Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
Sziasztok,
Tudnátok segíteni, hogy miert nem jelennek meg a fb s kepek a kontaktoknal? Osszevannak kapcsolva,de a kepeket nem mutatja semmilor sem hivaskor sem uzenetkor. Egyatalan van ilyen lehetoseg? Vagy kellene mutatnia? Keresgeltem de csak azt talatam, hogy kell osszekapcsolni, az sikerult is. (8.1.3)
Koszonom.[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
válasz Ragnar95 #103722 üzenetére
Pedig van olyan, hogy a SIM kártyától indul újra a telefon. Akármennyire is hihetetlen.
(#103716) tonyqa23
Sokkal több különbség van a régi és az új SIM kártyák közt, mint "csak" a mérete.
[link] -ez szakmaiságot nélkülöz a lényeget összefoglaja. (2011!)[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
válasz Ragnar95 #103730 üzenetére
Mondjuk az áramfelvétele miatt. Kisebb zárlat a SIM-ben pl.
103727
A telefon a SIM kártyától újraindul. Tény. Msáik telefonban jó a kártya, másik SIM -el jó a telefon. Ergó az a telefon azzal a SIM el nem megy. A lényeg ugyanaz a SIM miatt indul újra.Mindegy engem annyira nem érdekel, csak azt akartam mondani, hogy minden lehet.
-
istnag
addikt
Még mindig FB kontaktok.
Mi alapján húzza le az iOS a kontaktokat az FB-ről, mi alapján jeleníti meg a telefonos kontaktok között? Nem tudok rájönni, van ~ 400 ismerős, ebből 225 látszik és nem tudom miért csak ennyi.
Van, olyan akinek van berögzítve telefonszám is és e-mail cím is, van olyan akinek csak egyik. Látszik olyan, akinél csak e-mail van, nem látszik olyan, akinél van tel.szám is és ezeknek mindenféle keveréke. Megköszönném, ha valaki felhomályosítana, hogy mi alapján válogathat. -
istnag
addikt
válasz Viktor0610 #104313 üzenetére
Azt mondják Neked, itt van egy I4S 20 ezerért, nagyon jó állapotú stb.? Nem vennéd meg? Minden relatív, hogy ilyen nagy bölcsességgel éljek.
-
istnag
addikt
válasz xperiasigi #106237 üzenetére
Ilyen appot én is keresek.
-
istnag
addikt
Tegnap "teszteltem" az üvegfóliát. Jelentem működik. Fólia sz.rrá tört, kijelző ép maradt.
-
istnag
addikt
válasz Merdzsoo #107627 üzenetére
KB 3-4 hete lehetett frissítés utoljára, ott épp variáltak valamit, mert bekerült a 2g/mg kapcsoló is.
Ha azóta csinálja, akkor a következőket tenném:
-Resetelném a telót, csak a névjegyeket állítanám vissza, az appokat újra egyesével letöltögatném. Ha javul örül, ha nem akkor SIM kártya csere. Ha javul örül, ha nem, akkor szerviz. -
istnag
addikt
válasz radi8tor #107687 üzenetére
Azért megnézném ki melyik appot nyitja meg többször egy nap. Appstore vagy FB, vagy melyiknél lenne fontosabb, hogy értsd a Privacy részt
Mindegy csak elméleti síkon akartam hozzá kapcsolni az Appstore magyarosításához, látom nem esett le. Egyik sem kis felhasználó táborral bír, mindegyik mögött komoly fejlesztő csapat áll, mégsem erőltetik ezt a magyart, pedig azért a legtöbb alkalmazás tudja. -
istnag
addikt
válasz Mohhoj1986 #108161 üzenetére
Milyen telefon ez? I5?
-
istnag
addikt
válasz Mohhoj1986 #108174 üzenetére
Akksi csere és tökéletes lesz.
-
istnag
addikt
válasz univerzita #109261 üzenetére
Azt hol látom? Ez az az other, mait iTUNES alatt látni,mert azt nem tudom, ugyanis nincs PC-nk, mióta elköltöztünk.
-
istnag
addikt
Mar linkeltek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest