Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz kelzsoca #1754 üzenetére
így van.
én is egyre több géphez ajánlom ezeket, de ugye sokan úgy vannak vele hogy "de ez csak 430W-os", pedig ha látna 1-2 csillivilli táp kínzást műterhelés alatt, biztos más lenne a véleménye.én a corsair-ba nagyot csalódtam, ha most kellene vennem, biztos nem venném meg
-
SimonYana
addikt
válasz Zé_Mester #1755 üzenetére
Hogy a Corsairbe csalódtál akkor mekkorát csalódnál más egyéb ismert márkában?
Mondjuk kíváncsi lennék mit mondanál a legujjabb HX-es Corsairekre. Mert azért volt fejlődés.Ha meg nem tesztelted mindet , nem tudhatod melyik irányba fejlődöt!
Eggyetlen alapján nem lehet álltalánosítani.Lehet azóta még rosszabb,de lehet az is hogy sokkal jobb!
Ha jól megnézzük egyik komolyabb márka sem olcsóbb sokkal a corsairnél.
A Chieftec is drágák,már 600 Watt körül.Cooler Master is!
Nemtudom mikor vetted a 650-est,de volt egy idő mikor 18-ért szórtam.[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
-Gabesz-
senior tag
Nekem egy Coba Nitroxom van, moduláris, felsőkategoriás táp. Olyan minőségű, mint a corsair (CWT beles), de annál olcsóbb. Nekem is alsó tápos házam van és a táp kábelei nagyon jó hosszúak, pl. az alaplapi tápkábelek 60cm-esek. Van belőle a piacon 3 fajta táp, a legerősebb 750-es és 22 ropi kb.
-
Oliverda
félisten
válasz Zé_Mester #1750 üzenetére
Ugyebár a Corsair nem gyárt tápokat csak át csomagol. Ráadásul tudtommal a TX650 nem is Seasonic belsős. Na meg gyengébb darabok is mindig előfordulnak 1-1 szériában legyen szó bármiről.
Savanya: Nem kell azonnal mindent készpénznek venni.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Savanya
addikt
Nem is akarom kidobni . Ez az 5. Corsair tápom és nagyon elégedett vagyok vele főleg FSP és Chieftec után . Volt eddig VX450, 2db VX550 és TX750 -em .
Mobilszámom: 70-516-8068
-
Overlocker
veterán
Valakinek van itt Core i7 860-as procija?
Tudna küldeni eredményeket róla, FPO-val együtt?! Köszönöm
-
Rover623
félisten
-
Rover623
félisten
válasz Overlocker #1766 üzenetére
Akkor nem tudok segíteni...
Jó ideje "no tuning"...primus inter pares
-
killerjohn
addikt
nektek meddig sikerült húzni a 750-est ? Nálam auto-feszen (lap állítja) 3.6GHz stabil (cpu 20x200, memória 8x200, minden más default)
-
-Gabesz-
senior tag
válasz Overlocker #1766 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
-Gabesz-
senior tag
válasz killerjohn #1769 üzenetére
Szia!
Ugyancsak Zé_Mester publikált pár i5 tuningeredményt Prime képekkel:
[link]Ezek szerint 4200-on még stabilak léggel.
-
kelzsoca
félisten
válasz killerjohn #1769 üzenetére
Mindenkinek viszi a 4GHz-et
-
doma000
csendes tag
hali
lenne egy kerdesem.
van egy vinyom amit raszeretnek tenni gepre csak annyi a bibi hohy nincs mar satas tapom neki viszont van molexem a vinyon is van molex hej a kerdes az lenne hogy lesz e baja a vinyonak ha molexrol adok neki aramot es sata2 adatatviteli kabellel hasznalom. -
Zsolti1987
aktív tag
Sziasztok!
A gépem az alábbi:Core i5-750, Gigabyte P55-UD4, Kingston HyperX 1800 CL8 4Gb, nvidia GTS 250 1Gb, Samsung 500Gb, Enermax modu 82+ 625W.
A problémám:
Múlthéten meghalt a gépbe a 9800gt videokártyám. Teljesen alpon ment a gép, éppen a laptopomat használtam, már ki is kapcsolt a monitorom, amikor éppen kellett volna, megmozdítom az egeret, probálkozott felkapcsolni a monitort, 1-2 mp és megáll a gép. Videokártya iszonyat forró volt, bekapcsolni nem tudom vele a gépet. Ekkor még egy lc power 550-es táppal használtam a gépet. Került bele egy másik videokari, gts 250es és egy enermax 625-ös táp. Tegnap megint előjött hasonló probléma, most használtam a gépet, éppp dolgoztam rajt, amikor elkezdett villogni a monitor. 1 mp-re kikapcsol, majd vissza, ki kb 2 mp-re, majd újraindul a gép. Nagyon hasoló szerintem a két eset, csak annyi különbséggel h most terhelés alatt csinálta. Másodszorra már szerencsére nem vágta gallyra a videokarit.
A gts250-es egy másik gépben fél évig gond nélkül üzemelt, a táp új. A többi alkatrész mind 1 hónapos.Tapasztalatokat, segítséget szeretnék kérni, nem szeretném ha tönkremenne vmi, meg elég kellemetlen amikor épp kellene, de vmi tönkremegy...
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
Üdv. -
kelzsoca
félisten
válasz Zsolti1987 #1778 üzenetére
Ekkor még egy lc power 550-es táppal használtam a gépet.
Látod ez egy nagy hiba volt
A vga kártya normálisan rögzítve van?
-
duke
aktív tag
Szerintettek az itt is tesztelt [ASUS triton 88 huto]
az jo lenne core i5 procihoz gigabyte ud4 lapban ? Persze rogzites szempontjabol kerdem.
A weblapon csak a core i7-t irjak.A kepek alapjan nem tudom eldonteni ,illetve ugylatszik hogy nem jo hozza.Mit gondoltok errol ?[ Szerkesztve ]
-
honda23
aktív tag
Milyen procihűtőket ajánlonátok nekem core i5-re?
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
Balupapa
senior tag
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
tdna
csendes tag
Merész én nem próbálkoznék memtuninggal.
-
Sanya13
csendes tag
Sziasztok lenne 1 kérdésem.
Gép vásárlás előtt állok és nem tudok dönteni.MSI P55-GD65
Core i7-860És itt lenne a kérdés a memo:
KINGMAX Hercules 4096Mb DDR3 2200Mhz KIT
CSX 4096Mb DDR3 1800Mhz KIT
OCZ 4096Mb DDR3 1600Mhz Gold KIT
Vagy valami mást ajánlotok?válaszokat előre is köszönöm
-
Balupapa