Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Broken heart

    tag

    Üdv mesterek
    Tanácstalan lettem mert megállt a tudományom sajnos.
    Sajnos win reinstall utàn is fennáll a problémám hogy a Windows nem készít kékhalàl minidumpokat, és így sajnos nem tudom beazonosítani a hibákat sem.
    Az y lefut váltóba (vst-vt3) 40p is az volt a max ameddig engedtem, tm5 10 kör usmus, aida 1 óra, Intel processor diagnostic tool, memtest, cb 30p. Ezeket próbáltam…
    Viszont… bármi játék változó intervallumokkal (1,5 óra - max 3 óra) kidobál kék halàllal, ami 0%ig jut el, majd egyből újraindul, és nincs hiba fàjl amiből olvasható lenne a konkrét probléma és forrása. A cpu-n annyit állítottam csak, hogy beírtam sync allcore 55x, és a cb23 kikeresett vmin+60mv hozzà lett adva.
    Ezen felül minden friss, az összes driver, Windows frissítések naprakész, a bios is a legújabb, már szét is szedtem elemeire, kitakarítottam, és újra összeraktam, és továbbra is fennállnak a problémák.

    Bárki bármi tanáccsal el tudna látni, hogy legalább el tudjak indulni valamerre? Már azzal kiegyeznék ha újra csinàlna kékhalàl hibafàjlokat mert akkor olvasható lenne a probléma forrása.
    Ezer hálám előre is

Új hozzászólás Aktív témák