- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 8T - T-modell
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Az normális, hogy iOS 12.1-en újraindításnál nem kér pin-kódot, de ki és bekapcsolásnál kéri. -
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Találkozott valaki már olyannal, hogy képernyő zárolásnál villan egyet a kijelző? (Egy pillanatra fehér és fekete csíkok jelentek meg fehér "háttér" alapon) -
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Hogy lehet Messenger-be és Word-be használni a diktálás funkciót? -
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Van a családban egy Microsoft Lumia 950-es telefon.
Mostanában időközönként az edge magától behoz rajta egy gasurvey gemius com kérdőíves oldalt.
Ha ez valami vírus, akkor átterjedhetett wifin az iPhone-omra?
Hogy lehet ellenőrizni, hogy nincs kártevő az Apple telefonomon? -
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy az iPhone X telefonomon a wi-fi lassan működik (lassan tölt le frissítéseket és weblapokat). Mobilneten rendesen működik. Ugyanazon a wi-fi hálózaton egy androidos telefon is normál sebességgel tölti be a honlapokat.
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Megoldódott. Nyomtam a telefonon a wi-fi-nél egy hálózat elfelejtését, ezt követően jó lett. -
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy egyik családtagom láthassa, hogy én hol vagyok és én is, hogy ő hol van?
-
timelord1987
őstag
Köszönöm szépen Mindenkinek a segítséget!
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
iPhone X telefonomon valamiért megint lassan megy a wifi, miközben ugyanazon a hálózaton Android-os telefon működik rendesen.
Próbáltam elfelejtetni a hálózatot, újraindítani a telefont, repülő üzemmódot.
Lehet, hogy az iPhone-om hardver hibás lett?[ Szerkesztve ]
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Mostanában azt csinálja az iPhone X telefonom (tavaly márciusban vásároltam), hogy valamikor normálisan megy a wi-fi, valamikor random belassul. Az is érdekes, hogy csak 1-2 wi-fi-t lát, míg egy Androidos készülék 6-7-et. Lehet, hogy az iPhone wi-fi-je hibás? Érdemes szervizbe vinni?
-
timelord1987
őstag
válasz timelord1987 #202569 üzenetére
Sziasztok!
Valaki tud ebben segíteni?
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
iOS 12.4-en a Mail appban hogy tudom megváltoztatni az outlook.com e-mail fiókom jelszavát?
-
timelord1987
őstag
válasz szabogabor10 #203626 üzenetére
Köszönöm szépen!
Mobil nézetben a böngészőben megtudod mondani hol lehet változtatni? -
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy iPhone X telefonom 10 perc Facebookozás után eléggé meleg lett a hátulja?
Lehet valamilyen kártevő a háttérben? -
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Mostanában nagyon melegszik az iPhone X telefonom.
Mi okozhatja? Lehet valami vírus vagy malware?
Volt egy Lumia telefonunk, ami vírusos volt, lehet hogy megfertőzte wifin? -
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Van egy másfél éves iPhone X készülékem. Mostanában este is úgy, hogy nem használom reggelre 30%-ot merül. Az alkalmazásokat be szoktam zárni. Szerintetek mi okozhatja ezt a nagy mértékű merülést. Használat közben melegszik is a telefon. (iOS 12.4.1-es rendszer van fent a telefonon) -
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Van egy másfél éves iPhone X készülékem. Mostanában este is úgy, hogy nem használom reggelre 30%-ot merül. Az alkalmazásokat be szoktam zárni. Szerintetek mi okozhatja ezt a nagy mértékű merülést. Használat közben melegszik is a telefon. (iOS 12.4.1-es rendszer van fent a telefonon) -
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Tavaly márciusban vásároltam egy iPhone X telefont. Az iOS 12.4.1 óta gyorsan merül és melegszik. Este 30%-ot merül.Frissítettem iOS 13.1.2-re, ez sem oldotta meg. Próbáltam alaphelyzetbe állítást, továbbra is fennáll a hiba. Mitől lehet? Úgy vettem észre, hogy repülőgép üzemmódban este csak 1%-ot merült. Skype, egy e-mail fiók, Facebook és Messenger van beállítva. Az alkalmazásokat mindig be szoktam zárni. Lehet vírus/kártevő? -
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy megnézem, hogy melyik alkalmazás mennyi adatforgalmat használ?
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy a Mail appot megnyitva valamikor magától megnyit egy e-mailt? Az előző bezáráskor nem hagytam megnyitva e-mailt. -
timelord1987
őstag
Sziasztok!
iPhone X-ről ár-érték arányban 11prora vagy XS-re érdemesebb váltani? -
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Teljesen lemerült a telefonom és amikor feltettem töltőre, akkor a dátumot és időt rosszul írta ki. Találkozott már valaki ilyennel? Szerintetek mitől lehet? -
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Hétfőn csináltam egy gyári beállítások visszaállítását az iPhone telefonomon.
Ma kaptam egy e-mailt, hogy a lokátor ki van kapcsolva. Lehet köze a gyári beállítások visszaállításához vagy mitől történhetett ez? -
timelord1987
őstag
Sziasztok!
iPhone-ra létrehozott Apple ID-t érdemes használni MacBook-on és iPad-en vagy érdemesebb külön Apple ID-t készíteni?
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Anyukámnak szeretnék vásárolni majd tavasszal egy új telefont. iPhone 8-at vagy az iPhone SE2-t érdemes választani?
Az iPhone X telefonom is szeretném majd lecserélni év vége fele. Ti mire cserélnétek?
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
iPhone 8-at vagy iPhone SE 2020-at érdemesebb vásárolni?
Van amiben jobb az iPhone 8? -
timelord1987
őstag
Sziasztok!
App Store-ban csak bankkártyával lehet fizetni vagy lehet mobil (Telenor) egyenleggel is?
Ha lehet mobilegyenleggel is hogy lehet beállítani?iPhone X-ről iPhone XS-re vagy iPhone SE 2020-ra érdemesebb váltani?
[ Szerkesztve ]
-
timelord1987
őstag
Köszönöm szépen Mindenkinek a segítséget
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Ha megveszek egy filmet vagy zenét, akkor letöltődik a telefonomra?
Offline tudom nézni, illetve hallgatni? -
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Hol tudom megnézni, hogy milyen Apple szolgáltatásokra vannak előfizetéseim?
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Mitől lehet az, ha a Facebook alkalmazásban kedvelek egy új oldalt és visszamegyek pár perc múlva, akkor eltűnik az oldal kedvelésem?
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Anyukámnak szeretnék venni egy iPhone-t. Szerintetek iPhone 11 vagy iPhone SE 2020 lenne jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- iPhone 14 Pro 128GB LILA 92% Akku JÓTÁLLÁSSAL
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green 84% akku, kártyafüggetlen, hibátlan állapot
- Xiaomi Mi 10 5G 8/256GB Corall Green
- iPhone SE 2020 64 GB extra ajándékokkal, Foxpost az árban
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest