Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsigeri
senior tag
válasz Gorneck #6299 üzenetére
Gratulálok jól néz ki. Bár ez nem egy Rover.
Lipi én azt szoktam csinálni hogy meglesem mások mennyire húzták fel a VGA-t és ahoz viszonyítok.
Gyuri szerinted az emberünk mennyiért akarja adni az alábbi cuccokat 95k nos összeadtam és nekem 105k ra jött ki. +10 és biztos hogy új a cucc, és megvan mindennek a garia is. Mondtam neki 80k de nem tetszett neki.
Ja és nézzétek meg ezt.
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #6300 üzenetére
"Béby Béby újra nálad, már nem ember, még nem állat"
Ilyenek ezek.Most rohanok, este gyüvök.Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Gyuri27
félisten
válasz kicsigeri #6301 üzenetére
Na erről beszélek. Én kapásból 20%-l ólcsóbban adnám. de az egy 3 hónapos cuccnál kevés. Hát ember az ilyen?
gorni: ez kicsit ködös. Bővebben?
geri: ha 1000 ilyen eber lenne mint Hofi, nem itt tartanánk. De egy volt. Az is meghalt. de legalább az angyalok nem unatkoznak.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
kicsigeri
senior tag
válasz Gyuri27 #6305 üzenetére
Igen, és mikor írtam neki hogy 95 ért jobbat kapok használtba az volt a válasza, vedd meg azt. A VGA amit most vettem 40k körűl van. Bár nem tudom minek kellet Hybrid Power, de most már mind1 és megvolt használtba 30k (25% ez lenne a normális), semmi sérülés, még csak kosz sincs rajta, szerintem nem egy agyonhasznált hari lehet. Jobbára a dobozában pihenhetett.
Az biztos
[ Szerkesztve ]
-
kicsigeri
senior tag
Na mentem este vagyok,
Tsigi te merre jársz? 1000 éve.
-
Gyuri27
félisten
válasz fekeandras #6308 üzenetére
Hátha így van akkor megéri.
geri: a 25%-l egy kb éves cuccnál egyet értek. 2-3 hónapos cuccokknál legyen elég, hogy az áfát nem fizeti és félútig elviszem.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
-
bolcsodal
addikt
válasz Gyuri27 #6316 üzenetére
Tény hogy a maga idejében jó kártya volt. De könyörgöm, az már két éve volt lassan...és még mindig ugyanazt a G92-es GPU-t adják el kitudjahányadik néven nevezve.
És majnem átnevezték GTS240-nek is...
Más...szerintetek el lehet adni manapság egy Casetek 1016-os Miditornyot?
Beleszerettem ebbe: CM Sileo 500 és 6 év után hűtlen leszek az eddigi házacskámhoz...
They drew first blood....
-
bolcsodal
addikt
válasz fekeandras #6318 üzenetére
Azért egy acél háznak van értéke még most is szerintem. 2db 8cm-es ventivel 7-8K-t csak kapok érte.
Elnézve, hogy milyen alufólia házakat árulnak belépőszinten manapság...
They drew first blood....
-
krammerka
őstag
Boldog Születésnapot krammerka!!!!!
Köszi srácok!
-
lipi67
nagyúr
Jó napot mindenkinek!
Nagyon boldog szülinapot KRAMMERKA![ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
-
lipi67
nagyúr
válasz krammerka #6326 üzenetére
Hát..nem a legszebb ajándék Neked ez akkor mára.
Reaper mindenek felett! [1,82v pl8 1100MHz, 5-5-5-15][ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #6332 üzenetére
Értem. Azt mondod(sugallod), hogy nem kell figyelmeztetnem, ezzel Ő is tiszába van. Jogos.
-na lassan mén oda ahol tegnap is voltam, eset jövök-Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
krammerka
őstag
válasz Gyuri27 #6330 üzenetére
Köszönöm
Volt AMD-m,5600+-os itthon,ami a laktanyában volt..........,arra nem emléxem
Ez az én formám: táp megadja magát,tegnap autón kellett féket csinálni(féktárcsa+fékbetét),remek szülinap.
Holnap a fiamnak lesz szülinapja,betölti 8. életévétKap egy szuper bringát,20"-os montenbájkot (ára vetekszik egy E8400-al )
-
shteer
titán
na azt azért ne
szerintem jónak tűnik..
-
kicsigeri
senior tag
Jóéjt
-
lipi67
nagyúr
Tegnap kicsit elkalandoztam..most meg itt a hétvége. Egy srác meg akarja venni a vga-mat. Mondjatok már (emberi áron) valami jobb (olcsó) VGA-t,a 9600GT-től.
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest