- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Egy gyors kérdés. Vodafone-os Iphone 4-et hogy lehetne LEGÁLISAN függetleníteni? Azt tudom, h T-nél pénzmagért cserébe függetlenítenek, de a Vodánál van ilyen lehetőség? Havertól szeretném megvenni az iphone-ját, de Telenoros vagyok, bütykölni meg nem szeretnék
-
RockHaRD
addikt
hol van normális stream? nem találok szifonon csak képeket mutatnak, video nincs
ustream nem megy a telómon :/
-
RockHaRD
addikt
ez eddig a "leglájvabb"
-
RockHaRD
addikt
a 3 mikrofon az FONTOS
-
RockHaRD
addikt
hát nem tudom..
én azért reméltem, hogy megint besz.patják a világot, és tök máshogy fog kinézni, mint amire számítottak az emberek, és minden eddigi megjelent kép kamu volt, de sajna nem
biztos jó lesz ,csak a feature-ök nagy része csak amerikában fog menni az a baj...
-
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Nem feltétlen iphone-os kérdés, de az itunes-szal kapcsolatos:
Létezik, hogy nem lehet reggelni bankkártya adatok nélkül? Vettem egy ipadot, szeretnék reggelni egy apple id-t, de a végén kéri a bankkártya adataimat, és van is netes kártyám, viszont nincs rajta cash, és ha megadom az adatait, akkor 2€-t akar kapásból levonni...mi ez már?
van erre vmi megoldás?
-
RockHaRD
addikt
sziasztok.
annyit kérdeznék, hogy szerintetek ennek mi lehet a problémája? Mi az, hogy nem aktív a menüben a wifi? Akkor az szoftveres hiba lehet, nem? Azon meg egy restore simán segíthet (elvileg)
-
RockHaRD
addikt
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogyha most iOS 6 van az ipadomon jailbreakelve, de szeretnék 7-esre frissíteni, akkor hogyha nyomok egy backup-restoret, akkor felfrissíti úgy, hogy utána a játékmentéseim, képeim, videóim megmaradnak, stb? Csak megvásárolt, vagy ingyenes programok vannak az ipadon, szóval full fölösleges hogy JB-ve van, plussz szeretném az új iOS-t is használni.
-
RockHaRD
addikt
válasz Kicsirics77 #53865 üzenetére
nem használok abszolút icloudot. Ha nyomok egy backup-restore-t, akkor nem lesz gond?
-
RockHaRD
addikt
válasz Kicsirics77 #53879 üzenetére
csináltam egy mentést, aztán frissítettem. Minden király. Megmaradt minden, és iOS 7 lett
-
RockHaRD
addikt
Csatlakoztam az iphone tulajdonosok táborába
iPhone 5S
egy fura észrevételem van: Zörög a telefon amikor lerakom. Vagy ha megkocogtatom kézben hátul, akkor is zörög. Normális ez? (Galaxy S-em ugyanezt csinálja amúgy )
-
RockHaRD
addikt
-
RockHaRD
addikt
Hogyan működik a wifi szinkronizálás? Rányomok, és kábelt kér. Nem igazán értem
-
RockHaRD
addikt
rejtett számmal hívok az új telefonon, és nem találom, hogy hol lehetne beállítani, hogy kijelezze a számom. Valaki esetleg?
-
RockHaRD
addikt
válasz Kicsirics77 #58064 üzenetére
köszönöm szépen
-
RockHaRD
addikt
Újra itt
van egy kis gondom a telefonnal. Ma vettem észre, hogyha a hangszórótól kb 2 centivel lentebb megnyomom a kijelzőt, akkor olyan érzésem van, mintha az üveg alatt nem érintkezne valami ragadós felülettel a kijelző. Lenyomom, hozzáér, utána vissza engedem, és olyan hangod ad ki, mintha tényleg vmi ragadós cucctól vállna el éppen. Kicsit még látszik is oldalról a probléma. Így elmagyarázva sokra nem megyek vele, szóval csináltam videót.
Mi lehet a gond?
Holnap mindenképpen elviszem az Allee-ba, csak pár napja vettem, elvileg ha ez nem normális (márpedig miért lenne az), akkor cserélniük kell, nem? Nagyon vigyázok rá, fólia van rajta 0 perctől, soha nem teszem le csak puha szövet felületre, stb.
Első iPhone-om
-
RockHaRD
addikt
válasz Ragnar95 #58417 üzenetére
vinném simán a westendbe, mivel kb 1 percre lakom tőle, viszont 2 probléma van:
1) számlát elfelejtették oda adni, ezért az Alleeba mindenképpen be kell menni érte
2) készülék csak az Allee-ban van, sehol máshol, tehát ha csere van, akkor egyedül ott tudnak adni másik készüléket
az lesz, hogy párommal bemegyünk ma a számláért, aztán írunk egy meghatalmazást, és bemegyek kedden a szervízbe (keddenként érkezik új készülék, most szerdán reggel az utolsót hoztam el), így biztos kapok szinte azonnal másikat.
-
RockHaRD
addikt
-
RockHaRD
addikt
válasz Tanbá-apó #58494 üzenetére
nem kell rendelni. Ha pesti vagy, akkor Allee-ba bemész kedden reggel nyitásra, és tudsz venni készüléket. Én mindenféle rendelés nélkül mentem szerdán múlt héten, és még úgy is kaptam, de akkor mondták, hogy keddenként van új szállítmány. De csak az Allee kap egyelőre. (nem tudom miért)
-
RockHaRD
addikt
válasz -secret- #58500 üzenetére
64-esről nem tudok, de kértem készlet értesítőt, azóta sem kaptam, pedig már van telefonom is
2x 2 különböző ember mondta a westendben, hogy az Alleeban van készülék. Elmentem, volt is. Ma pedig megyek vissza cseréltetni. Legrosszabb esetben holnap kapok másikat. Addig meg kibírom.
-
RockHaRD
addikt
bár dolgot nem értek a telefonon:
Üzeneteknél a kézbesítés jelentést be lehet kapcsolni?
Wifi kapott gyors ki-be kapcsoló gombot, de ugyanígy az adatforgalomnak nincs gombja? Hagyhatom bekapcsolva mindkettőt, és akkor tudni fogja, hogy melyiket használja?
-
RockHaRD
addikt
Ha ma beviszem a készüléket, és ott helyben kicserélik, akkor van valami olyan gomb kombináció, ami mindent letöröl a telefonról? Képek, zenék, programok, beállítások, jelszavak, ujjlenyomatok, stb?
más: ha itthon nyomtam egy biztonsági mentést alkalmazásokkal együtt, akkor az új készüléknél csak nyomok egy visszaállítást, ugye? és minden kép-zene-beállítás, stb a helyén lesz?
[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
szó nélkül cserélték a készüléket a T-be. (Ugye hogy van nekik iphone 5s raktáron? )
viszont csak készüléket kaptam. Kisebb lapos lezárt doboz volt, ugyanúgy fóliás készülékkel. Akkor ez most refurbished készülék? O.o
-
RockHaRD
addikt
hogyan tudok gépről a telóra képet másolni? A zenére már rájöttem, de a kép egyszerűen nem megy. Mondjuk lementeni sem tudom a telefonról, nem hogy rárakni
-
RockHaRD
addikt
most kaptam értesítőt t-mobile-tól:
Örömmel értesítjük, hogy az Ön által kívánságlistára tett Apple iPhone 5S 16 GB/SL telefon + belső akkumulátor + EarPods fülhallgató + Lightning USB kábel + hálózati töltő adapter , szürke (IPHONE 5S 16GB/SL #S.GRAY) már kapható, szeretettel várjuk áruházunkban!
Akkor most 99%, hogy van az Allee-ban készülék, aki esetleg vásárolna. Nekem már megvan 3 hete
-
RockHaRD
addikt
ha valaki amerikából szeretne független készüléket hozni haza, akkor milyet kell venni az applestore-ba, hogy itthon működjön szépen?
-
RockHaRD
addikt
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Próbálnám megvenni az új GTA-t, de sehogysem fogadja el a kártyámat a rendszer. Mi lehet a baj? Dombornyomott mastercard, pont kb egy órája vásároltam róla ugyanígy neten kereszül, csak nem telefonnal, de most meg azt írja, hogy not valid. Mindent többször átellenőriztem, és jól írtam be.
-
RockHaRD
addikt
válasz RockHaRD #62921 üzenetére
Az a probléma, hogy a kártya amerikai bankból van Ha átírom az apple id-s címemet amerikára, akkor ott vásárláskor amcsi címet kell megadni, de az sem jó, mert az meg nem stimmel a bankkártya adatokkal...
mi ilyenkor a megoldás? Magyar címmel amerikai IP-vel esetleg érdemes megpróbálni? Vagy bukó, akármit csinálok?
-
RockHaRD
addikt
amerikai bank, de magyar billing address.
Payoneer kártya
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Lehet olyat iOS-en belül, hogy jelkóddal elzárok egy programot az ipadon? Az egyik játékot mindig leresetelik a gyerekek, miután a párom beleöl órákat, és kicsit elege van már belőle.
-
RockHaRD
addikt
5S-t Jailbreakeltem, de csak alma logót tudok elővarázsolni a telefonon. Mi a teendő?
Simán végigfutott a dolog, de csak alma logó van. home + power gombra ki tudom kapcsolni, de bekapcsolás után megint csak alma logó. Még a gép sem jelez, hogy rá lenne dugva a telefon
-
RockHaRD
addikt
válasz RockHaRD #64690 üzenetére
válaszolok magamnak, hátha másnak is segít:
Ha a legutolsó frissítés OTA volt, tehát nem gépről történt, hanem simán wifin a telefonon belül, akkor kell egy backup + restore gépre kötve, és utána mehet a JB, különben beragad az alma logónál (ahogy ezt tette nálam is)
(#64691) sdforlife Szerintem ilyenkor csak azt ismeri fel, hogy van egy újj a gombon, de magát az újjlenyomatot nem, ezért kínálja fel a kódot.
[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
Jól látom, hogy nincsen még ios7-re winterboard? Hogyan lehet akkor ikonpakkokat telepíteni anélkül?
-
RockHaRD
addikt
Hogy lehet eltüntetni egy appot az itunesból? Valahányszor szinkronizálom az ipadommal, folyton felrakja azt a hülye Real Racing 3-at, pedig nem akarom. Rányomtam már ezerszer, h eltávolítás, meg ne legyen telepítve, és mégis mindig felrakja. Rohadt idegesítő. Mindenhonnan ki akarom törölni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest