád. Családba többet is vettem, nyomógombos telefon után (elég éles váltás), és teljesen jól használják, felesleges lett volna akár i5-öt is venni.
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
válasz tonyqa23 #99149 üzenetére
Innen töltsd le: http://www.iphonehacks.com/download-taig-jailbreak
Én ki nem próbálom, mit szedtél le, de elég sok a kamu JB, ami vírus, vagy mást telepít a gépedre, szóval én win újratelepítést is csinálnék.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
válasz Ragnar95 #99285 üzenetére
Hát, magyarországon sztem max pár 100 ember van, aki sportként űzi a síelést, és nem pár hét/évben mérhető a síeléseinek a száma. A sétát meg teljesen jó mérni szerintem, mégis látom, hogy mennyit sétálok mikor. Mondom úgy, hogy heti 100+ km-t futok, szóval hobbi szinten van a séta, és a síelés is, mielőtt megkapom a beszólásokat.
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
Ugyanazt, mint más azzal, hogy mennyi ideig töltötte a telefonját, mennyit merült x perc használattól, mennyit telefonál havonta, mennyi van még az adatkeretéből, én ezt nézegetem. Mindenkinek megvan a maga zizije, hogy mit számolgat a telefonjával kapcsolatban.
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
válasz nederlanden #99307 üzenetére
Szerintem relatív. Nagyi pl vígan nyomogatja a fb-t, mert örül, hogy nem kell több száz km-t utazni, hogy beszélni tudjon a rokonokkal, hanem tud nap, mint nap. Nyilván van a másik véglet, aki haverokkal sörözés közben, vagy barátnős ebéd közben is a telefonját nyomogatja, de az régen sem lett volna jobb.
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
-
TheMarci
addikt
válasz nylontacsko #99476 üzenetére
Igen, SIM kártya nélkül nem tudod aktiválni.
(#99475) M@te: Ezt már passzolom, szerintem nem lehet baja, de ez szigorúan magánvélemény, majd valaki, aki több villamosságtant tanult, vagy van tapasztalata, megmondja, mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
-
TheMarci
addikt
Csak nekem kell s5-öt használnom, amíg nem jön meg az i6. :/ Amúgy annyira nem rossz ez az androidos rendszer, mint egyesek mondják, vannak szerethető pontjai, de azt nem látom benne, hogy sokkal jobb lenne, mint az almás.
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
válasz nylontacsko #99984 üzenetére
Ki kell írnia, hogy melyik id-hez kér jelszót. Az tuti a te id-d? A bal oldali képnél akadt el?
http://9to5mac.files.wordpress.com/2014/05/activation-lock-ios-7-apple.png?w=655
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
válasz nylontacsko #99986 üzenetére
Karakterek száma is stimmel? Akkor pedig az az email címet kell beírnia, és a hozzá tartozó jelszót. Ide be tudsz lépni vele? https://appleid.apple.com/signin
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
válasz nylontacsko #99995 üzenetére
Akkor szerintem az új telefonra költöztetett id-t találta meg, az eladotton meg az eredeti tulaj id-je van, a sajátoddal csak az appstoreba voltál belépve. Amit csak tőle tudsz megtudni, hogy mi a jelszó, nincs más mód.
Do You Dream?
-
-
TheMarci
addikt
Ha Magyarországon vetted a telefont, újraindul az 1 év. Ha nem, akkor szerintem örüljünk, hogy lehet gariztatni, nem tudom, hány termékkel van még így, hogy külföldön veszed, és itthon is cserélik, vagy egyáltalán szóba állnak veled.
A szolgáltatós, stb dolgokat meg ne vegyük ide, kicsit más, hogy ők megrendelik az Appletől a telefonokat, vagy hogy te megveszed bárkitől.
Gondolom, ha a GSM boltos telefont visszaviszed abba az országba, ahol lett véve, és ott gariztatod, akkor annak az országnak a szabályai vonatkoznak rá, és annyi garit kapsz újra.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
válasz Aaron14 #100249 üzenetére
Ha olcsón akarod a fóliát, ebay, ha drágán, akkor valamelyik mobilos bolt, ha azt akarod, hogy felrakják neked, és karcállóbb, tovább tartó legyen, mint az 1 dolláros fóliák, akkor ifolia.hu.
Hardverapron az ajánlott mitogabor-tól vettem eredeti kábelt már vagy fél éve, és teljesen jól működik. (2000 HUF)
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
válasz Edi77 #100266 üzenetére
Mert eddig nem nyúlhattak a telefonhoz, szétszedni meg pláne nem szokták. Arról írtak korábban, hogy x összegért (80k+) cserélik az egész telefont. Egy árajánlatért meg főleg fura, hogy benntartják maguknál a telót, illetve az is gyanús, hogy a hivatalos szervíz olcsóbb lenne, amikor egy hátlapcsere is már az idokiál is drágább ennél.
Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
-
TheMarci
addikt
válasz totalpatec #100465 üzenetére
Van, akinek jót ír, van, akinek nem, ebben nem bíznék, ha telefonvásárlás múlna rajta.
Noxy: Ne mondd már szegénynek, mert még elhiszi, hogy 100%-ban pontos, aztán nagyon néz, ha megvesz egy telót, ami eszerint független, közben mégsem.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest