Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    válasz Gorneck #13929 üzenetére

    Én mára végeztem a tuningoskodással.. Most kezd hülni az idő, de már itthon a család, ablak becsuk. Azért nem volt rossz, 5, amúgy sem rossz eredményemen javítottam. Fura ez a tuning. Régen mennyire másabb volt..Ma egy p45-ben összehangolni a procit-ramot-vga-t..Legalább elvoltam. Jó lenne egy képfeltöltős link, a megszokott szar megint bedöglött..

    (#13930) fekeandras: Sajnos csak most olvastam a privit, így eléggé 1oldalú volt a búcsú. Viszont mivel sztem fogod olvasni a topikot, itt írom le: Se rá fütty, fel a fejjel!!!!. Köszi a jókívánságokat, kívánom én is Neked, hogy MINDEN jóra forduljon az életedben, és a szomorúság/düh aránya messze elmaradjon a jó kedv és boldogság arányától. Azért én majd be-beszúrok pár sort Neked, ha nem is vszolsz, olvasni tudod. (privit ugye nem tok küldeni). Tudom, hogy ez a topik hiányozni fog Neked, s remélem, mire majd én is megkomOi!odom, addig akár "Luc Gizi" néven is ha kell, de újra regelsz és írsz. Az avatart/nevet megszoktam már úgy is, hogy hol ez, hol meg az:) Addig is: Minden jót Barátom!

    [ Szerkesztve ]

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák