Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • alibaba78

    őstag

    válasz fsb1000 #3184 üzenetére

    A codegen tapokkal kapcsolatban sincs tapasztalatom, megis tudom, hogy szarok.
    "A sok tápban más "bél" van, azaz a forgalmazó csak átcimkéz egy már bevált vagy olcsó elektronikát. Ez nem jelent semmit." De bizony jelent. Lehet az az olcso elektronika gagyi is, nem? Vannak, akik meres nelkul is megmondjak, hogy az a bizonyos tap le tudja-e adni a nevleges teljesitmenyt.

    Nem kell a gepet sehova sem vinni. Erre a celra (tuning) nagyon is megfelelo a Prohardver! Rengeteg tapasztalt user fordul itt meg, akik keszseggel allnak barkinek a rendelkezesere.

    "A konkrét esetben akkor fog eldölni, hogy a táp volt-e kevés, ha egy megfelelő táppal helyettesíti a fórumtársunk.
    Sajnos a 550W-os Chieftec semmivel sem tünik jobb választásnak nagy áramfelvétel esetén, mivel az már 3 ágon adja le 3x18A-t, azaz áganként kevesebbet tud mint a 450-es Floweres."

    Nem ertek a tapokhoz, ezert javasoltam, hogy kerdezzen ra a tapos topic-ban, de ezt mar 3x leirtam! Tovabbra is elbeszelunk egymas mellett, mert ha az a tap gagyi, akkor nem tudja leadni a megfelelo teljesitmenyt, hiaba van rairva. A tap-os topicban ezt 100%-ra meg tudjak mondani. Ha a chieftec le tudja adni (koratol fugg, hiszen a speckoja szerint boven eleg lesz hozza), akkor a problema meg fog szunni (szerintem).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák