Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
A kaszás hozzáértő barátom nem tud többet mint a platinum. Jobb rajta a hütés ennyi. De ezt a felárat ki is fizeted. Amúgy meg mit ocz-l itt? Előtte milyen szarjaid is voltak?
Mert egy a proci, vga, ram. Minden más meg rizsa.
Amd-s ati-s ocz-s szép napot.fekeandras:ahogy mondod amd non plus ultra. De az nf4 óta nincs nv chipset ami felveszi a versenyt az amd chipekkel. Ezért nem is nagyon érdekel az nv. Volt lehetőségük elbaszták. Egyes hibákat sok évig nem oldottak meg. A melegdés és fogyasztás ma is ilyen.
shteer, Gorni: paraszt kolbászt a fületekbe.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #6201 üzenetére
Most h mondod..
Valóban szar PQI 800-asok 2gigások amik 1,8v-on 100-ret mentek.Meg az ótvar gagyi mushkin,meg a hulladék patzriot ami 800-as létére csak 1230-at ment
Szép napot Neked is!
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
kicsigeri
senior tag
-
-
-
lipi67
nagyúr
Huhh.Van mit visszaolvasnom
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz kételkedem #6203 üzenetére
(#6204) kicsigeri: Te miket nem találsz!
(#6205) Gorneck23 : Ez már nem is köd,s nem is rózsaszín.Egy vérlázító piros tűzfal..
(#6206) Gyuri27 : Úgy hívjákíváncsiság!
(#6214) bolcsodal : Köszi!
(#6215) Gyuri27: "Az VUK-tól meg öklendezem"--ne 1be próbáld lenyelni ember!-[ Szerkesztve ]
-
fekeandras
őstag
Áhh de komoly.Mi lett veled küklopsz?
-
lipi67
nagyúr
válasz fekeandras #6222 üzenetére
Biztos jó voltam!
shteer:Én még nem(még..)Az a 163 perc játékidő..nem sok az?Kben mi ez?Batman +X-men,+vasemer+Hulk stb..1ben?
A bemutatóját néztem most..Nem értettem .Kevés vok én ilyenekhez.Talán majd gyurink! Ő biztos megérti.(ha az AMD-t nem okoz neki problémát..tuti ez sem!Akár még Magdi néni is felbukkanhat benne,amint éppen leszedi a csillárról Pókember hálóját.[ Szerkesztve ]
-
-
Gorneck
legenda
válasz fekeandras #6227 üzenetére
Gyuri egyből gyomormosit is kapna...a pumpának köszönhetően...
Gorneck#1239
-
lipi67
nagyúr
válasz fekeandras #6227 üzenetére
Balázs jól mondja! Nem én vok fordítva bekötve..Gyuri lenne!
Beöntés[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Jó"műszer"
Asszem és is meglesem,csak felirattal..(bár a vizuális efekteket angolul is megértem)Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Gyuri27
félisten
Ejj egyszer mindenkit meglátogatok tehény ganyés vasvellávak. De az nem fog jó lenni!
Amd-s szép napot.
Amd - Radeon - Ryzen
-
kicsigeri
senior tag
Szép napot Persze hogy intelest.
-
Gyuri27
félisten
[link]
Ez az intel hibája, hogy az ég roggyon rájuk. Így az 5200-t is csak 266x12,5-n tudom hajtani. Ennek vagytok ti rajongói? Eszem f.szom megáll.A vella meg azért ganyés. Mert ha nem tudnálak teljesen megbökni csak karcolni. Az jól elfertözödjön.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz Gorneck #6241 üzenetére
Én is úgy értettem. Sőt még a régit neked is adom.
Tavaly 16k volt az iponba a giga p35. Most ahol lehet kapni 25k. Használtan alig van, az is aranyárban. P43-t nem vennék. Asus-t szintén. Msi kitudja. A gigára meg nyema lové.Hallom, hogy a másik szobában az 5200 meg a kaszás sirdogál.
Meg ugye a régi lapot is el kellene passzolni (ez sem könnyű) elfogadható áron. Most az i-be az oem 12k. Meg itt a buffalo value 800 2 giga (az is felesleges már).
Ejj kutya világot élünk. Az összes hitelem az egekben. De majd mikor rend lesz ebben a kupiban talán egy p45 kicsi garival akad még.
Azt tudom javasolni mindenkinek soha ne legyetek "szegények".
Vagy éljetek máshol.Amd - Radeon - Ryzen
-
lipi67
nagyúr
Az a baj, hogy sajnos tök igazad van. Köny-vilm. Gondolom a képregény is hasonlóan alakulna..
(#6237) Gorneck23:[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #6238 üzenetére
Ha ramot akarsz tuningolni..Kevés az info.Több adat kellene meg türelem.
Kitapasztalni,h melyik szorzót szereti,manuálisan végigzongorázni az időzítéseket, s ha megvan..eladni a deszkát és venni hozzá egy alaplapot!Azt tudom javasolni mindenkinek soha ne legyetek "szegények". --- Inkább intézd már el ha kérhetném, javasolni én is tudom magamnak.- Járj gyalog, adj ki 1 szobát, s egyél annyit min Balázs multhét hétfő/kedden
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz Gyuri27 #6242 üzenetére
Jobban jártál volna vmi noname rammal...úgyis csak a mennyiség a lényeg...
Nekem szerencsére csak a kocsimon van hitel (elég mondjuk az is)...házra egy fillér kölcsön se lett felvéve, de kb baszhatom, ha nem keresek annyit, hogy ki tudjak költözni...szóval parlagon áll, de legalább szépen lassan csinálgatjuk faterral, mikor összejött a sok kis projekt egyikére.
De jobban belegondolva és számolgatva fél éve mikor volt még asszony, akkor se tudtam/tudtunk volna kiköltözni...nagyon necces lett volna.lipi67: Csak nekem a havi kajám 20-25k között mozgott, most ez kb 10-15k. Persze van jó oldala is meg van rossz is...a rossz, hogy vannak napok mikor nem eszek; a jó, hogy fogyok és végre ismét vmi sportos alakfélém lesz, mint régen (5 éve)...persze idővel...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #6245 üzenetére
Én..Ha 2 napig nem ennék..meghalnék,vagy ami rosszabb: harmadik nap,reggeltől-estig.
A kégli meg.Bár Pallagon s ne parlagon lenne.Áprilisban jól jönne 3 napra..Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #6249 üzenetére
Hát..úgy érzem ,most én is fogok.Beszarás,hogy fáj már megint a fogam(vagy mim)a huzattól.gyógyszer és szundi.
Jó éjt!Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest